Kadınlar, ayrıldıktan hemen sonra aşk acısı çekmeye başlarken, erkekler tam tersi mutlu olup, bekarım diye bütün kadınlara yürümeye başlarlar. 1 2 ay sonra aklı başlarına gelir ve eski ilişkilerine geri dönerler.
13 Yorumla
Soran1 yılYani desene zaten fırsat kolluyomus
Soran1 yılKaraktersiz cogu sürundürmek hak
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Arayış kötü art niyetli bir tabir bana göre hoş değil!
Arayışta olan insanları sevmiyorum, elde eden, düşüren, tavlayan, heves peşinde olan filan!
Hayalimdeki aşka göre seven sevdiğini elde etmez düşürmez tavlamaz heves etmez ama onla her şeye hevesli olur!
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif!
Ben evlenmek yuva kurmak istiyorum, hayallerimin başrolü benim ve gelecekteki eşim!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Kişinin evleneceği kişiyi araması arayış değildir!
Niyettir!
Karı kız erkek peşinde olmak, koluna birini takmak istemek arayıştır, heves ve zevk peşinde olanlar arayışta olur!13 Yorumla
Soran1 yılÖyle zaten onu demek istedim
- 1 yıl
Arayışta olan insan kötüdür. 🌸
Hepsinin canı cehenneme 😅
Soran1 yılAmin
Maalesef hemen birini buluyorlar
13 Yorumla
Soran1 yılRica ederim canım hoş geldin hediyesi olsun😊🌸💖
E yanii sıradaki ava geçerler
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, Uyanannn_Güzel, kalbim sıkıştı resmen o çizimi görünce 😢 Erkekler arasında aslında durum kişiden kişiye değişir. Bazıları gerçekten hemen yeni birine ihtiyaç duyabilir, bazıları ise zamana ihtiyaç duyar. Herkesin başa çıkma şekli farklı işte 🤷♀️ Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve kendini nasıl toparladığın. Ben de aşkı yaşarken, her şeyin bir süreç olduğunu öğrendim. Sevgilin yoksa bile önce kendini sevmesin bakalım 💕 Herkes senin kadar değerli!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılEvet ayrılır ayrılmaz ipi açılan boğa gibi kırmızı rengi arıyorlar. Ayrılığı yaşayan acısını algılayacak kapasite yok onlarda
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBu kişinin karakteri ve yapısıyla alakalı bir durumdur.. Kimi insan arayışa girer kimi insan ise yas tutar..
11 Yorumla
Soran1 yılYas tutmak değil sorun daha dün sevdiğini iddia ederken bugün baskasıyla olması yoksa yası falan önemli degil dürüstlük mesela sevmiyorsa sevmiyorum desin
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ben hiç arayışa girmedim, ama kadınlar çok fazla duygusal boşluğa gelemiyorlar
14 Yorumla
Soran1 yılDuygusal bosluk olmaz ayrılinca kadında ya acı olur ya da bir sey olmaz sevmiyorsa yapar ama sevdigini söyleyen erkek neden yapar
Soran1 yılSanmiyorum sevgiyle alakası yok karaktersiz insan sevgisi de bozuk olur
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılHemen birini bulmaya koyulur gadası
13 Yorumla
Soran1 yılAyy Allah razı olsun gadası doğru biri çıktı sonunda
- 1 yıl
Allah hepimizden razı olsun
Soran1 yılAmin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGiriyorlar flörtöz tavırlarla genelde. Sonra da pişmanlık başlıyor erkek psikolojisine göre ayrılık süreci böyle işliyor. Geç dank ediyor erkekler bazı şeyleri ve iş işten geçmiş oluyor. Sonra dönmeye çalıştığında o bıraktığı kişi aynı olmuyor.
15 Yorumla- 1 yıl
@Bihteeerrr bunlar kafası çalışmayan Egolu erkekler de olur sadece
Soran1 yılO basitliği yaptıktan sonra dönse nolur cogunlukla sogutan bu
- 1 yıl
@Both_Angel_and_Devil evet nörolojik bir vaka 😄
- 1 yıl
Dönmesinler 😌
Soran1 yıl@bihteeerrr katılıyorum👌
1 yılHer erkek değil. Ben birisini unuttuğumu düşünmeden başkasıyla konuşmadım hiçbir zaman, kimseye umut vermek istemem. Sevmiyorsam da sevmiyorum dedim. Lafı dolandırmak gibi bir huyum yoktur bu konularda netim.
12 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun
- 1 yıl
Eyw.
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Gün de üç paket sigarayı gece uyanınca birdaha uyuyamamayı nefesinin gittiğini içinin daraldığını hiçbir şey yapasın gelmediğini kalbinin sıkıştığını iştahının gittiğini kimseyle konuşmamayı içine kapanmayı yaşadıktan sonra evet başkasını buluyoruz
11 Yorumla
Soran1 yılAferin bul ama hem arayısta olup hem sevdigini söyleyenlere lafım
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yapsın ölene kadar zırıl zırıl ağlasın mı? Peki ağlayınca eline ne geçecek? Bak ben 16 gündür ağlıyorum, soruyorum sence elime ne geçti? Uyuyamıyorum, gözlerim yanıyor, hayat enerjim bitmek üzere son %5 kaldı. Söyle ne için oldu bunlar?
136 Yorumla
Soran1 yılNe içın
Cevap sahibi1 yılYürüyen bir ceset.
Soran1 yılKimsenin agladığı yok ya amaa🙄
Cevap sahibi1 yılÇünkü büyük çoğunluk gerçekleri biliyor, gerçeklerde yaşıyor. Benim gibiler böyle sadece.
Soran1 yılBen de öyleyim üzulme
Cevap sahibi1 yılÜzülme demesi kolay sen birde gel kalbimi gör. Parçasını bulana aşk olsun.
Soran1 yılÜff ama olmuyorsa olmuyor düşunmeyi bırakman gerekir
Cevap sahibi1 yılSen bırakabildiğin için mi bu soruyu sordun?
Soran1 yılBenim başka sorunlarım var onları da düşunmk zoru dayım ayrıca sahip olmadığım bir seyi bırakmıs sayılmam eliden geleni yaptım üzulmeye alıskinım birgün gecer napayım
Cevap sahibi1 yılBenimde başka sorunlarım var. Elimden gelmeyenide yaptım. Üzülmeye bende alışkındım ama artık hayat enerjim kalmadı. Son %5
Soran1 yılSon %5 ne ya pilmisin sen
Soran1 yılHayat enerjisi 0lanmiş aşk diyo Allahım yarabbim😒
Cevap sahibi1 yılPil gibi enerjimi bitirip kenara attılar işte.
Soran1 yılAtarlar sende tüm enerjini baskasina harcarsan atarlar neyse git aklını başına al eninde sonunda kendine gelmk zorundasın şimdi baslasan zamandan tasarruf olur sana deger vermeyen insanlara deger vermeyi bırak ayrıca sadece ciddi düsunmeyen eglence amacli takılan tiplerden uzal dur kendine gel sonra git duzgun biriyle evlen
Cevap sahibi1 yılEğlence amaçlı takılan tipleri ayırt edebiliyor musun? Herkes kurt olmuş bu devirde. Değer veren insan kalmamış ki, değer verdiğini iki gün gösterip üçüncü gün takmıyorlar bile. Her şey işleri bitene kadar. Düzgün biriyle evlenmek buna yorumum yok çünkü neyse bende kalsın.
Soran1 yılEvet baskasına yaptıysa sana da yapar diger insanlarla iliskilerine baska asagı yukarı aynı seyler olur çunku zaten insanlarin geneli travmalarina göre iliski yaşıyor
Cevap sahibi1 yılBu döngü kırılacak o zaman?
Soran1 yılGecmis önemli aslinda biliyor musun karalteri etkiler yasadıkları olgunlasmissa sorun olmaz ama olgun olmayan herkesten ısık hizinda kac aşık falan olursan başina bela alırsın
Cevap sahibi1 yılO zaman sonsuza dek yalnız kalalım. Geçmiş öğrenmek kolay değil. İnsanlar her biri maske ustası olmuş.
Soran1 yılYalnızlık kötü bir sey degil
Soran1 yılZamanın degecek sekulde guzel gecirmeye calis
Soran1 yılTaş taşımak bile oturp ağlamandan iyidir en azından yorulur istahın açilır gece hemen uyursun
Cevap sahibi1 yılAynen. Elbet o günler sana da gelecek. Yalnızlık bu evrende kimseye güzel değil.
Soran1 yılBakma herkss kafaýı yemis bos seylerle
Cevap sahibi1 yılYa misal veriyorum, bir oyun oynuyorsun, bu oyunu seninle paylaşan bir aşkın var. Oyundaki en ufak mesela sandığı bile beraber açıyorsun. Birincisi böyle bir şeyi ister miydin? İkincisi hayatının 5 yılını böyle geçirdikten sonra hala gelip ben yalnız olmak istiyorum diyebilir miydin?
Soran1 yılNe anlamadım ben yalnızim zaten ailem huzurum yeterli🙄
Soran1 yılYahu kim olursa olsun yanında her zaman yalnız kalma ihtimalın var sevdiklerini öyle ya da böyle kaybedebilirsin sevmek bağımlı olmak değil yanında olmak gunun birinde birimiz once ölecek digeri yalnız kalacak üzuntü her daim olur mutluluk da duyguya takılıp kalınmaz o an yaşarsın hayat bu hic bir sey kalıci degil bu ladar uzulmeye degmez
Soran1 yılÖlümlj dunyada neyin kaybından bahsediyorsun
Soran1 yılYalnız dogdun yalnız yaşamayı ögremceksin ama severek ama sevmeyerek o ömür bir sekilde gecer ve hicbir seyin garantsi yok
Cevap sahibi1 yılYalnız doğdun yalnız yaşamak zorunda değilsin, yalnız ölmek zorunda değilsin. Ömür geçer ama ömür var ömür var. Aradaki farkı görmüyorsun.
Soran1 yılNe sağlığının ne huzurunun ne mutluluğun hicbir seyin
Soran1 yılTamam da sorunun sevdigini kayebetmek degul yalnizliksa git baska birini bul o zaman niye aglayosun🙄
Cevap sahibi1 yılSevdiğimi kaybetmek, yalnız olmak ve vesi bende kalsın. Bak mesela gerixekalı azıcık daha sabretse beraber neler neler yapacaktık. Yaptığım çoğu şeyi tabii önce kendim için yapıyorum ancak en başta yapma sebebim isteğim ve amacım O’nun içindi. Ama o 5. Yılın sonunda gitti. Zaten insanlar kötü, herkes bırak iki yüzlü olmayı, artık hangi maskeyi giyeceklerini şaşırmışlar. Ben hiçbir zaman böyle olmadım olamamda. Neysem hep o oldum. Ancak bu bana sadece acı ve yalnızlık getirdi. Daha detaya inmek istemiyorum. Senin anladığını umuyorum. İyi değilim.
Soran1 yılGecmis olsun yarı yolda bırakılman çok kötü ama uzülerek halledebilecegin bir sey degil mantiklı düsunup konusp sorunu cozmen gerek yani yine de olmuyorsa olmuyor kabullenmekten başka sansın olmaz
Tekrardan cok gecmis olsun Allah gönlünu ferahlatsın kardeşim..
Cevap sahibi1 yılFerahlayacağa hiç benzemiyor. Ama öyle işte gerçekler bunlar. Kabullenebilecek bir karakter yapım yok benim. Ya tam batarım ya tam çıkarım. Ortam yok. Teşekkür ederim beni düşündüğün için. Umarım senide senin beni düşündüğün gibi birisi birgün düşünür. İyi akşamlar.
Soran1 yılIyi akşamlar🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılBen ararmam, bir kez sevdim, anilari unutmam zordur. Simdi baskasiyla olsam, sevdigim kadin hep aklimda olacak. Ve yeni birine bunu yasatamam
15 Yorumla
Soran1 yılBende bir kez sevdim ama o yaptı bu yuzden tüm gecmis yalan oldu
- 1 yıl
O ona yakisani yapmis.
Soran1 yılSorunda o yakıştıramıyorsun sonjna kadar
- 1 yıl
Vallah benimki de annesinin sozunden gitti evliligimiz bitti. Bosaniyoruz. Ama ona onca deger ve kiymet vermeme ragmen, benimle vedalasmadi bile. Heryerden sildi engelledi. Bazilarina degmiyor iste. Ne kadar seversen sev, nankör iste. Ben yine son bir veda mektubu yazdim, avukatlarla bulusmaya gelirse verecem, ya da avukatina teslim edecem. Ister okur ister okumaz. Ben bana yakisani yapmis olacam.
Soran1 yılHayırlısı
Ayrılıp arkadaş arayan ERKEKLER ÇOK MASUM..
Ölen eşinden 1 hafta sonra KADIN ARAYAN..
Erkeklerin yanında..11 Yorumla
Soran1 yılmaalesef
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aslında ayrılmadan da yedek yapıyorlar zaten nolur nolmaz diye. Yara bandı mantığı var çoğunda..
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Bazı erkeklerin kalbi baska yerinde atiyo ondan duygusuzlar😏
11 Yorumla
Soran1 yılAhaha
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Karısının cenazesinde kendine eş bulan komşumuz geldi aklıma.🤦🏻♀️
11 Yorumla
Soran1 yılBende tanıdım onlardan 😤
Ayrıldıklarında değil ilişki içindeyken de arayışa girenler var
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle baktın kaşı gözü bir yerleri oynuyo ilk hatada bitireceksin degmiyor gercekten
1 yılben bir yıldır bekliyorum onu kim bilir ne kadar daha bekleyeceğim.
117 Yorumla
Soran1 yılTez zamanda umarım kurtulur sevgilin
- 1 yıl
nereden kurtulur
Soran1 yılAyrılıği beklemiyo musun
- 1 yıl
hayır seviyorum kızı bir kaç kez söyledim sevdiğimi ama kabul etmedi sever belki bir gün beni ondan bekliyorum dedim ama tekrar teklif etmicem artık ayıp olur
Soran1 yılSevmeyene ısrar etme sonra pisman olursun
- 1 yıl
evet zaten ısrar etmicem ama beni seviyordu neden böyle oldu anlamadım
Soran1 yılSoğumustur ya da başkasını sevmistir
- 1 yıl
bir şey sorucam sana artık söylemicem tabi ki ama o beni seviyorsa ve başkası yoksa bana döner ve işaret verir mi
Soran1 yılTekrar teklif et kabul etmezse bırak boş ver bekleme bence
- 1 yıl
bu iki hafta izindeydi izine gitmeden seni çok seviyorum dedim ben istemiyorum dedi bana şimdi bugün izinden geldi görüyorum ama peşine düşmek istemedim bir kez daha söylersem tepki vermez mi sapık mısın istemiyorum dedim ya demez mi. kıza ayıp olsun istemem ama çoook seviyorum kaybetmek istemiyorum da
Soran1 yılO zaman boş ver unut açıkca söylemiş istemediğini
- 1 yıl
ama beni seviyordu peşime düşen o oldu. peki diyelim tekrar beni sevmeye karar verdi gelir mi ve bana sinyal ya da bir işaret verir mi aslında sana bunu sormak istemiştim. ben onun gelmesini bekleyeyim doğru mu tekrar seni seviyorum dememem gerek
Soran1 yılEvet seviyorsa belli eder
- 1 yıl
tamamdır teşekkür ederim rabbimden umut kesilmez inşallah ben o evlenene kadar bekleyeceğim dua eder misin inşallah döner bana
Soran1 yılHakkınızda hayırlisı olsun 🌸
- 1 yıl
teşekkür ederim kardeşim rabbim inşallah sizin ömrünüzü de hayırlı eylesin iyi akşamlar size
Soran1 yılAllah razı olsun iyi akşamlar
1 yılYok cebteki diğer kızlara ya da eski sevgililerine yazıyorlar
12 Yorumla
Soran1 yılönceden yedekte topluyolar
- 1 yıl
Aynenn
Hepimiz mi aynı şeyi yaşıyoruz anasını satayım🤣 gelin topluca bi sarılalım
11 Yorumla
Soran1 yıl😢 geldim
Gizli Üye(18-24)1 yılKişiye bağlı bende 1 gün bile olmadan unutur yenisine geçerim biten bitmiştir yas mı tutucaz
15 Yorumla
Soran1 yılAyrılık nedeni önemli ona göre bence
Cevap sahibi1 yılDeğil bence biten bitmiştir
Soran1 yılOrası öyle tabi ama ayrilır ayrılmaz insan önce bir kendine gelir
Cevap sahibi1 yılHayır ne alaka ayrılık zaten bir süreçtir kafanda bitirmişsindir
Soran1 yılKafanı demiyorum insan once hayatındaki bosluga alısmali kafa dinlemeli😅
1 yılBozmayanını görmediysen belkide sorun sendedir
13 Yorumla
Soran1 yılEvet bende sanki ben diyom her gün birkızla ol ne alakasi var sırf iliski yasamak icin yasamıyomusunz zaten ciddi düsunseniz direkt evelenirsiniz yani ne anlatıyosun
- 1 yıl
Sen duymak istediğin yorumlara bak çok duygusal varlıklarsınız
Soran1 yılDuygusallık degil gerceklik
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İki taraftanda hemen arayışa giren var
116 Yorumla
Soran1 yılErkekler direkt atlıyor bence🙄
Soran1 yılKadınlardan da yapan var ama erkekler kadaar degil
Soran1 yılSoz meclisten dışarı coğu öyle yani
Soran1 yılAnlastik o zaman🙂
Soran1 yıl😊
Soran1 yılaslında ayrılmakta dogru yapmışım bilseyddim önceden ayrılırdim bosuna üzüldüm değmezmis
Soran1 yılÖylede iste güvenin kırıliyor
Soran1 yılİnsallah
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkesin bir yedeği var bence.
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
Herkesi ekliyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılEvt😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar da öyle
11 Yorumla
Soran1 yılBazıları öyle
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. oluyoruz
110 Yorumla
Soran1 yılAferin dürüstsün peki severken neden yapıyonuz
Soran1 yılYoo yapıyor seven de yapar birebir şahit oldum valla aşkından öleceği kisiyi nasıl aldatabildiğini
Soran1 yılKimseyi aldatmadım flort bile etmedim çok şukur
Soran1 yılSizde dedin🙄
Soran1 yılTamam sorun yok🙂
1 yılKesinlikle hepsi aynı
11 Yorumla
Soran1 yıl😑😑
1 yılBen çok uzun bir süre arayış içinde olmam
110 Yorumla- 1 yıl
Ama sadece erkeklere topu atmamak lazım kızlarda hemen atlıyor
Soran1 yılBen yapmıyorum benim gb cok kadın var karalterli erkekler bile yapıyosa aklı basinda olanlar 😒
- 1 yıl
Bu işin kadını erkeği yok bana sorarsan kadınlar daha cok yapiyor ama onemli olan karakter
Soran1 yılKadın sevmiyosa yapar erkek sevdigi halde yapıyor fark bu
- 1 yıl
Yanlış dusunuyosun bu işlerin erkeği kadını yok karakterli karaktersizi var
Soran1 yılHenuz karakterli bir erkek tanımadıgım icin bilemiyecem😅
- 1 yıl
Bende karakterli bir kadın tanımadım
- 1 yıl
Buradan mi konuşucaz
Soran1 yılHerhalde
- 1 yıl
Niyeki ozldn niye değil
1 yılevet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldoğal olarak evet
10 Yorumla
1 yılevet öyleler
10 Yorumla
1 yılGirerler
10 Yorumla
1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri