AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Evli kadınla sevgili olmak aşırı güzel olay.
ıy… Çok kötüsün
Öyle deme. Gerçekten sevmeyi çok iyi biliyorlar, sevginin kıymetini biliyorlar. Evli sevgililerimdeki tutku ve sevgiyi hiç bekar kadınlarda hissetmemiştim.
haram olan daha çekici geliyor tabi.. sende haklısın ama yuva yıkmak gibi bişey senin bu yaptığın
Asla öyle bir şey yapmadım. Birlikte olduğum evli kadınlara resmen sevgimle terapi yaptım. Evliliklerine iyi bir psikolojiyle geri dönüp devam ettiler.
sonuçta aldattılar sende göz yumdun çünkü hoş geliyordu değil mi. Helal olsun bir de böyle yüzsüz gibi söylüyorsunuz burada. Allah böyle insanlardan korusun beni gerçekten
Eşleri onları üzüp canlarını yakarken eşleri onları aldatırken bir söz söylemezsiniz ama sadece kadına yüklenirsiniz siz böylesiniz işte.
kadınlara yüklendiğim falan yok, eşleri aldattıysa onlar da problemli, kadın aldattıysa kadın da. Asıl yüklendiğim ağırlıklı olarak sizdiniz; sizin yüzsüzlüğünüz, bunu marifet gibi gevşekçe lakayıt tavırla söylemeniz.
Marifet gibi söylemiyorum, erkeklerin eşlerini neden aldatmaması ve üzmemesi gerektiğini söylüyorum. Bir de kadın olacaksın ama kadınların evlilik içerisinde, ne kadar maddi, psikolojik şiddete maruz kaldığından haberin yok biraz da kadınları anlasan keşke.
öyle bir şey söylediğinizi göremedim, asıl konumuz sizin yaptığınız yorumdu. Ki zaten kimse aldatmamalı, ben burada erkeği kadını savunduğum yok ve bunun cinsiyeti de yok. Neyi Savunduğunuzu anlamış değilim sonuçta siz de aldatmalarına vesile olmuşsunuz. O şekilde destek vermek size düşmüyor. Aldatma ve psikolojik şiddet varsa ayrılıp önlerine bakmalılar. Garipsiniz
Ayrılmak istediği eşi tarafından şiddete uğrayan bırakılmayan öldürülen kaç kadın var haberin var mı senin? Yazık kadınları kınayan yine bir başka kadın.
Nerede kadınları kınıyorum ben. Siz iyi misiniz? Sizi yadırgarken resmen suçunuzu bastırmak için olur olmadık saçma sapan yerden vurarak yorum yapıyorsunuz. Daha fazla böyle biriyle tartışmaya gerek yok bence de.
Manipüle yapmaya çalışmayın boş yere. Karısına olması gerektiği gibi değer veren bir erkek aldatılmaz, kadın ne kadar iyi olursa olsun erkek aldatır.
Daha çok siz yapıyorsunuz gibi hissetmiştim ama neyse. Haklı yanlarınız belki olabilir ama bu sizin de aldatmalarına vesile olabileceğiniz anlamına gelmiyor. Size göre sanırım çok normal bişey. Umarım ilerdeki eşin seni aldatmaz, gerçi sen aldatırsın çünkü erkeksin değil mi? Bu sebepten o da seni aldatabilir. Güzel kafa yapısı (!) 😄
Söylemek istediğim şeyi bile anlamamışsın çok kel alaka konuşuyorsun yazık kafana. Kadının düşmanı gerçekten gene kadın.
Ya sabır. Sizi anlayamıyorum kadın düşmanlığı ne alaka. burada ne zaman cinsiyet veya kadınlara olan nefretimle ilgili bir cümle söyledim ki böyle söyleyip durdunuz. Genelleme + sizi kınadım. Cinsiyet?
Kınama kadınların mutlu olmaya hakkı var
Konuşabilir miyiz
Bakire olmayan kızlar evlenmesin
Ona bakarsan düzgün erkekte yok herkes dengiyle olmalı ve ayriyeten de bakirelik diye bir şey yok ve bakire birini arıyorsaniz tıp çok ilerlemis durumda her gün birlikte olup diktiriyorlar
@Nolove1wq müslüman değilsen kes sesini uza yorumdan
Müslümanım ve erkek bakire istiyorsa kendiside bakire olmalı zoruna mı gitti gerçekler
@Nolove1wq yaptığın yorumlar çok da müslüman gibi değil ama
Önyargılisin o zaman ve yorumlarım da hiç kötü bir şey gormedim
@Nolove1wq bakirelik diye bir şey yoksa zina neden günah olmuş?
Ben zinayı haram kılıyorum ama tek kadınlar için geçerli değil bu 😡onu diyorum
Erkekler de bakir olmak zorunda bakire demisim
@Nolove1wq kızma tamam 😇
Grup seks
Tövbe
Her şey olabilir
Devlet onaylı seks
Seninle evlenecek olana yazık:)
Fikrim yok
Sevmeden evlenmeyin
Gerek yok )
Evlenmeyin