Neden beni kimse beğenmiyor?

Bu siteye üye olduğumda 18 yaşındaydım belki burada cirkinsin diyorlardı ama reelde teklif alırdım. Yil oldu 2023 ,23 yasindayim artık teklif almıyorum burada güzel diyen hala yok. İltifat eden çevremde yok, herhalde 21 yaşımdan beridir teklif almıyorum. 3 yıldır yalnızım. Sacinin rengini değiştir dediler değiştirdim onu yap bunu yap dediler yaptım yine dikkat çekmedim yine teklif almadım. Saçim boyamaktan yandı. Kilo ver dediler verdim dikkat çekmedim aldım yine dikkat çekip teklif almadım. Kahkul bırak dediler yakışır dediler denedim yine teklif almadım estetisyenle görüştüm Allah aşkına doktor bey değiştirin beni artık dedim ben yüzünü beğendim değişecek yer yok dedi. Baska doktora gittim hafiften çene dolgusu ve burun dolgusu yaptırdım yine teklif eden olmadı cildime giyime özen gösteriyorum yine olmuyor.

Cildimde pürüz bulamazsınız inanki okadar bakımlı ki.

Burada nasılım diye sordum kimse begenmiyor dünyadaki hiç bir erkek beni beğenmiyor sadece insatgramda dm kutum ağzına kadar dolu hepsi bu ama bende internetten tanışmak istemiyorum reelde olsun istiyorum.

Güzel olmak için baya bir paraya ihtiyacım var ama paramda yok bu zor ekonomik günlerde...

Üniversiteyi kazandım yurtta kalacağım artık hem çalışıp hem para birikterecegim başka çarem kalmadı.

Ancak öyle estetik yaptırabilirim ailem fakir.

Anneme anlatıyorum derdimi anne ben ne yapacağım evde kalacağım 3 yıldır gelen giden yok diyorum tanışmak isteyen yok diyorum çirkinim galiba diyorum senin neren çirkin diyor.

Arkadaşlarıma anlatiyorun sevgilim olmuyor 3 yıldır yalnizim diyorum sen güzel kızsın cesaret edemiyorlardir diyorlar.

Anlamadım ki ben bu işi.

Galiba gerçekten aşırı çirkinim başka açıklaması yok estetik yaptırmam lazım para biriktirip.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dikkatli okuyun şu yazıyı öyle cevap verin.
Neden beni kimse beğenmiyor?