Ayrılınca erkek özler mi ya da ne zaman özlemeye baslar?

Kendi istesin veya istemesin sessiz kalinîyorsa aklına gelir de yoklugunu anlar mı
Aynı durumu ben yaşıyorum 2-3 ay oldu. Gitmeyi tercih etti, söylediğim bir söz üzerine. Bir anda yazmayı aramayı kesti. Ben de kestim bir şey yazmıyor aramıyorum.
Ozlesede giden kendileri olduğu için bunu gurur nedeni yapabiliyor erkekler. ya da gerçekten bitmesini istiyor ve kararlilar. Naçizane bu da benim görüşüm.
İletisiminiz yok mu sustum bekliyorum kendisi istedi ama bosanma davasini ben actim barismaya calisirken avukatina kizdim. Simdi sessizlerdeyim. En son babası vefat edince bassagligi diledim. Arayincs cevap vermeyince sustum o da susuyor bakalim
İletişimim yok, benim size tavsiyem gitmek isteyenin önünde 10 kişi durup engel olmaya çalışsanız yine hepsini yıkar iter geçer. Kimse kimseyi zorla bir şeye yapmaya zorlayamaz. Sizin yerinizde olsam, yukarda da dediğim gibi naçizane fikrim, bırakın bitmesini çok istiyorsa bitsin hiç babası için baş sagligi dilemek için filan kendinizi göstermeyin. Size söylediği şey dışında da bir sebebi olabilir ayrılmak istemesinin. Belki başka birisi vardır, bunu hiç düşündünüz mü mesela?
Yani yakalamadim. Tahmin etmiyorum. Ozellikle baskasi icin birakmiyorum
Diyor. Online falan da cok gormuyorum bir de oyle bir sey ihtimal vermiyorum ama bilemedim
Özellikle başkasi için bırakıyorum demezler, bu çok rastlanır bir şey değil zaten.
Yani tabiki demez ama yakalamadim da hic acigini da yakalamadim ki 🤷♀️
Cevap
7Cevap
İlk zamanlar asla ozlemiyorlar hayatı yasiyorlar sonra taaakk bı boşluk diğer kizlarda o aşkı bulamama sonra tekrarrrrrr kürkçü dükkanına
Ne kadar susrer
Ki. Esim ve bosanma asamasindayiz. Kıskanmalarımdan sıkıldım degismiyceksin dedi gitti
Karaktere göre değişir bu durum. gerçekten seven özler pişman olur
Kendi istedi gitmek ben de sessiz kaliyorum ama anliyor mudur ki yoklugumu. Ama ciddi sevdigine inaniyorum
Seni tamamen kaybettiğini anladığı zaman özler ve sana yazmaya başlar.
Oyle mi dersin 50 gun oldu susuyorum. Ne yapmam lazim bu sirada ki akli basina gelsin geri donsun
Adil yıldırım dinlemeni tavsiye ederim. Onun dediklerini uygula ve kesinlikle onunla iletişime geçme
Aynen ben de onu dinliyorum:) hatta bazen uygulamadan soruyorum. İletisimsizligi de alıstım. Ama arayan soran da yok
Sadece avukatlar mahkeme
Durumu dilekceler devam
Boşandıktan sonra kıymete binersin belki çünkü erkekler kaybettiklerini anladıklarında geri dönmek istiyorlar. Sadakatsiz dizisini izlediyseniz görmüşsünüzdür :)
Onu izlemedim. Ben 1 ay ugrastim barismak icin. Baktim ikna olmuyor. Avukatini beni deli edince ben actım bosanma davasini bir nevi soguk dus etkisi gibi. Bu arada babasini kaybedince bassaglugi yazdim adilesordum tabi. Sonra yaninda olup destek olmak istedigimi soyledim aradim cevap vermeyince 30 gun kuralı uygulayik dedim biraktim yazip aramayi. Bugun 50 gun bitti tın yok. Devam etmeli miyim ya da bir olta atmalimiyim acaba? Bu arada narsist gururlu ve tahmin edemeyeceginiz kadar inatci hep ben adim atar ugrasirdim bu sefer biraktim ben bir sey yapmiyorum o yapmiyor 🤷♀️
Boşanma davasını siz açtığınız için belli ki size kızmış ve inat yapmış dediğiniz gibi. Kararınız da kesinseniz yazmayın ama bunu sadece ceza olsun, aklı başına gelsin diye yaptıysanız ufak bir adım atabilirsiniz diye düşünüyorum. Gene Esra ezmeci falan var onun kitaplarını okuyup videolarını izleyebilirsiniz. Çok iyi sonuçlar geldiği görülüyor, ben denemedim 🙂
Ayrıca Alp kapaklikaya hocamızla da seans görüşmesi yapabilirsiniz.
Ayrılma derecesine gelecek kadar kıskançlığınızın olması ki zaten boşanma sebebiniz buymuş belirttiğinize göre, önce bu konuda kendinizi değiştirin. Eğer tek başınıza yapamıyorsanız bir uzmandan destek alın. Şahsen bende iliskimin ilk başlarında çok kıskanç ve ortada olmayan sorunlardan dolayı kavga çıkaran biriydim. Uzun bir zaman sonra fark ettim ki anneme benzemeye başlıyorum ve bunu değiştirmek istedim. Kısmen başardım diyebilirim ve belki de bunun sonucu olarak da ondan çok uzun zamandır beklediğim evlilik teklifini 2. Yılımızın sonunda aldım 🙏 değişime kendinizden başlayın göreceksiniz ki siz değiştiğiniz de hayatınız da değişecek ❤️
Alişan kapaklikaya* ayriyeten takip ettiğim Ferhat aslan hocamız var. Bir göz atın isterseniz 🙏
Tesekkurler tavsiyeler icin
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
bunun kızı erkegı yok 2 tarafta ozler sevgı olan ılıskıyse
İnsallah sessizce bekliyorum. Sevdik ama kiskanmalarimdan sogumus oyle dedi gitti
ilk birkaç gün üzülür, hatırlar sonra yas biter.
Tam tersi once uzulmeyip sonra uzulmeye baslamaz mi
yok niye öyle olsun ki? ayrıldıktan sonra üzülecek ilk, sonra unutacak.
Kadinla erkegin tepkilerini uzuntu surecini karistiriyorsunuz bence
ben kendimden pay biçmiştim. kişiden kişiye değişir belki de
Olabilir
Ne kadar sevdiğine bağlı, ama senin umursamazligin karşısında duyguları değişip aşık bile olabilir. Her ihtimal var..
Normalde ben ugrasirdim hatta barismaya calisirken avukatina kizip ben dava actim. Babasi vefat edince bassagligi diledim en son o zaman gorustuk. Sonra yaninda olup destek olmak istedigimi soyledim. Aradim cevap vermedi falan ben de hic yapmadigim yaptim susuyorum 49. Gun oldu ne mesaj ne arama yaptim. Susuyorum susuyor. Sorarsan cok sevdik durduk yere boyle oldu
Anladım, yani kısaca şunu diyim belirsizlik acıtır, baktınız gelmiyo, yol verin
Ozlemek diye bir gercek var. kalp agrisi
Biliyorum ama şöyle, elinizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra bir insanı hayatından çıkarabilmek te güçlü karakter gerektirir. onceliginiz kendiniz olsun, elinizden ne geliyosa yapın olmuyosa bırakabilecek kadar güçlü olun saygilar..
Kalbinizle çözemediğiniz yerde mantiginizi devreye sokmaya çalışın aksi takdirde cidden üzülürsünüz
Severken ve ortada bir sey yokken bahaneyle ayrîlmak istemesi uzucu
Kalp ve mantîk savasï
Böyle zamanlarda başkası yoksa durduk yere gitmez genellikle bence önce başkasının olup olmadığını bir araştır. Eğer sikildiysa da boşluğa düşünce gene sana dönecek, dediğim gibi 2 ihtimal var
Üzücüdür tabi gelmezse de yoluna devam et herkes yaşattığıni yaşar
Soyledigine gore seviyoruz anlasamiyoruz. Bir de kiskanmalarimdan sogumus. Ben ugrasinca barismak icin yapiskan oldum bunu sevmiyor. Ve kafasinda ki dusunce kimse degismez ben degismeyecegim🤦♀️🤷♀️
Oyle yapiyorum. İsime gucume bakmaya karar verdim guzel bir is teklifi aldım yeni hir sehir falan bakalim
Op hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için. Öncelik geleceğiniz olsun. Erkeğe gelirsek te barışmak istediğinizi belli etmeniz çok iyi (cabaladiginizi gösterir) ama fazla sıkmayın axfafafsg erkekler bunalabiliyor rahat bırakmayı da ara sıra deniyosunuz dimi 😄
Onun üzerine düştükçe sizinle ilgili düşüncesi konusunda haklı olduğunu düşünecek. Ara sıra yanlız kalma fırsatı verin ozleyip bile gelebilir yanınıza fikri de değişir.
Ozleyip gelmesi icin 53 gun bitti sessizim biraz yoklugumu anlasin dedim ama ben adim atmiyorum o adim atmiyor 🤷♀️
Anladım, siz adım atmayı deneseniz o zaman bilemedim şimdi :/ başkasını mı buldu acaba bunlar hep soru işareti..
Allah sabır versin gerçekten
Bu kadar cabuk tahmin etmiyorum. Cunku birbirimizi gercekten cok sevdik. Cokkk ama cokkk inatci fazlasiyla gururlu bir o kadar narsist
Aminnn. Biraz duygusal tarafi da var tabi. Ama bu konularda kontrolu fazla. Sirf bana kontrolu birakmamak icin bile geri adim atmaz burnu dusse almaz
Ilişkilerde gurur sevginin önüne geçmemeli, seviyosa inanın bir süre sonra dayanamaz gelecektir. Umarım gelir diyeyim
o bunu düşünmüyor ben kaç kere gururumu yok saydım adım attım barışmalar hep böyle oldu. en son yapışkan yapıyorsun deyince bende bir kez sessiz bekleyim dedim ama sessizlikteyiz maalesef. hep alıştı benden adım şimdide aynısını da bekliyor olabilir
Size deliler gibi aşık olan bir insanı düşünün mesela, bunların hiçbirini yapmanıza gerek olmaz çünkü o kişi aşıktır, ne yapsanız gelir, ama durum buraya kadar gelmişken siz bence bi durumu sorgulayın çünkü seven bir insan cidden bu kadar uzak kalamaz en azından ben böyleyimdir ;)
Kiskanmalarindan sogudum dedi ben ugrastikca yapiskan oluyorsun dedi daha cok kaciriyorsun dedi. Ben de susayim dedim bu sefer. Bir de coook inatci gururlu narsist burnu dusse almaz😫
Bir olta dusuncem var ama bunu bilemedim zaman biraz daha gecse mi diye dusunuyorum….
Gerçekten zor ya Allah size kolaylık versin..:( ama beklemekten başka çare yok geleceği varsa gelir bişey yapmanıza gerek kalmaz.. gönül işte anlıyorum sizi en alasını yaşadık zamanında
Akışına bırakmayı deneyin size inadiniza rağmen gelmiyorsa rahat bırakın ve sadece bekleyin umarım döner diyelim
Beklemekten ziyade biraz daha zaman gecince olta atma tarafindayim ama bilemedim🤲
Cunku hep benden adim alisti. Ama annesine bile inat yapmis. O yuzden burnu dusse almaz. Iyice yoklugumu anlasin diye bekliyorum biraz. Zaten mahkemede kaybettikce umarim kafasina dank edicektir🤷♀️
Hmm anladım hayırlısı umarım gelir diyeyim :)
Insallah 🤲
Özler ama belli etmez asla kendini küçük düşürmez
Gururu var burnu dusse almaz hep ben ugrasirdim bu sefer ben susuyorum
Sevmişse özler yani
Cok sevdik ama kıskanmalarından sogudum dedi bıraktı
Yaşanmışlık varsa abla unutulmaz kolay kolay
Evliyiz sonucta bosanma surecindeyiz
Özler. Hiç tahmin edemeyeceğin kadar
Esim kendisi bosanmak istedi. Bu sirada babasini kaybetti. Ben biraz ugrastim. Karsılık goremeyince sessiz kalmayı tercih ettim. 44 . Gün ne mesaj ne arama gururundan mı sesi yok acaba ozlesede burnu dusse almaz oyle bir tip.
Cinsellik olduysa özler
Esim bosanma asamasindayiz. cinsellik falan gayet iyiydi
Biz de her sey iyiyke kiskanmami bahane yaptî. Boyle olmasî uzuyor….
1 hafta sürmez sksjsksjsksjkssjks
50 gun sessizlik cok degil mi
En İyi Cevap