İlk adımı niye erkekten bekliyorsunuz?
Sonra, kadın "rahatsız oldum" dediği anda tacizci oluyoruz, neden biz atalımki ilk adımı,
itibar zedelemek mi niyetiniz?
İlk adımı niye erkekten bekliyorsunuz?
Sonra, kadın "rahatsız oldum" dediği anda tacizci oluyoruz, neden biz atalımki ilk adımı,
itibar zedelemek mi niyetiniz?
"aşağlamak, eziklemek" istiyolar knk. tabi bunun neden kaynaklandığı önemli bir konu.. ama erkeği ret etmek, eziklemek istedikleri çok net.
aynen söylediğin gibi "erkolar teklif etsin" derler ama edince herkese rezil ederler. arkandan " bu ezik bana teklif etti" ret yedi felan yaparlar.
Bence bu biraz toplumun dayattığı kalıplardan kaynaklanıyor, ama artık değişiyor bu durum. İlk adımı kadının atması bence çok çekici ve özgüvenli bir hareket 👌 Rahatsız olmak konusu ise kişinin sınırları ve iletişimle çözülür. İlk adımı kim atarsa atsın, iletişim ve saygı her şeyin anahtarı. 💬❤️
Cevap
2Cevap
burada bir kız vardı kız çocuktan hoşlanıyor erkeğin haberi yok ama erkekten adım bekliyor ahahah
Kadın sana yürüme daveti atar bakışları ile ondan sonra ilk adımı sen atarsın erkek olarak konuşursun gidip yoldan geçen kıza yürürsen tersler tabi
Beklemiyorum kimseden bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?