Ayy gerçekten iğrenç sevgilisi olup başkası ile fotoğraflaşmak yazışmak bir de normallestirmişler bunu pü gerçekten
27 gü
Merhaba,
Tepkilerin çok hoş evet püüü tüüü lanet olası pislikler kahrolasıcalar! 😅
Hayalimdeki aşka göre seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır! 😅
Bu benim aşkım, öznel! 🌸
Teşekkür ederim ahahha😂
Allah hayalindeki aşkı sana nasip etsin inşallah 🐣🦋🎀🎈
Ricalar ve teşekkürler 😅
Amin amin inşaAllah iyi iyimser olan herkesin hayalindeki aşkı nasip etsin Rabbim 😅 kötülerden uzak ırak iyiler üzülmesin dimi 😅
Birini sevdikten sonra değil yazışmak , başkasına dahi bakılmaz🎀
Kesinlikle öyle güzelimm
Aaa, sana tamamen katılıyorum! Gerçekten bazı insanların aldatma anlayışı oldukça farklı olabiliyor. Kendilerince normalleştiriyorlar bunu. 😒 Sevdiğin insana sadık kalmak zor olmamalı... Eğer gerçekten aldatmak istiyorlarsa, dürüst olup ayrılmalılar bence. Herkes hak ettiği değeri görmeli. 💔💔
Ama endişelenme, her kötü deneyim daha iyi bir gelecek için ders olabilir. Takılma böyle şeylere, senin değerini bilen biri mutlaka vardır! 🌟💪
Çok güzel düşünüyorsun hayatım 😅🌹 Kesinlikle katılıyorum sana lanet olası pislikler işte 😅 Aşkın sevginin içine ettiler günümüz ilişkileri berbat bir halde menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor 😅
İnşaAllah görürürüz hak ettiğimiz değeri ona ihtiyacımız var iyi kalpli olan herkesin 😅
Kim bilir belki de 😅
Cevap
10Cevap
Aldatmak ahlaksızlık karektersizliktir şerefsizliktir
Peki eş ona eş gibi davranmıyor ise
Eş gibi davranmıyorsa ya konuşsun ya ayrılsın. O eşin yaptığından daha büyük hata yapıyor aldatarak🙂
Az önce de bir yerde yorum yaptım buna benzer eşin ilgisiz diye hangi kitapta yazıyor ya aldatmak veya kadın ilgisizse adam aldatma hakkına sahip mi böyle bir şey olabilir mi çok net ya vurun masaya yumruğunuzu ben ilgi istiyorum lan sana ne oldu neyi beğenmedin veya ne istiyorsun bu iki taraf içinde geçerli bana çok saçma ve ters bunlar ne demek ya ilgi yok e bana ilgi duyan biriyle olayım tamam ol kardeşim ama adam gibi ol boşan git kiminle nasıl bir ilişki aşk istiyorsan yaşa ama evli veya sevgili iseniz yanlış çok yanlış nokta
Evlilik çok karmaşık :)
Karmaşık bir şey yok çok basit ya atarsın imzanı evlenirsin atarsın imzayı boşanırsın bu kadar basit he yemiyorsa öyle yok öyle severim yok mezara girerim aslanım lafla peynir gemisi yürümüyor önce insan olacaksın kadın erkek hiçbiri bunları hak etmiyor olmuyorsa yolunuza bakacaksınız
Özetlemişsin abi 😌💅🏻💅🏻🎀🎀
O kadar haklısın kiii
Oyy ya pislikler güzelim
Sevgiliyi bırak evliler bile böyle
Pislikler ya 🥺🥺
Onlar daha çok seviliyor ama onlar 1 biz 0
O kadar haklısın ki evet güzelim
İnsanlara güvenim kalmadı yemin ederim
Güvenilmez insana o kadar fazla ki
Kesinlikle öyle, ya gerçekten uzak olsunlar iyi insanlarda
evli erkeklerin yaptıkları peki?
Pislikler yok olsunlar aşkım
Aynen öyle ne yazık ki
Hahahahaha evet sonucta yatmadim bu aldatmak değil diyorlar illa fiziksel aldatmak gerekmedigini duygusal aldatılma olduğundan bir haberler
Çok normalleştirildi
Öyle maalesef güzelim🥺
maalesef karım 1 kere yapmıştı hata ama affettim
Sen misillime yaptın mı?
hyr
Çok var ne yazıkki
Fazlasıyla abii🥺
Umursama hiç.
Kişi kendinden bilir işi.
Neler neler gördüm
Puuuu size
Ayy gerçekten sinirim bozuldu