20 yaşındaki kızın sevgilisi var yüzük takmışlar okul bitsin evlenecekler 27 yaşımdayım hayatım da kimse yok olmuyor kimse beni beğenmiyor isteyenim yok bende istiyorum ama olmuyor nasip diyip bekliyorum ama sonuç aynı kuzenim benden kaç yaş küçük nişanlanıyor benim konuştuğum bile yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBence kafana takmaya hiç gerek yok. tabi biz ne kadar böyle desekte sen illa ki düşünüyorsundur üzülüyorsundur. Ama herkesin karşısına doğru insan hemen çıkmaz ve bence 27 yaş çok ileri bir yaş değil. Hayatın tadını çıkar sosyal aktiviteler ile ilgilen sosyalleş. Hayatının en güzel dönemlerindesin keyfini çıkar bu yaşlar bir daha gelmeyecek ❤️
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tatlım, her şeyin bir zamanı var, merak etme 🥰. Sadece beklemekle kalma, biraz da farklı bir şeyler yapmayı dene. Sosyal etkinliklere katıl, kendine yeni hobiler bul, belki aşk o an hiç beklemediğin bir yerde seni bulur. Unutma ki aşk, sürprizleri sever 😉. Kendine olan güvenini kaybetme, sen harikasın!✨🌟
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 38 yaşında halen bekarım pişmanım
Kimseyi beyenmedim de noldu yalnız kaldım aşkım. Çok üzücü bir durum06 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi ya
Soran1 yılO kişi yok ki beni isteyen biri yok
Soran1 yılÖyle kızlardan değilim beceremem ki
1 yılAblam genellikle senin gibi durumu yaşayanlar belli bir yaşa hiç erkek beğenmiyorlar sonra da senin yaşadığın durumu yaşıyorlar
046 Yorumla- 1 yıl
Ablam dürüst olun bana ergen demeyin benim bir hitap ismim var. Zaten ergence davrandığınız için erkek beğenemiyonuz. Ergen zamanlarınızda çok dizi film izleyip özenip çok yüksek kriter belirliyonuz. Zaten siz düzgün adam istemiyonuz
- 1 yıl
Senin ablan değilim öncelikle.. çevrem de çıkma teklifi eden görücü gelen bir dünya erkek var lakin bu devirde evlilik demek erkeğe dadılık etmek demek çıkardığı çorabı yıkamayan evinde temizlik yapmayan çocuğunun sorumluluğunu anneye atan biriyle niye evlenelim? 20 li yaşlar tam evlilik yaşı zaten yavaş yavaş sindire sindire olur bu işler kafa dengi birini bulunca, kadın 40 yaşına gelmiş gibi konuşmuş boş yapmişsin
- 1 yıl
Yaş olarak benden büyüksün, sesinin niye bu kadar yüksek çıktığını anlamadım. İşinize gelmeyince hemen bahanelere sığınırsınız. Gençliğinizde dersiniz ki yok villası olsun, yok son model arabası olsun, yok şöyle kaslı olsun şöyle tipi olsun şöyle kaşı gözü olsun dersiniz öyle birini bulamayıp yaşınız ilerleyince de böyle bahaneler uydurursunuz. Evlilik bir antlaşmadır. Eğer hem erkek hem kadın işte çalışıyorsa ev işleri ortaklaşa bölünür amma sadece erkek çalışıp kadın evdeyse kusura bakma ev işi senin görevin. Erkek sadece senle c***ellik için mi evleniyo. Kendi hatalarınızı örtmek için bizi suçlamayın. O kadar erkek görüyom eli yüzü düzgün ahlaklı, iyi kalpli ve hiç bir kıza ona bakmıyor ilgilenmiyor bir de bakıyorum nerede keko şiddete meyilli keko görsem yanında dünyalar güzeli bir kız. Eğer yanlış insanlardan medet umarsanız sonu böyle olur. Öyle konuşuyon ki sanki 50-60 yıl önce köyde kaynanla yaşıyomuş gibi. Önceden kadınlar 10 çocuk doğurup hem çocuğa bakar hem hamileyken ev işlerini de yaparmış. Neresinden şikayet ediyonuz her şey otomatik ztn elde mi bulaşık, çamaşır yıkıyonuz, halı yıkamak için halı yıkamaya veriyonuz. Şükürsüzlük var, nankörlük var, kimseyi beğenmemezlik var...
- 1 yıl
@asklıveee ütopik yaklaşmışsın
Türkiye'de iki tip erkek vardır.
1- askerlik sonrasında ailesinin evlendirip kurtulmak istediği24-30 yaş aralığında gözü açılmamış, çalışıp para kazanmaya başlamış tayfa bu. Genelde ailelerinin istediği kızla ya da biraz baskın karaktere sahipse kendi seçtiği kadınla evlenenler.
2- 1. Sıradaki durumdan kurtulup, bağımlı olmak istemeyen, gecesi gğndüzü kafasına göre takılmaktan keyif alan profil. Bu tipler bekar olduğu için ve 25-30 lu yaşları geçmiş kadınlar için son çare olarak kaldıkları için aşırı rahat, umursamaz, kafasına takmaz tipler oluyorlar. Bekar oldukları için boşanmış kadınlar ya da evlenmekte geç kaldığını düşünmeye başlayan kadınlar için tek seçenek olduklarından mütevellit partner bulmakta zorlanmıyor böyle olunca da kıymet bilmiyorlar.
Bu sebeplerden ötürü, nacizane önerim, 25 lere kadar önünüze gelen seçenekleri iyi değerlendirin, sonrasında emin olun bu seçenekler axalacaklar - 1 yıl
@Master81 helal olsun dostum aslında benim de anlatmak istediğim bu ama hanımefendi sert bi cevap verince bende öyle söylemek zorunda kaldım
- 1 yıl
Ul*n karşımda olsan 1 kaşık suda boğma deyimini senin üzerinde denerdim..5 yaşındaki yeğenimin senden daha çok sorumluluğu var yatağını topluyor sofraya yardım ediyor yemek yapmaya merakı 5 yaşında ÇOCUK bunu yapıyor sen utanmadan eskileri örnek veriyorsun hangi mağara orası? 2 elin 2 ayağın var senin ne özelliğin var? Eğer iki tarafta çalışıyorsa demiş bir de utanmadan sen hangi devirde yaşıyorsun? Kadınlarda çalışıyor artık , mevzu şu kadın eve gelince çalışmaya devam ediyor erkek popiş devirip yatıyor.. çalışmayan kadınla evlenip kendini cüzdan yerine koymayı tercih ediyorsan orasını bilemem yüzsüz oksijen israfı sen evlen yap 5 tane vasıfsız karın büyütsün eski nesil gibi sen de şam babası gibi ilgisiz kal bitti artık o devir yok yuvayı dış kuş yapar yok kadın şunu yapar bunu yapmak zorunda ağzınıza etsin kadınlar sizin başınıza kadın kadar taş yağsın eşsek gibi kıyafetlerini yikayacaksin bulaşık makinesine o tabakları yerlestirceksin yetişkin bireyden bunları yapmak ZORUNDASİN NOKTAAA
- 1 yıl
@asklıveee feminist erkekle evlenen kadın çok çok 1-2 yıl sonra ya boşanır, ya da kocasını boynuzlar :)
Büyüyünce öğrenirsin;)) - 1 yıl
@asklıveee 41 ve yaş yorum yapmasın diye yorumuna ekleseydin zaten yapmszdım.
Hadi sana keyifli atıp tutmalar - 1 yıl
@asklıveee tabi ki sosyal, kültürel gelişimini tamamlamamış, cahil, bencil tiplerden uzak durmalısınız ama kusursuzu arzuluyorsanız da siz de kusursuza ulaşabilecsk şekilde donanıma sahip olmalısınız
Çok görüyorum;
Evleneceğim adam şu kadar kazanmalı, ... Kadar boyu, ... Kası, ... Kadar karizması olmalı vs
Peki senin neyin var bu adama sunacak?
Davul bile dengi dengine çalar derler - 1 yıl
@asklıveee
Annelerin sözünden çıkmayan tipleri yanınıza yaklaştormayın bile.
Evde kadının ve erkeğin ayrı sorumlulukları olur. Her ikisi de dışarda çaşışıyorsa ev işleri ortak olmalı, kadın ne yapıyorsa erkekte aynı oranda yapmalı ya da bir yardımcı çalıştırmalılar
Ama erkek dışarda çalışıyor ve kadın evdeyse de evin çoğu işini kadın yapmalı.
Ya kısacası denge olmalı, herkes bir işin ucundan tutmalı - 1 yıl
Boş yapma be erkekliği, modernliği senden mi öğrencem. Ütümü kendim yaparım, çamaşırımı kendim asarım, odamı kendim süpürür, yatağımı kendim toplarım gerektiğinde yemeğimi de kendim yaparım. Suçlu olduğun için
- 1 yıl
Sesin çok çıkıyor çünkü işine gelmiyor @asklıveee
- 1 yıl
@asklıveee eşit nasıl olacaksınız?
Fiziksel fark var arada. Sen 12 de sokakta olsan mı daha çok sorun yaşama ihtimalin olur, bir erkek mi daha çok sorun yaşayabilir?
Bunun haricinde zaten kadın ve erkeği bir şirketin %50 %50 ortağı gibi görmek gerekiyor - 1 yıl
Bu dönemde kız babaları kötü yetiştirdi kızlarını. Kızları sanki haşa Tanrıçaymış gibi yetiştiriyorlar dünya da tek kız o varmış gibi yetiştiriyorlar, sanki bütün erkekler ona köleymiş gibi davranıyorlar
- 1 yıl
@asklıvee sende paşa paşa evinin işlerini görüceksin hak istemeye gelince feminizm dersiniz sorumluluk almaya gelince bizden daha ataerkil olursunuz
- 1 yıl
@asklıveee feminisizm denge istemez, pozitif ayrım ister hemde öyle % 55, %45 gibi de değil, %75, %25 gibi.. bu olursa da oyuncak hale gelen erkek benzeri nesneden sıkılır kadın
- 1 yıl
@master81 reis tartışmaya değmez bizim ülkede bir kız feministim diyorsa zaten demek istiyor ki ben yeteri kadar akıllı değilim demek istiyo
- 1 yıl
@asklıveee yapacak erkek ama kadın evde yatacak, adam işten yorgun gelip bir de evin işini yapacak!!
Bu kabul edilemez. Söylediğim gibi denge olmalı. Ne kadına, ne erkeğe aşırı yük binmemeli - 1 yıl
@asklıveee sen niye hamile bırakamıyorsun, sen niye madende çalışmıyorsun, sen niye inşatta çalışmıyorsun, niye sende askerlik yapmıyorsun hani eşittik
- 1 yıl
Oksijen israfı yapma
- 1 yıl
Çok sevdiğim bi laf vardır özellikle seni de anlatır "Komünizm parayı bulana kadar, feminizm kocayı bulana kadar"
- 1 yıl
@asklıveee ben ve vasıfsızlık 😅😅
- 1 yıl
Maden de inşaatta çalışan askerlik yapan da var gözlüğünü çıkar ve gör... Hava , deniz, kara harp okulunu bu yıl 1. Bitirenlerin hepsi Kadındı biraz gündemi takip et sivri zeka okuma kapiseten yok mu senin? biyolojik olarak eşit değiliz diyorum örnek veriyorum.. bana gelmiş sen niye hamile bırakamıyorsun diyor? Az kitap oku okuduğunu anla gotumle güldüm XHKDKDKD
- 1 yıl
@asklıvee bana vasıfsız demişsin ne özelliğin var acaba seni eğitimim ile akademik başarım ile sana fark atarım. Çevremde ki kızlar bir sorun olduğunda benle konuşur bana danışır çünkü nası biri olduğumu biliyorlar
- 1 yıl
Benim okuduğum kitapları üste üste koy senin boyunu 5'e katlar. Madem biyolojik olarak eşit değiliz diğer alanlarda da eşit olmayacağız
- 1 yıl
Sadece sana gülüyorum ciddiye alınmayacak birisin hayatın boyunca da öyle kalacaksın yarın birgün kaslı yakışıklı zengin bir erkekle tanışınca da feminizm diyebilecekmisin bakalım
- 1 yıl
Annen de kendiliğinden mi sana hamile kaldı sen haşa İsa'mısın. Erkeğin kadından daha üstün olduğu durumlar vardır, kadının da erkekten üstün olduğu alanlar vardır. Kadın erkek eşit değil denktir. Yani kadın ve erkek birbirini tamamlar yapboz misali. Şunu unutma bu evrende zıtlıklar düzen, eşitlik kaosu meydana getirir
- 1 yıl
Hayır, ben erkek üstün demiyorum. Yani demek istediğim şu eşit olmamak illa ki birinin üstünlüğünü savunduğum anlamına gelmiyo
- 1 yıl
Evet ben de diyorum ki eşitliği savunmayarak erkeğin üstün olduğunu söylemiyorum
1 yılBiraz ortamlara girmen lazım. Ya da sosyal medyan vardır illa ki. Sana yazanlara şans vermen lazım
04 Yorumla
Soran1 yılVerdim sapık gibiler güvenilmiyor ki
- 1 yıl
İçinin ısınmadığından uzak dur. Niyetini belli et yetwr. Yakın olsaydın çok dürüst düzgün bşr arkadaşım vardı onu önerebilirim sana
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim. Sağlıcakla kal
1 yılya olur bir gün canını sıkma senin kısmetinin nereden çıkacağı da hiç belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer yaş aralığında evlenen var senin de belki daha zamanın vardır üzülme benim yaş 20 çok isteyenimiz olunca inan bisey değişmiyor
04 Yorumla
Soran1 yıl27 yaşımdayım kimse istemiyorum çöl üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılDaha gençsin bu kadar üzülecek bisey yok ortada
Soran1 yılGencim ama neden olmuyor
Cevap sahibi1 yılHer kesin nasibi aynı değil senin de zamanın gelince olacak teheccüd namazı kilabilirsin kabul olmasının istediğin bir dua için niyet edip namazı kilacaksin
Gizli Üye(36-45)1 yılİsteklerine odaklan bence gereksiz olanları çıkart.
013 Yorumla
Soran1 yılKimse yok ki
Cevap sahibi1 yılVardır bence çevrende seni isteyen beklentini düşür
Soran1 yılGerçekten yok
Cevap sahibi1 yılKimse yok diyen birinin bile illaki vardır hayat prensibim şu sana değer verene ver öyle daha çok mutlu olursun
Cevap sahibi1 yılKendi istedigini beklersen süreç alıyor
Soran1 yılÇıksa vereceğim de yok
Cevap sahibi1 yılYaş kaç nerelisin
Soran1 yıl27 yaşındayım kocaelin de yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılBence var sen değerlendir şans ver bence
Soran1 yılKim var ki
Cevap sahibi1 yılDüşün bakalım
Soran1 yılDüşündüm
Cevap sahibi1 yıl😇😇
Nasip kısmet ya takma kafana
00 YorumlaZengin koca istiylrsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKısa ve net cirkinsin
114 Yorumla- 1 yıl
İşte doğruyu söyleyen tek kişi
Soran1 yılÇirkinmiyim
- 1 yıl
kısa veya uzun olmakla çirkinlik olmuyor
Cevap sahibi1 yıl@Selinaorselin görünen köy klavuz istemez dış görünüş önemli
- 1 yıl
Öyle de kısa diye belirttiğin için üzerime alınmam normal bunu demek istemiştim
Cevap sahibi1 yıl@Selinaorselin lütfen kitap oku gotumle güldüm şu an ben onu mu demek istemişim HXKDKDKD
- 1 yıl
Okuyorum aşkım sen yorma kafanı
Cevap sahibi1 yıl@Selinaorselin yanlış okumuşum falan desen anlarım , hâla üste çıkmaya çalışıyorsun djkxdkk
- 1 yıl
Haklıyım kuzum, ben ne okuduğumu gayet iyi anladım "kısa ve net çirkinsin" "kısa" diye ekleme yapmışsın daha ne olsun.
Cevap sahibi1 yıl@Selinaorselin orada kı kısa kelimesinin işin özü anlamında kullanıldığı bilemeyecek kadar embes, il olman çok komik daha fazla okumalısın
- 1 yıl
@yasamakistemeyengenc Sen atlama olaya karı delisi
- 1 yıl
Ben gayet net okudum gizli profilden kendi hemcinslerini aşağılayan sensin ne kadar nazik cevap versem de sen anlamıyorsun ama neyse kapatıyorum konuyu bb
Cevap sahibi1 yıl@Selinaorselin knk aşağılamiyorum sen ısrarla anlamak istemiyorsun sadece
- 1 yıl
Tm öyle olsun👍🏻
Gizli Üye(18-24)1 yılevde oturup beklersen olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılNe yapayım
Cevap sahibi1 yılsosyal ol
Gizli Üye(18-24)1 yılYakisikli istemezsen sende sevilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Henüz aşkın seni bulmayı başaramadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçirkinsindir
00 Yorumla
1 yılgüzel değilsindir
00 YorumlaBence sorun sende değil o erken evlenmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKismet.
00 Yorumla
1 yılBilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKriterin var mı
021 Yorumla
Soran1 yılBar
Soran1 yılVar
Cevap sahibi1 yılO zaman kriterlerini düşür. Nedir kriterlerin
Soran1 yılÇok fazla yakışıklı olmasa da olur maddi durumu orta olsun karakteri düzgün olsun
Cevap sahibi1 yılHemen birini bul bence birkaç yıl sonra hiç bulamazsın. 30 dan sonra kimse evlenmek istemez. Ancak yaşı büyüklerle evlenirsin.
Soran1 yılNerden bulayım peki
Cevap sahibi1 yılÇevrenden görücü usülü evlen. Kimse gelmiyo mu görücü usülü ile
Soran1 yılGelmiyor
Cevap sahibi1 yılAltın günlerine falan git çevrendekilere. Oradan kısmetin açılır
Soran1 yılHaklısın 30 dan sonra da olur acele etmemeliyim
Soran1 yılHaklısın sen kaç yaşındasın bekar mısın
Soran1 yılSevgilin var mı
Soran1 yılSevgilin olsun istiyor musun
- 1 yıl
@asklıveee erkek galiba bu 😂
Soran1 yılErkek değilim
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde yaşıyosun?
030 Yorumla
Soran1 yılKocaeli
Cevap sahibi1 yılSeçiçimisşn?
Soran1 yılBiraz
Cevap sahibi1 yılNe konuda seçiçisin?
Soran1 yılDış görünüşü orta olsun maddi durumu da orta olsun ahlaklı iyi biri olsun
Cevap sahibi1 yılDiş görünüş şişman olmasın yani
Soran1 yılÇok fazla olmasın
Cevap sahibi1 yılAnladım
Soran1 yılNeden sordun
Cevap sahibi1 yılMerak ettim fikrini
Soran1 yılSen şişman mısın
Cevap sahibi1 yıl20 kilo
Soran1 yılKaç kilosun
Cevap sahibi1 yıl94
Soran1 yılÇok deği ki
Cevap sahibi1 yılÖylemi düşünüyorsun
Soran1 yılVerirsin