Aşk İlişkileri Ayrıldıktan sonra erkek ne zaman özler? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor :( Güncellemeler+1 yıl Teşekür ederim @esra_bayram Ayrıldıktan sonra erkek ne zaman özler? Cevapla Ayrılık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı. Dönse de kabul etme zaten 1 0 Yorumla
tülayısevenoçocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İlk 45 günde bir adım yoksa devamında da olmaz yani umutsuz vaka... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla demeyin ya Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Gerçekler bunlar üzgünüm, problem neydi tam olarak anlatmak ister misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet isterim Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Ulaşabilirsin ekledim seni Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Senmi ayildin o mu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O ayrıldı Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yenisini bulamazsa o zaman. Bulursa özlemez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ufff Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ay dönümü tamamlanınca. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Özlemez içine atar yoluna bakar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Otuz gün 1 6 Yorumla mkkssll +1 yıl niye 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Prof. Dr. Ordinaryüs Adil yıldırım öyle diyor Yorumla mkkssll +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy adil hocam diyorsa doğrudur bayılıyorum ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.hizliresim.com/bhb9y43 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hocam hepsinden iyi bilir Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı. Özlemez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle yaaa Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Özlemez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Özler belki Yorumla _Thanos_ +1 yıl Cok cok zor Yorumla Soran +1 yıl Oy dağlar karli dağlarrr gelmez mi benim yazum Yorumla _Thanos_ +1 yıl gelmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Dönse de kabul etme zaten
İlk 45 günde bir adım yoksa devamında da olmaz yani umutsuz vaka...
Valla demeyin ya
Gerçekler bunlar üzgünüm, problem neydi tam olarak anlatmak ister misin?
Evet isterim
Ulaşabilirsin ekledim seni
Senmi ayildin o mu
O ayrıldı
Yenisini bulamazsa o zaman. Bulursa özlemez
Ufff
Ay dönümü tamamlanınca.
😄
Bilmem bazıları anında unutuyor
3-4 ay sonra başlar
Niye özlesin ayrılmışsın
Özlemez önündeki maçlara bakar