Tartışma anında küfür eden sevgili?

Sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz mizaç olarak sert sinirli bi insan. ben ve çevrem dahil sevgisinden şüphem yok. Bugün buluştuk çok güzel vakit geçirdik. eve geçmeden a101e uğradık kasadaki adam bizden önceki müşterilerle tartıştı ve bize el kol yaparak başka kasaya geçin dedi bu el kol hareketini sevgilim fark etmedi ama ben çok sinirlendim. Sonra sizi şikayet edicem gibisinden başka çalışanla konuştum. Sevgilim o an beni tersledi ne şikayet etmesi ne büyütüyorsun falan dedi dışarı çıktık çok kötü tartıştık bana ben varken erkeklerle laf dalaşına girmek ne demek, kendini ne sanıyorsun (oysaki kadınla konuştum, el kol yapan çalışan uzaklaşmiştı) defol git hadi ordan git dedi. napicaksin beni mi döveceksin dedim saçmalama dedi elimi itti. Ardından aldı kolumdan a101e goturdu adama sen el kol yaptın mı bize dedi adam yok dedi yalancı çıkardı beni. Neyse çıktık ben sakinleşmesi için alttan aldım vs o da arkasını döndü gitti hayatımı mahvettin sen senin yüzünden adam öldurecektim ben vs dedi. Bu olay yüzünden tüm yaşanmışlıklari silip atıp ayrılmak istemiyorum ama bi yandan da söylediği kelimeleri haketmedim. Akıl verin lütfen danisabilecegim hickimsem yok.

Tartışma anında küfür eden sevgili?