• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler ayrıldıktan sonra stalk yapıyor mudur?

minnnak
minnnak Takip Et
FenomenMaster Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
06
Yapay Zekaya Sor
Erkekler itiraf edin yapıyor musunuz?
#ayi erkek yok mu?
Ayrılık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ProofStriker06
    ProofStriker06 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Ama siz bizi çok yanlış tanımışsınız kızlar. Üzülmemek nedir yahu? Sol kolumdaki façaları keyiften mi attım ben? (Hayattaki en büyük pişmanlığımdır faça muhabbeti) Onca zaman alkolü eğlencesine mi içtim ben? Herşeyi geçtim de, akan göz yaşlarımı sevinçten mi akıttım ben? Bunları yaşadığımız zamanlar sadece sesli görüşme ve sms vardı. Sosyal medya yoktu (Facebook, instagram, Twitter) az çok bilenler mynet kullanırdı. Onunda sevgililikte pek bir iş gören yanı yoktu. Bunları söylemekte ki amacım, şimdikiler gibi bir kızdan/erkekten ayrılıp hemen başkalarının fotoğraflarını beğenerek, takip ederek, iş atarak ilgi çekmeye çalışmazdık. Deli gibi ayrılığın dibine düşer boğuşurduk..

10
    4 Yorumla
    • Selinxx91
      Selinxx91
      +1 yıl

Selam bana yardimci olurmusun?
      Benim hoslandigim biri var onunda benden hoslandigna eminim bakismalar laf atismalar vs. Beni her sosyal agdan engelledi uzun bir süre önce nedensiz bir sekilde. Arkadaslarimiz ortak oldugu icin sık sık görüsüyoruz ordada sirf bana takiliyor benle ugrasiyor sakalar falan . Ama birtürlü acilmiyor bana sence bana asikmi nasil acilir bana?

Yorumla
    • Alp21
      Alp21
      +1 yıl

O cocuk dolu bosuna neden arama dolu ama sana degil seninle egleniyor sadece :)

Yorumla
    • Selinxx91
      Selinxx91
      +1 yıl

@Alp21 dürüst oldugun icin tsk

Yorumla
    • Alp21
      Alp21
      +1 yıl

@Selinxx91 rica ederim ne yazikki gercekler tatli olmuyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Serkan_yyk
    Serkan_yyk Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Toplanın size sırrımızı açıklayayım.
    .
    .
    Stalk meraklısı olanların işidir.
    Duygusal olanlar haberdar olur.
    Ama şu var sürelidir bu bir müddet sonra kabullenip hayatına döner. Merak esir alamaz erkeği

7
    0 Yorumla
  • Molytişu
    Molytişu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 85%
    +1 yıl

Erkekler ilk başta vay be özgürlük havalarına giriyorlar. Havalarından geçilmiyor yeni doğmuşlar gibi. Sonra bakıyorlarki gelen gideni aratır. Kendine katlancak birini bulmak çok zor o zaman başlıyorlar geri dönüşlere. Aylar sonra gelen mesajlar aramalar hep bu yüzden. O dönüş evreside stalkun zirve yaptığı nokta işte. Tabi kız o zamana kadar unutuyor o ayrı.

2
    3 Yorumla
    • MtnCrn
      MtnCrn
      +1 yıl

Bence hiç bir kız yaşadığı iyi bir ilişkiyi unutmaz

Yorumla
    • Molytişu
      Molytişu
      +1 yıl

@MtnCrn Yani unutmak demek hafızadan silmek demek değil artık o kişiyi sevmemek demektir. İyi ilişkini iyi anarsın ama bitmiş gitmiştir. O insana aşık değilsindir ama ona minnettarsındır. Stalk yapmazsın zaten öyle birine çünkü arkadaşsınızdır zaten.

Yorumla
    • MtnCrn
      MtnCrn
      +1 yıl

Benim takıldığım nokta son cümlen idi ona yorum yaptım.

Yorumla
  • Nidaulu
    Nidaulu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Yapmayı bırak
    Sahte hesaplar açıp bir kız adına seninle konuşup kendini o kız gibi gösteriyor hemde aylarca daha neler neler😂

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

96

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Yaparım ne var bunda
    #Themre00

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben sevmedigim biri ile inat ugruna evlendim ve baska bir sehire tasındım sevdigim kadın hala beni bekledigini biliyorum. Beni buna o zorladı. Hiç birseyi oluruna bırakmadı hersey en lüks en iyisi diye diye benim basımın etini yedi. Sonuç olarak ilk basta hiç lüks bir hayat yasıyamadım ama suanda 7 binden fazla maas alıyorum karımda 5 bin e yakın maas alıyor herseyin en lüksünü yasıyorum ama o yok. Nedeni işe trabzon burma yemekli dügün yok su tektaş yok bu oturna gurubu derken beni degil parayı sevdigini hissettim ailemin baskılarına daha fazla dayanamadım ve evlendim. Ama yataga her girdigimde ısık kapandıgında göxümün önünde o var. Sirket hattına sahte instagram acık sevdigim kadını takip ediyorum. Pişman degilim ama keşke oluruna bıraksaydı ne olurdu bu günleri yaşamamıs olurduk. Suanda yatagıöda uyuyan kadın degilde sevdigim kadın olurdu. Burdan bütün kadınlara sesleniyorum maddi hayat bir gün iyi olur birgün kötü olur ama sevdigin adam hep yanında olur. Sevdiginiz adamı fani dünyanın zevkleri için harcamayın bırakın okdugu gibi mutlu olmaya calısın stalk yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama onun kokusunu bile cok özledim hatta katıma 4 ay önce dogum gününde onun kullandıgu parfümden aldım. Pişman degilim yine olsa yine alırım 😂😂feyza karıcım burdan sana sesleniyorum. Aile baskısıyla seninle evlenmek zorunda kaldım seninle her gece o yataga istemeyerek giriyorum yatınca lütfen bana ilişme uyu gitsin ya 😂😂😂

1
    16 Yorumla
    • Karamel23
      Karamel23
      +1 yıl

Ohaaaa şok itiraf

Yorumla
    • dreeamssss
      dreeamssss
      +1 yıl

Hepsini baştan sona okudum ve gerçekten çok ilginç madem o kadını sevmiyodun neden inat uğruna evlendin be yazık değil mi o kadına onu da kullanmış oldun

Yorumla
    • BirMerdümgiriz
      BirMerdümgiriz
      +1 yıl

Son dediklerin ne kadar onur kırıcı Boşan kardeşim sen kıza ilisme

Yorumla
    • Alper35İzmir
      Alper35İzmir
      +1 yıl

Sen naptin yaaaaa agzim dilim yamuldu 🤣 tamam stalk yapilir kizlar da yapio hic burda biz yapmioruz demeyin agzinizi yirtarim 😂😂 da abi sen cok iclenmissin raki icek mi

Yorumla
    • Uykucu54
      Uykucu54
      +1 yıl

Stalk yapıp onu izlemek ne hissettiriyor sana nereye kadar devam edeceksin sadece bunu merak ediyorum içinde bir umut olusursa ne olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Simdi herseyi bastan anlatıyorum. Özel sektör yeni mühendise 2 binden fazla para vermiyor ve ailemde evlendiye baskı yapıyodu. Neyse tamam dedim kızla kızın ailesiyle tanıstırdım. Sonra para ile yapılacK seyler konusulmaya basladı. Ben işçi cocuguyum. 2 kardesim daha var okuyan ve babamın durumu iyi degildi bunun üzerine onların isteklerini karsılayamayınca bizim iş bozuldu. Bu süreçten sonra sehri terkedip başka bir yerde iş buldum ve sadece işe yogunluk verdim ingilizce ögrendim rusça ögrendim ve baska sirketler iş teklifi yaptı. Baska bir sirkete işe basladım evdekilere dedim bu kadar maas alıyorum yarım kalan işi bitirelim be o kızla evlenecem. Evdekiler olmaz dedi tabi bu olaylar 1 sene içinde oluyo. Neyse şirkette feyza ile tanıstık oda sevgilisinden yeni ayrılmıs bir stajer. Neyse 1-2 ay geçti muhabbet ilerledi filan derken ailem yanıma geldi şirketten arkadasları gelin bir ana yemegi yiyin bizde diye eve getirdim bunları annem evde feyzayı begenmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kız bide seks delisi oldu basıma. Ya ihtiyaçtir yaparız filan ama buda akaryakıt pompası degilki sabah aksam tak bosalsın😂😂yalansa yalan diyin. Neyse bu iyice baskı yapmaya basladj hadi sevisek hadi sevisek normal giden evlilik suanda benim için zulüm. Stalk meselesine gelince bir kız herseyden vazgeçtim bosan geri gel dese birdaha gitmem içimdeki ates belki soner ya da daha cok alevlenir ama dünyada son kadın o kalsa yinr geri dönmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Feyza da bu ara cocuk istemiyo cocuk olayına bir girsek oda normale dönecek gibi ama neyse. Sevdigim kanının atesi söndügü gün stalktan vazgececem demek isterdim ama stalk yapmamın sebebi istedigi hayatı yasaya biliyormu öyle birini buldumu diye merak ediyorum. Ve sundan adım kadar eminim oda beni takip ediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Suanda altımda land rover jip var 14 model sirket verdi 8 aydır biniyorum sevdigim kadın onun içinde attıgım hikayeleri gördükce deli olup pişman oluyordur ama o tren geçeli çok oldu. Yani anlayacagınız kafam karısık degil ama feyzada cok sıkıstırıyp sizde benim halimden anlayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ALPER kardesim benim izmire yolum bu ara cok düşüyo sabah gelip aksam geri dönüyorum. Ama ilerleyen zamanda şantiyede kalmam gerekirse sana sözüm söz izmirde rakıyı ben ısmarlayacam. Mekanı sen secersin

Yorumla
    • Uykucu54
      Uykucu54
      +1 yıl

Nasip değilmiş diyelim bundan sonra da hakkında hayırlısı olsun istediği hayatı yaşasada senin içinde bence hep bir ukte kalacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bundan sonrasını söyliyim sana o zaman 2-3 tane cocugum olur feyza işi bırakır evde cocuklarşa ugrasır bende bu arada işimde dahada ilerlemiş olup sirkette müdür filan olurum her hafta baska bir ülke filan derken ölğm vakti gelir içimdeki ukteyide disarda arrım gibime geliyor.

Yorumla
    • Uykucu54
      Uykucu54
      +1 yıl

Hayatımız yaptigimiz seçimlerden ibaret umarım mutlu olursun

Yorumla
    • sekizcanlıkedi
      sekizcanlıkedi
      +1 yıl

Okudum ve şok oldum kariniza o kadar çok üzüldum ki, keşke gerçeği öğrenip sizi bir güzel boşasa, siz onu resmen aldatiyorsunuz

Yorumla
    • Elisolder
      Elisolder
      +1 yıl

Abiii brezilya dizisi gibi heh Sigara içmiyorum biri benim yerime yaksın Üzüldüm 3 nüzün adına 😂

Yorumla
    • Hayatx5039
      Hayatx5039
      +1 yıl

Feyzami aldatiyorsun pislik

Yorumla
  • DüşbaZ__
    DüşbaZ__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Biz erkekler kendi içimizde yaşarız bu durumları Ayrılık sonrası. Story de Disko Disko Partizani paylaşımı yaparken Müslüm Gürses şarkısı eşliğinde sigarasını çoktan yakmıştır bile.

hem kızların stalk yapması duygusal olduğunu göstermez sadece meraklı yapısının bir ürünü.

3
    3 Yorumla
    • Serkan_yyk
      Serkan_yyk
      +1 yıl

Özeti bu işte. Duygusallik değil merakli yapı. .👌

Yorumla
    • DüşbaZ__
      DüşbaZ__
      +1 yıl

@Serkan_yyk Hangi aşk daha büyüktür? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi? Bütün sır burada saklı. kızların vıcık aşk acısı çekmelerini hiçbir zaman samimi bulmadım. Bugün senin için ölürüm diyen kız Yarın başkasıyla nefes nefese.

Yorumla
    • Serkan_yyk
      Serkan_yyk
      +1 yıl

Haklısın. Bunu sadece onlar da yapmıyor fakat şöyle bir durum söz konusu yaptıkları stalk veya takip durumunu sevgiden veya değerden yaptıklarını sanmaları. Samimi olan değeri kaybetmeyerek gösterendir. Ayrıldıktan ( Hangi sebebten bilinmez genelde tek bir nedeni de olmaz) sonra stalk yapan seviyor mantığını gerçekçi bulmuyorum.
      Bilakis sidik yarışına benzetiyorum. Ben daha çok baktım sen hic bakmadin sormadin yahu seven yanındadır uzaktan herkes aşık.

Yorumla
  • Kamiya
    Kamiya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Üzülmüyorlar mı? Yaşarken ölümü tattığımı bilirim !!! Nefes alamadığımı yeryüzünün başıma yıkıldığını , ciğerimin parça parça koptuğunu ve İnan sabaha kadar bu cümlelerin devamını da yazarım boş boş konuşmayın hanımlar!!! Erkeğinde kadınında Şeref’i var şerefsizi var cinsiyete bakmayalım lütfen !!! 🙏🏽

3
    0 Yorumla
  • Brunettes
    Brunettes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 72%
    +1 yıl

Çok severek ayrılmışşak bizde insanız ve duygularımız var öyle boş bir anına denk gelir ki onur gurur dinlemez onun fotolara bakarken bulursun kendini... Bunun cinsiyeti olmaz seven insan acizdir.. Mantık körelmiştir.. Akıl çoktan firaridir zaten...
    O nedenle aklım mantıgın olmadığı yerde herşey olabilir

2
    0 Yorumla
  • Crysania-Viore13
    Crysania-Viore13 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Pehhh
    Erkekler affedersiniz yattığı fahişeyi bile kıskanır başka bir erkekten bir gece birlikte olduğu eskort'u bile sahiplenir kıskanır az buçuk
    Siz neyden bahsediyorsunuz?
    Sevdiği kızdan ayrılcak ve hiç üzülmücek.
    İyi rol yapıyorlar demek ki üzülmüyormuş gibi
    Sizde yediniz?

2
    0 Yorumla
  • halilim123
    halilim123 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Nefes aliyorsa onuda yapariz. Kim lan bu stalk' ecnebimi kadinmi bu. Neyse soguk esprimide yaptim.😖😖. Şaka bir yana stalk Yani sosyal medyada takibi. Kizlar kadar cok olmasada bizlerde yapariz. Sürekli yapmamizi erkeklik gururumuz ve fazla merakli olmayisimiz engeller..

0
    0 Yorumla
  • RuhuMücerred
    RuhuMücerred Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Ayrıldıktan sonra neden stalk yapayım ki? Bu beni ayı, öküz vs. yapmaz. Aksine ONURLU VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN KARARLI birisi yapar. Bilmem anlatabildim mi?

1
    0 Yorumla
  • AlCaponee
    AlCaponee Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Ben ayrılmışsam bitmiştir. Yeni jenerasyonun işleri bunlar. Bebelerin...

1
    0 Yorumla
  • Yakısıksız39
    Yakısıksız39 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Geneli bilmem ama ben varlığını bile unutuyorum 1 hafta sonra

1
    15 Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Neden bu kadar katısın

Yorumla
    • Yakısıksız39
      Yakısıksız39
      +1 yıl

@Zambak123 sende nisanliyken nisanlinin başkasından hamile kaldığını öğren belki anlarsın beni

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Oooo özür dilerim 😑

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Bence öldürmelik kancikmis

Yorumla
    • Yakısıksız39
      Yakısıksız39
      +1 yıl

@Zambak123 3 yıl oldu bunu yasayali şimdi en kralı gelsin gitsin hiç mühim değil yani o kadar rahat içim... Özür dilemene gerek yok suç senin değil merak ettin sordun ben o kişiyi bakir olmadığını bilerek herşeyi kabul ederek evlenmek istedim ama onun bu kadar kahpe olacağını beklemiyordum sonuç olarak yine kendi kaybetti

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Aklı kısa olduğu için güzelligiyle kudurmuş.. .

Yorumla
    • Yakısıksız39
      Yakısıksız39
      +1 yıl

@Zambak123 güzelde değildiki ben onun 3 4 gömlek üstünüde tanıdım normal orta güzellikte birşeydi

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Ya hamile olduğunu öğrenmeseydin böyle bir pislikle devam etmiş olacaktın sürekli boynuz yemiş olarak... yani ne kadar kahredici bir durum... o yüzden öldürmelik bir kahpeymis... şansın varmış ki hamile kalmışta öğrenmişsin gerçek yüzünü ya hiç öğrenmeseydin ışte bunu düşünemiyorum 😣sinirlerim bozuldu

Yorumla
    • Yakısıksız39
      Yakısıksız39
      +1 yıl

@Zambak123 bunada şükür diyorum her zaman

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Böylelerini ardına bakmadan hayatından silmek lazım

Yorumla
    • Yakısıksız39
      Yakısıksız39
      +1 yıl

@Zambak123 aynen öyle kimse vazgeçilmez unutulmaz değil insan bazen kendinden bile vazgeçiyor ki karşı cins kim olurda vazgecemeyecegimizi düşünüyoruz

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Öyle... ama sen iyi sabretmişsin bilirsin ülkemizin erkekleri böyle durumlarda kendini kaybedebiliyor.. ama sen akıllısın ki boşvermissin

Yorumla
    • Yakısıksız39
      Yakısıksız39
      +1 yıl

@Zambak123 bende kendimi kaybettimde zarar vermek istemedim ona zarar vermem onun için kurtuluş yaşasın ki her gün yavaş yavaş ölsün

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

🙁🙁🙁

Yorumla
    • minnnak
      minnnak
      +1 yıl

Duygum yoksa umrumda dahi olmaz

Yorumla
  • Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_
    Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Stalk yapmıyorum. Üzülecek bçr şeyin yok. Doğru tanımışsınız. En azından öyle sanmaya devam edin.
    İlginç bir strateji...

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Hiç sanmam. Kendini beğenilmek ve hizmet edilmek için yaratılmış olarak gören mahlukattan bu beklenmez

0
    0 Yorumla
  • dogandt
    dogandt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

her ne kadar araştırmak istemesem de önüme geliyor, bende hatırlayınca engel olamıyor neler yapıyor diye ayrıntılı araştırıyorum

2
    0 Yorumla
  • Peteksi
    Peteksi Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben yapmamda yapan vardir hatta var yapiyorlar sahte hespa acip beni takip edip nerelerde gezdigime ne icip ne giydigime kadar arastiran vardi

1
    0 Yorumla
  • Levvv
    Levvv Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

İlişkiye başlamadan önce stalklamaya başlıyoruz zaten kalbi kırılmış bir ablamızın postu bu sanırım :D

0
    0 Yorumla
  • akfgkce43
    akfgkce43 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Yapmam. Düşerse haberi olmadan kaldıracak eli ona uzatırım o kadar. Ne de olsa bir yaşanmışlık var değil mi? Aşık olduğum kadın çok şansı... Ve bundan sonra asla birlikte olamayacağımızı düşlemek zorundayım😒😒

3
    0 Yorumla
  • Karanlıklarİçinden
    Karanlıklarİçinden Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sürekli #ayı erkek şeklinde etiketlemen hoş değil. Onu görüpte hâlâ yazan erkeklere şaşırıyorum doğrusu..

0
    0 Yorumla
  • ibrahimAnkara
    ibrahimAnkara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

stalk tabiri son ilişkimden sonra çıktığı için tekniken yapmamış bulunuyorum 😌

0
    1 Yorumla
    • minnnak
      minnnak
      +1 yıl

En iyisi

Yorumla
  • SuhKadinnn
    SuhKadinnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Uzulmeyecek kadar sevdirmemissiniz o halde kendinizi. Erkeklerinde kalbi war ve onlarda cok aci cekerler ve aglarlarda.

0
    0 Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Yapar niye yapmasin ya kutuk muyiz uzulmuyorlar yaziyor bir de.

1
    0 Yorumla
  • SAMET1903
    SAMET1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Egerki harbiden sevdiysem hesabını hacklemeye kadar giderim stalkta

1
    3 Yorumla
    • BirMerdümgiriz
      BirMerdümgiriz
      +1 yıl

Hackleyebiliyor musun 🙆

Yorumla
    • SAMET1903
      SAMET1903
      +1 yıl

Evet :)

Yorumla
    • SAMET1903
      SAMET1903
      +1 yıl

Ama yasak 🚫

Yorumla
  • Birdemett
    Birdemett Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İster yapsin ister yapmasin ayrildiktan sonra onemi yokkk.. Gerekde yok..

0
    0 Yorumla
  • BeyazYürek
    BeyazYürek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 37%
    +1 yıl

Cinsiyeti yok bunun. Sevmiş olan insan üzülür de stalk da yapar her şeyi yapar. Ama sevmiş olan.

0
    0 Yorumla
  • Zambak123
    Zambak123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 46%
    +1 yıl

Bu sözü kim demişse çok doğru demiş.. ama tabi biz kadınlar hayal dünyasında yaşadığımız için 🙄

0
    0 Yorumla
  • Túrkçū1336
    Túrkçū1336 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Bilmiyorum ben ayrildiysam önemli bir sebep vardır stalk falan ugrasmam

0
    0 Yorumla
  • ErosOkuKırdı
    ErosOkuKırdı Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Bitmiş pili ısırmak, bitmiş şampuanın içine su koymak vs. bittiğini kabul etmemek genlerimizde var ve bu sebeple ablama katılmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • öğrencihaniim
    öğrencihaniim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 83%
    +1 yıl

Yapmaz erkekler odun erkekler umursamaz arada nadir dıygusallar var tabi

0
    0 Yorumla
  • damar_cıkız
    damar_cıkız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 44%
    +1 yıl

Fırsat verme sende stalklamasına
    bir süre kapa sosyal medyayı herşeyi iyice çıldırsın 😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Melisaksln69
    Melisaksln69 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 31%
    +1 yıl

Kötüde ayrılsak merak bu bakarız biz ama erkekler bakmaz😒çünkü bazıları ciddi anlamda duygusuz!!!

0
    0 Yorumla
  • zeynepcakirci
    zeynepcakirci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Gözü kalan her insan yapar erkek kadın fark etmiyor

0
    8 Yorumla
    • akfgkce43
      akfgkce43
      +1 yıl

Sanmıyorum, bir zamanlarda olsa sevmişsin sonuçta. Bu neyi değiştirir. Erkek ya da kız farketmez bu. İnsan sevdiği birinin mutluluğunu ister

Yorumla
    • zeynepcakirci
      zeynepcakirci
      +1 yıl

Bu kafayı anlayamıyorum ben. Ayrılmış seni yarı yolda bırakmış birinin mutluluğunu istermisin. Ben istemem mesela. Şerefsizlik yapmış sevgimi hiçe saymış birinin mutluluğunu istemem. Kusura bakmayın yani doğrusu bu

Yorumla
    • akfgkce43
      akfgkce43
      +1 yıl

Bir gün gerçekten sev öyle dertleşelim o halde dostum...

Yorumla
    • akfgkce43
      akfgkce43
      +1 yıl

Aldatılan bir erkek olarak söylüyorum bunu😎

Yorumla
    • zeynepcakirci
      zeynepcakirci
      +1 yıl

Ben gerçek sevgimi çoktan bulmuşum da Allah senin karşına helal süt emmiş birini çıkarır İnşallah. Böyle anlamsız insanlar icin üzülmeyin bırakırsın o zaman. Dönüp ne salakmişim diyor insan kendine vallaha aynısını yasamistim eskiden. O yüzden çok takma bence. Hakk ettiysen gercek ask gelir seni bulur

Yorumla
    • akfgkce43
      akfgkce43
      +1 yıl

Gerçek aşk film ve okudupumuz kitaplarda malesef

Yorumla
    • zeynepcakirci
      zeynepcakirci
      +1 yıl

Çok azı var dünyada ama çok az. Hakedenleri buluyor hep. Haketmeye bak bence

Yorumla
    • akfgkce43
      akfgkce43
      +1 yıl

Yok böyle daha iyiyim ben. Bundan sonrada bir beklentim yok haketmeyide düşünmüyorum. gerek yok.

Yorumla
  • thestyxx
    thestyxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

İlla ki ama özlemden değil insan bu illa merak eder yani

0
    0 Yorumla
  • Erkencikuss
    Erkencikuss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Hemde nasıl bizzat itiraf etti saat başı stolk yapıyorum galiba kafayı yedim 🤣

0
    0 Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Bu konu da çok katıyım ayrıldıktan Sonra haklıysam eğer hayatta işim olmaz yolda görsem takmam

0
    3 Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Bende tam tersiyim 😕.. yuzde yüz haksızca olsa dönüp bakarım yine 😁

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@Zambak123 öyle mi

Yorumla
    • Zambak123
      Zambak123
      +1 yıl

Maalesef yani güzel şeyler yaşamışsam onu hayatıma koymuşsam unutmam zor oluyor

Yorumla
  • Goncikk
    Goncikk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Yapmaz olurmu ya stalklarken fotomu begenmisti 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Alp21
    Alp21 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

:) cevaplanmamasi gereken sorulardan akliniz varsa cevaplamayin

0
    0 Yorumla
  • ccceeennn
    ccceeennn Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.

ayrıldığım kisiyi birak sltk yapmasını artik önünden bile geçmem

0
    0 Yorumla
  • Bitirim10
    Bitirim10 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Hic ihtiyac duymadim cunku o kisi siradan bir insan bile olmaz bir degeri kalmamıştır

0
    0 Yorumla
  • Kırmızıhackx
    Kırmızıhackx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Hadi erkekler cevaplasın!
    Onlara açsaydın soruyu sadece keşke

0
    0 Yorumla
  • princeswitch
    princeswitch Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Bence yapmazlar belki 1/2 tane çıkmışsa oda duygusal bir karakter oluşlarından yoksa yok.

0
    0 Yorumla
  • Bayj3380
    Bayj3380 Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

Yapıyorlar.. Ben yapıyorum.. sırasıyla ayrıldığım tüm sevgililerimi stalkluyorum..

1
    0 Yorumla
  • Uykusuzluk996
    Uykusuzluk996 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Vallah hiç stalk yapmama gerek kalmadı. Kahpe herşeyi gözüme sokarak yaptı.

1
    0 Yorumla
  • tutankamun13
    tutankamun13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben yapmam bir sigara yakar bitene kadar herşey bitmiş olur

0
    0 Yorumla
  • AnadoluAaslanı
    AnadoluAaslanı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Yalan yok yapıyoruz hemse ölümüne hesabı bulamadığım zamanda sinirlenirim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hakkaten çok doğru yapmıyolar ama istemedıklerımız amele sümüğü gibi yapısıyor bu ıste bı yanlışlık var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben esimle. ayrilma noktasina gelmisdim beni fake hesapla takip etti konusmaya falan calismisdi

0
    7 Yorumla
    • deniz34d
      deniz34d
      +1 yıl

Evli msn sen senle biraz konşam şansımz var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@deniz34 tabi konusuyoruz ya burdan

Yorumla
    • deniz34d
      deniz34d
      +1 yıl

Sorun olmayacksa anlşmıuorz konşlm burda anltmm özel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@deniz34d anlat anlat

Yorumla
    • deniz34d
      deniz34d
      +1 yıl

Olmaz ya burdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@deniz34d off anlatma tm

Yorumla
    • deniz34d
      deniz34d
      +1 yıl

Tamam belki kapalısn sen

Yorumla
  • _babygirlir
    _babygirlir Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Ekrana nispet paylaşımlar düşürerek yormuyor hemcinslerim

0
    0 Yorumla
  • canergülmez
    canergülmez Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Seviyorsam ağlarim bile ama lakin stalk yapmakla hiç uraşamam😀

0
    0 Yorumla
  • siyahmıbaksana
    siyahmıbaksana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl

evet bir çoğu kesinlikle yapıyor

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapıyorlar hem abim hem de yakın arkadaşım benden çok yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Seviyorsa yapmıştır

2
    0 Yorumla
  • Scrapper1
    Scrapper1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

Stalk konusunda bir Dünya Markasıyım :D

1
    0 Yorumla
  • Emogumos
    Emogumos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl

Nadir yaparım kimi bulmuş diye 😄

1
    0 Yorumla
  • Ubsavdo
    Ubsavdo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

yapmışlığım var sonra yakalandım sjhshgsa

1
    0 Yorumla
  • Sezer7070
    Sezer7070 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 54%
    +1 yıl

Atiyoruz tabi ki biz de insaniz la

1
    0 Yorumla
  • Arensnuphis
    Arensnuphis Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Yapıyordur.

1
    0 Yorumla
  • jinefeton
    jinefeton Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

Erkekler bence sizden çok daha fazlasını yapıyor.

1
    0 Yorumla
  • Yonderly
    Yonderly Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Yapar senelerce yapanlara şahit oldum

1
    0 Yorumla
  • muzaffer_abi
    muzaffer_abi Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Kralını yaparız. Net inkar ederiz 😁

1
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Sadece çok sevmişse /seviyorsa hala.. yaparlar.

0
    0 Yorumla
  • evrenization
    evrenization Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 64%
    +1 yıl

Yapmıyorum. neden bitmiş bir şeye vakit ayırayım

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ayrıldıktan sonra stalk yapıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Ayrıldıktan sonra erkekler stalk yapar mı? 9 cevap verildi
Biten ilişki sonrası erkekler stalk yapıyor mu sizce? 6 cevap verildi
Erkekler ayrıldıklarında arayışa mı girer? 36 cevap verildi
Ayrılık sonrası erkekler de stalk yapar mı? 50 cevap verildi
Ayrılan erkek stalk yapar mı? 9 cevap verildi
Erkekler de stalk yapıyor mudur? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨