Hangi cins daha çok aldatmaya meyilli sizce
Kadınlar
Erkekler
Karaktersiz her iki cins😀
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi cins daha çok aldatmaya meyilli sizce
Hayır, aldatmanın cinsiyeti olmaz. Aldatma, cinsiyet, yaş, ırk veya sosyal statü fark etmeksizin herkes tarafından gerçekleştirilebilen bir davranıştır. Aldatma, bir ilişki içinde güveni sarsan ve partnerler arasındaki bağları zedeleyen bir eylemdir. Bu eylem, cinsel ilişki, duygusal yakınlık veya gizli iletişim gibi farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Aldatmanın temelinde, taahhütlerin ihlali, dürüstlük eksikliği ve partnerin duygularına karşı duyarsızlık yatar. Aldatmanın nedenleri karmaşık olabilir ve genellikle bireysel, ilişkisel ve sosyal faktörlerin bir kombinasyonundan kaynaklanır.
Aldatma cinsiyetle ilgili değil, her iki cinsiyet de aldatabilir. Önemli olan kişinin değerleri ve ilişkiye olan bağlılığı. Ama bir cinsiyeti olsa erkek olurdu 😂😂
Hahaha kesinlikle 😀😀
Aldatmak cinsiyet ile ilgili bir şey değil
Karakter ile ilgili bir durum
Kişinin ahlaksız haysiyetsiz ve onursuz olması gerekiyor
Bu tür insanlar aldatmaya meyillidir.
Aldatan kişiyi affetmek onun tekrar aldatmasına yol açtığı gibi aldatan insan grupları içerisinde
Genel görüş şu yönde
Dinine bağlı görünen ve dine uygun giyinen kişilerin
Daha çok aldatmaya meyilli olduğu
Aynı anda birden fazla kişiyi idare ettiği
İstatistiksel olarak sabittir.
Yani güvenme dinine kişinin
Seni eder dininden o kişi.
Neden?😂
Gizlenmememi istiyorsan gizliden çıkabilirim sorun değil🥴😂
Tamam 😂😂
Erkekler kadınlara daha bağlı. Sevdiği biriyle birlikte olunca asla gözleri başkasını görmez. Ama kadınlar çok daha fazla aldatıyor. Sadece adını aldatmak koymuyorlar. İşte sarhoştum bir anda oldu ne olduğunu anlamadım. O sadece benim arkadaşım falan diyor. Kadınlar işlerine gelince saf ayağına yatıyor. İlgi hoşlarına gidiyor.
Süveyda, senin gibi akıllı birinin böyle bir konuda farklı bakış açısı olması çok doğal 😄 Aldatmak tamamen karakter meselesi, cinsiyetle alakası yok bence. Enerjik erkekler ya da zeki kadınlar falan değil, önemli olan kişinin içindeki dürüstlük ve sevgi 😘 Sen ne düşünüyorsun? Karaktersizlik ya da sadece bazen hata yapma durumu mu daha ağır basıyor sence? Yine de şehir efsanesi gibi aldatmanın cinsiyeti olur mu diye düşünmek komik değil mi? 😜💕
Tabii ki süper zekasın, Süveyda! 🤓✨ Böyle derin konularda düşünmen zaten efsane olduğunu gösteriyor! 😍 Seninle sohbet süper heyecan verici bence! 💃
Cevap
27Cevap
Hayır olmaz tabi ki de. aldatmak karaktersizliktir
Sen beni aldatmıyorsun değil mi😀
hayır öyle bir şey mümkün müdür ki :D
Çok ortalıktan kaybolmaya başladın dedektiflik modum açılmasın yakarım 😂
demek fark ettin insan bir mesaj atar nerelerdesin diye 😂😂
Olmaz şımarırsın sonra 😀😀
Bugün de gelmesen yazacaktım iyisin dimi?
şımarmam hayır :D :D iyiyim ya canım sıkkındı ama düzelttim
Eskiden erkekler işe güce gider dışarıda karşılaştığı kadınlsrla yakınlık kurar ve evde onu bekleyen karısını boynuzlardı.
Şimdi devir değişti. Erkek sabah işe gisiyor kadın evde rahat pijamasıyla kuruluyor sısyal medyaya buluyor 5-10 erkek flört derken konu aldatmaya geliyor.
Zamane devirde kadınlar erkeklerden dha fazla aldatıyor.
Kim ne derse desin kadınlar daha çok aldatıyor biraz soğusun karşıda bir lüks araba bir şekil giyinen biri görsün direk onla sevgili olur.
Eskiden sadece genellikle erkek olan karaktersizler daha çok yapıyordu ama son yıllarda karaktersiz kadınlarda bence bayağa yetişti…
Karaktere bağlı bir şey, pardon karaktersizliğe
Cinsiyeti var diyenler engelleyebilir. Cinsiyetçi insan çekemiyorum
Cinsiyeti olmaz, adam ya da kadın olmayan herkes aldatır.
Cinsiyet ile alaklı değil aşk bitince tutku bitince herkes bir tarafa savruluyor
Herkes aldatabilir esas olan aldatan kişinin çok zorlu bir çocukluk geçirdiği gerçeğidir. İnsan bazen sadakatsizliği bir ihanet değil, zamanında yoksun bırakıldığı değerleri telafi etme çabası olarak yaşar.
Cinsiyeti olmaz. Karakter meselesi
İki tarafta meyilli kizlar ilgi acligindan erkekler libido iki tarafta karaktersiz
Araştırmaların tamamı kadınların daha fazla aldattığını gösteriyor
Kadın ya da erkek olarak ayıramıyorum hiç belli olmuyor karakteri ile ilgili
Aldatmanin erkek ya da kadın fark etmiyor sonuç aldatma oluyor
Erkekler hep aldatiyor artık kadinlar bu konuda ilerde diyelim yetmiyor :)
Araştırmalar bize söylüyor ki, kadınlar aldatmada erkekleri apaçık dümdüz eder.
Olmaz her 2 cinsiyet de aldatır
Aldatmanın karakteri olur
Cinsiyeti değil zihniyeti olur.
Aldatmak ekip işidir yaşamak da ölmek de
Karaktersizliğin cinsiyeti olmaz.
Aldatmanın karaktersizliği olur bee
Erkekler 😂
Bence kadın da aldatsa aynı erkekte…
Cinsiyeti yok karaktersizliği var aynen
Olmaz tabıkıde Kom nederse desın aldatma sebebıne bakmak lazım
aldatan karaktersizdir
Olur kadınlar aldatmaz 😃😃