AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Eve geç gelen kocayı dövmek
Sevmediğin kişiyle (parası olsa, dünyaları olsa da) evlenilmez
Anal seks bence tam bir linç denir
Evlenince aldatmicam
?
@atomma gayet açık görüş 🫵🏻😂
Evlilik = ciddi ofis işine girmeye benzer 😅
grup seks , aldatma , pavyona gitmek
Evlilik güzel şeydir.
Eş paylasımı yasalasmalı kanunla korunmalı
seks olmasa yüryümeyecek şey
Resmi kadrolu seks işçisi😁😁😁😁
Fikrim değil sadece söyledim😁
Evlenmek istememin bir nedeni de cinsellik yaşamak
1 1=1 sonucunun çıktığı bir işlemdir.
Evlilik seksi resmiyet altına almaktır.
Tc kızını alacak kadar zengin değilim
Evlilik düşünmüyorum..
Vay anasını 😅 Neden
Yaşım küçük biraz daha hayatımı yaşamak istiyorum.. 😂😂😂
Ufal da cebime gir ya 😂ama hayat senin tabi sen bilirsin 😅
Hayatı yaşadıktan sonra evliliğe ne kalır ki 😅 hayat aşk ile yaşanır 😅
Ben hiç tatil yapmadım İstanbul'u bile gezmedim 😅 eşimle gezeyim diye
Ben küçükken gitmiştim.. 😂😂
Bende köye gittim ama o tatil sayılmaz 😅her yer orman aşksız tatil olmaz saymıyorum onu 😅
😂😂
Son soruma niye gelmedin 😅yoruma aa
Kadınlar evlendikten sonra kocalarını aldatıyor.
Bekarlık sultanliktir
Fakir biriyle evlenmem.
Haklısın bizde fakirle evlenmeyiz
Maddi durumu kötü olanlar evlenmesin
Aslında öyle demeyelim de, maddi durumu olup, çocuk bakamayacaklar çocuk yapmasın desek daha doğru olacaktır
Para göz olanlar zengin ile evlensin 😅
Maddi durumu kimin iyi ki Türkiye ekonomisinde hiç hoş değil
Çocuk yapmak için evleniyorlar zaten. Evlenipte çocuk yapmayan çok az kişi var.
Çocuk için değil binlerce çocuk büyüttüm zati minikliği olup boyum kadar olan çok bebekliği de 😅ben çok çocuk sevdim aşkımı sevmek istiyorum sadece 😅
Lisede de evlilik isterdim çünkü en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
Sevgili gidici hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi taşıyorlar sevgililerini
Çocukta gözüm yok
Mantık evliliğinde mantık yok
Evlilikte bir menfaat ilişkisidir
Çalışmayayım komşularla evde kısır partisi yapayım
Muhteşemsin 🤭
Masraf ve borclanmaktan başka bişey değil
paran yoksa imkansiz olandir
Resmileştirilmiş kölelik
Bence güzel bir şey evlilik
Altın almayalım
Çok eşli olmalı (şaka saka😆
Ben şaka kısmını görmezden gelmek istiyorum 🤣
Nası Bi pezzosun
Seni beğenmeyecek bir cano 🤣
Suriyeli misin yazdığından bir şey anlamadım
Yok isim var 🤣
Tm kenkss
Evlilik iyidir, iyi.
Türkiye'de evlilik saçma
4 kadınla evlenmek mantıklı bence 🤷
Boşanmaların tek nedeni evliliktir.
Maddi isteklerin abartılması insanı soğutuyor
Bok gibi bir şey
bulamıyorum bence güzel evet
Yapılmasın
Çıkar ilişkisi oldu evlilik
Duygusal Evlilik
Çağ dışı, feodal gelenek
Sağlık bak atama ne zaman yapar acaba
Evlilik aşkı öldürmez.
Evlilik güzel şey
çok gereksiz : )
Var biraz ezik bir fikir
Kadının itaat etmesi
evlilik boş iş
Deneyimleyedik neyini söyliyim
Kına gecesi götten yemek
her gün çiftleşmek
Hemen cocuk yapmak sacma
tamam
Erkeklere güvenilmez
Kadınlara oluyor mu peki? Kaç tane aldatan kadın gördüm hadi onu geçtim. Sitedeki soruları takip etmiyor musun?
Kızlarda öyle
Arkadaşlar, ben bu arkadaşı linçlemeye başlıyorum. Siz bana yetişirsiniz.
Kimse kusura bakmasın erkeklere asla ama asla güvenilmez evet aldatan kadınlarda var maalesef ama erkeklerin gözler fıldır fıldır önüne gelene mesaj atıyorlar ama reelde adım atmaya ödleri kopuyor.
Canlıların doğasında eş seçimi tamamına yakınında dişiler yapar. İnsanlar aleminde de araştırma sonuçları çoğunlukla bu yöndedir, kadınların eş seçiminde ağırlıkta olduğu gerçeğini unutmayın. Güvenilmez erkekleri seçen kadınlar, erkekleri baştan çıkaran yine başka kadınlar, aslında kadınlar kendi arasında üstünlük kurma/gizli rekabet savaşı var. Erkek üzerinde baskı kurarsanız elbet bir gün sıkılır kaçar baskıyla kimseyi tutamazsınız.
Evlilik kadının ömrünü uzatırken neden erkeğin ömrünü kısaltıyor (bu da Amerika’da yapılan başka bir araştırma notu)
Bazı kadınların erkeklerine gereksiz imaları da güveni bitiriyor, madem güvenmiyor o da öyle davranıyor bir çeşit psikolojik aynalama davranışı ::/
Kimseye mesaj özelden atmadım atmamda Serpil beni bilen bilir
O zaman erkek tabiatı ve kadın tabiatı birbirinden farklıdır. Ve zıtlıkların birbirini çektiğini düşünürsek birbirine uygun yaratılmıştır. Yani kadın naz niyaz yapar erkekte bunu çeker hani erkek güçlü yaratıldı ya. Ama erkek öyle bir çığırından çıkıp farklı yollara girdi ki bazı kadınlarda öyle neyse ilişkiler sürdürülmez hale geldi. Erkek kadınlaşıp, kadın erkekleştikçe de bu sonuçlar çıkıyor. Bu da güveni ortadan kaldırıyor
Serpil güzel yere değindin ama tek sorun bu değil Modern zamanda kadının istekleri aşırı derecede uç noktalarda olmaya başladı. Dizilerdeki gibi hayali gerçekdışı istekleri var. Bir de bunun üzerine sabıkalı erkeklere hayranlıkları var. Öldürülen kadınları incelediğimizde büyük çoğunluğu sabıkalı erkeklerle birlikte olmuş. Özgecan gibi kardeşlerimiz dışında o tamamem bir vahşiye denk geldi. Allah öyle yaratıklardan kardeşlerimizi korusun.
Örnek olarak bir arkadaşım var 2 yıllık evliliği var çok büyük aşkla evlendiler 5 yıl sevgiliydiler. Ama arkadaşımın psikolojisi çok bozuldu. Kendisi bir de jandarma. Çok üzülüyorum. Nedenine baktığımda eşi sürekli manipülasyon ve sürekli bitmeyen isteklerini karşılayamaması onu bitirmiş. Evi bile toplamıyor kız.
Erkek kadın tabiatı elbette birbirinden farklıdır ✌️yani gerçeklikte birbiri tamamlamaları üzerine kuruludur. Diğer taraftan Yeni dünya düzeninde cinsiyeti kaldırmak istiyorlar, annesiz bebekler, cinsiyeti bozukların elinde cinsiyetsiz bebekler yetiştiriliyor. Huxley in kitabında geçen ütopyik kurgular bir bir gerçek oluyor. Yiyeceklerimiz bozulunca erkek de kadına kadın erkeğe benzemesi bu sebepten doğanın güven düşüyor, düşürüyor.
Erkekler kadınlasti ne demek serpil senin baban kadinmi oldu
Sabıkalı erkeğe kim ilgi duyar mutlaka duyan vardır ama çok nadirdir biz kadınlar
Siz erkelerin anlamlandıramadığı kadar saçma şeylere aşık olmayız
Asimov80 evet yeni dünya düzeni cinsiyetsizleştşrme politikası diye bir gerçek var. Ama insanlar nasıl bunu yiyor yani ben bir kadınsam kadınımdır biri istedi diye sırf özenti olsun diye değişmem.
Emin ol aşık oluyorlar... Malesefff sen daha hayatı tam anlamıyla görmemişsin... Kendi yakınlarım hatta ailem de var benim hayatımı kararttılar aşkları uğruna... Keşke kadınlar senin SANDIĞIN gibi olsalar
Nerde o eski aşklar
Edilmezdi n
Neden elin oğlunun soy ismini alıyorum
Erkeklere güvenilmez o yüzden evlenmek aptllıktır
evlenmemek
yaşlanma olayı berbat geliyor
Evliliğe gerek yok
Özel hayatının neredeyse hiç olmaması