#ayi erkek yok mu?

Ama siz bizi çok yanlış tanımışsınız kızlar. Üzülmemek nedir yahu? Sol kolumdaki façaları keyiften mi attım ben? (Hayattaki en büyük pişmanlığımdır faça muhabbeti) Onca zaman alkolü eğlencesine mi içtim ben? Herşeyi geçtim de, akan göz yaşlarımı sevinçten mi akıttım ben? Bunları yaşadığımız zamanlar sadece sesli görüşme ve sms vardı. Sosyal medya yoktu (Facebook, instagram, Twitter) az çok bilenler mynet kullanırdı. Onunda sevgililikte pek bir iş gören yanı yoktu. Bunları söylemekte ki amacım, şimdikiler gibi bir kızdan/erkekten ayrılıp hemen başkalarının fotoğraflarını beğenerek, takip ederek, iş atarak ilgi çekmeye çalışmazdık. Deli gibi ayrılığın dibine düşer boğuşurduk..
Selam bana yardimci olurmusun?
Benim hoslandigim biri var onunda benden hoslandigna eminim bakismalar laf atismalar vs. Beni her sosyal agdan engelledi uzun bir süre önce nedensiz bir sekilde. Arkadaslarimiz ortak oldugu icin sık sık görüsüyoruz ordada sirf bana takiliyor benle ugrasiyor sakalar falan . Ama birtürlü acilmiyor bana sence bana asikmi nasil acilir bana?
@Selinxx91 rica ederim ne yazikki gercekler tatli olmuyor
Toplanın size sırrımızı açıklayayım.
.
.
Stalk meraklısı olanların işidir.
Duygusal olanlar haberdar olur.
Ama şu var sürelidir bu bir müddet sonra kabullenip hayatına döner. Merak esir alamaz erkeği
Erkekler ilk başta vay be özgürlük havalarına giriyorlar. Havalarından geçilmiyor yeni doğmuşlar gibi. Sonra bakıyorlarki gelen gideni aratır. Kendine katlancak birini bulmak çok zor o zaman başlıyorlar geri dönüşlere. Aylar sonra gelen mesajlar aramalar hep bu yüzden. O dönüş evreside stalkun zirve yaptığı nokta işte. Tabi kız o zamana kadar unutuyor o ayrı.
Yapmayı bırak
Sahte hesaplar açıp bir kız adına seninle konuşup kendini o kız gibi gösteriyor hemde aylarca daha neler neler😂
Cevap
96Cevap
Yaparım ne var bunda
#Themre00
Ben sevmedigim biri ile inat ugruna evlendim ve baska bir sehire tasındım sevdigim kadın hala beni bekledigini biliyorum. Beni buna o zorladı. Hiç birseyi oluruna bırakmadı hersey en lüks en iyisi diye diye benim basımın etini yedi. Sonuç olarak ilk basta hiç lüks bir hayat yasıyamadım ama suanda 7 binden fazla maas alıyorum karımda 5 bin e yakın maas alıyor herseyin en lüksünü yasıyorum ama o yok. Nedeni işe trabzon burma yemekli dügün yok su tektaş yok bu oturna gurubu derken beni degil parayı sevdigini hissettim ailemin baskılarına daha fazla dayanamadım ve evlendim. Ama yataga her girdigimde ısık kapandıgında göxümün önünde o var. Sirket hattına sahte instagram acık sevdigim kadını takip ediyorum. Pişman degilim ama keşke oluruna bıraksaydı ne olurdu bu günleri yaşamamıs olurduk. Suanda yatagıöda uyuyan kadın degilde sevdigim kadın olurdu. Burdan bütün kadınlara sesleniyorum maddi hayat bir gün iyi olur birgün kötü olur ama sevdigin adam hep yanında olur. Sevdiginiz adamı fani dünyanın zevkleri için harcamayın bırakın okdugu gibi mutlu olmaya calısın stalk yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama onun kokusunu bile cok özledim hatta katıma 4 ay önce dogum gününde onun kullandıgu parfümden aldım. Pişman degilim yine olsa yine alırım 😂😂feyza karıcım burdan sana sesleniyorum. Aile baskısıyla seninle evlenmek zorunda kaldım seninle her gece o yataga istemeyerek giriyorum yatınca lütfen bana ilişme uyu gitsin ya 😂😂😂
Hepsini baştan sona okudum ve gerçekten çok ilginç madem o kadını sevmiyodun neden inat uğruna evlendin be yazık değil mi o kadına onu da kullanmış oldun
Son dediklerin ne kadar onur kırıcı Boşan kardeşim sen kıza ilisme
Sen naptin yaaaaa agzim dilim yamuldu 🤣 tamam stalk yapilir kizlar da yapio hic burda biz yapmioruz demeyin agzinizi yirtarim 😂😂 da abi sen cok iclenmissin raki icek mi
Simdi herseyi bastan anlatıyorum. Özel sektör yeni mühendise 2 binden fazla para vermiyor ve ailemde evlendiye baskı yapıyodu. Neyse tamam dedim kızla kızın ailesiyle tanıstırdım. Sonra para ile yapılacK seyler konusulmaya basladı. Ben işçi cocuguyum. 2 kardesim daha var okuyan ve babamın durumu iyi degildi bunun üzerine onların isteklerini karsılayamayınca bizim iş bozuldu. Bu süreçten sonra sehri terkedip başka bir yerde iş buldum ve sadece işe yogunluk verdim ingilizce ögrendim rusça ögrendim ve baska sirketler iş teklifi yaptı. Baska bir sirkete işe basladım evdekilere dedim bu kadar maas alıyorum yarım kalan işi bitirelim be o kızla evlenecem. Evdekiler olmaz dedi tabi bu olaylar 1 sene içinde oluyo. Neyse şirkette feyza ile tanıstık oda sevgilisinden yeni ayrılmıs bir stajer. Neyse 1-2 ay geçti muhabbet ilerledi filan derken ailem yanıma geldi şirketten arkadasları gelin bir ana yemegi yiyin bizde diye eve getirdim bunları annem evde feyzayı begenmiş.
Kız bide seks delisi oldu basıma. Ya ihtiyaçtir yaparız filan ama buda akaryakıt pompası degilki sabah aksam tak bosalsın😂😂yalansa yalan diyin. Neyse bu iyice baskı yapmaya basladj hadi sevisek hadi sevisek normal giden evlilik suanda benim için zulüm. Stalk meselesine gelince bir kız herseyden vazgeçtim bosan geri gel dese birdaha gitmem içimdeki ates belki soner ya da daha cok alevlenir ama dünyada son kadın o kalsa yinr geri dönmem
Feyza da bu ara cocuk istemiyo cocuk olayına bir girsek oda normale dönecek gibi ama neyse. Sevdigim kanının atesi söndügü gün stalktan vazgececem demek isterdim ama stalk yapmamın sebebi istedigi hayatı yasaya biliyormu öyle birini buldumu diye merak ediyorum. Ve sundan adım kadar eminim oda beni takip ediyor.
Suanda altımda land rover jip var 14 model sirket verdi 8 aydır biniyorum sevdigim kadın onun içinde attıgım hikayeleri gördükce deli olup pişman oluyordur ama o tren geçeli çok oldu. Yani anlayacagınız kafam karısık degil ama feyzada cok sıkıstırıyp sizde benim halimden anlayın.
ALPER kardesim benim izmire yolum bu ara cok düşüyo sabah gelip aksam geri dönüyorum. Ama ilerleyen zamanda şantiyede kalmam gerekirse sana sözüm söz izmirde rakıyı ben ısmarlayacam. Mekanı sen secersin
Bundan sonrasını söyliyim sana o zaman 2-3 tane cocugum olur feyza işi bırakır evde cocuklarşa ugrasır bende bu arada işimde dahada ilerlemiş olup sirkette müdür filan olurum her hafta baska bir ülke filan derken ölğm vakti gelir içimdeki ukteyide disarda arrım gibime geliyor.
Okudum ve şok oldum kariniza o kadar çok üzüldum ki, keşke gerçeği öğrenip sizi bir güzel boşasa, siz onu resmen aldatiyorsunuz
Feyzami aldatiyorsun pislik
Biz erkekler kendi içimizde yaşarız bu durumları Ayrılık sonrası. Story de Disko Disko Partizani paylaşımı yaparken Müslüm Gürses şarkısı eşliğinde sigarasını çoktan yakmıştır bile.
hem kızların stalk yapması duygusal olduğunu göstermez sadece meraklı yapısının bir ürünü.
Özeti bu işte. Duygusallik değil merakli yapı. .👌
@Serkan_yyk Hangi aşk daha büyüktür? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi? Bütün sır burada saklı. kızların vıcık aşk acısı çekmelerini hiçbir zaman samimi bulmadım. Bugün senin için ölürüm diyen kız Yarın başkasıyla nefes nefese.
Haklısın. Bunu sadece onlar da yapmıyor fakat şöyle bir durum söz konusu yaptıkları stalk veya takip durumunu sevgiden veya değerden yaptıklarını sanmaları. Samimi olan değeri kaybetmeyerek gösterendir. Ayrıldıktan ( Hangi sebebten bilinmez genelde tek bir nedeni de olmaz) sonra stalk yapan seviyor mantığını gerçekçi bulmuyorum.
Bilakis sidik yarışına benzetiyorum. Ben daha çok baktım sen hic bakmadin sormadin yahu seven yanındadır uzaktan herkes aşık.
Üzülmüyorlar mı? Yaşarken ölümü tattığımı bilirim !!! Nefes alamadığımı yeryüzünün başıma yıkıldığını , ciğerimin parça parça koptuğunu ve İnan sabaha kadar bu cümlelerin devamını da yazarım boş boş konuşmayın hanımlar!!! Erkeğinde kadınında Şeref’i var şerefsizi var cinsiyete bakmayalım lütfen !!! 🙏🏽
Çok severek ayrılmışşak bizde insanız ve duygularımız var öyle boş bir anına denk gelir ki onur gurur dinlemez onun fotolara bakarken bulursun kendini... Bunun cinsiyeti olmaz seven insan acizdir.. Mantık körelmiştir.. Akıl çoktan firaridir zaten...
O nedenle aklım mantıgın olmadığı yerde herşey olabilir
Pehhh
Erkekler affedersiniz yattığı fahişeyi bile kıskanır başka bir erkekten bir gece birlikte olduğu eskort'u bile sahiplenir kıskanır az buçuk
Siz neyden bahsediyorsunuz?
Sevdiği kızdan ayrılcak ve hiç üzülmücek.
İyi rol yapıyorlar demek ki üzülmüyormuş gibi
Sizde yediniz?
Nefes aliyorsa onuda yapariz. Kim lan bu stalk' ecnebimi kadinmi bu. Neyse soguk esprimide yaptim.😖😖. Şaka bir yana stalk Yani sosyal medyada takibi. Kizlar kadar cok olmasada bizlerde yapariz. Sürekli yapmamizi erkeklik gururumuz ve fazla merakli olmayisimiz engeller..
Ayrıldıktan sonra neden stalk yapayım ki? Bu beni ayı, öküz vs. yapmaz. Aksine ONURLU VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN KARARLI birisi yapar. Bilmem anlatabildim mi?
Ben ayrılmışsam bitmiştir. Yeni jenerasyonun işleri bunlar. Bebelerin...
Geneli bilmem ama ben varlığını bile unutuyorum 1 hafta sonra
@Zambak123 sende nisanliyken nisanlinin başkasından hamile kaldığını öğren belki anlarsın beni
@Zambak123 3 yıl oldu bunu yasayali şimdi en kralı gelsin gitsin hiç mühim değil yani o kadar rahat içim... Özür dilemene gerek yok suç senin değil merak ettin sordun ben o kişiyi bakir olmadığını bilerek herşeyi kabul ederek evlenmek istedim ama onun bu kadar kahpe olacağını beklemiyordum sonuç olarak yine kendi kaybetti
@Zambak123 güzelde değildiki ben onun 3 4 gömlek üstünüde tanıdım normal orta güzellikte birşeydi
Ya hamile olduğunu öğrenmeseydin böyle bir pislikle devam etmiş olacaktın sürekli boynuz yemiş olarak... yani ne kadar kahredici bir durum... o yüzden öldürmelik bir kahpeymis... şansın varmış ki hamile kalmışta öğrenmişsin gerçek yüzünü ya hiç öğrenmeseydin ışte bunu düşünemiyorum 😣sinirlerim bozuldu
@Zambak123 bunada şükür diyorum her zaman
@Zambak123 aynen öyle kimse vazgeçilmez unutulmaz değil insan bazen kendinden bile vazgeçiyor ki karşı cins kim olurda vazgecemeyecegimizi düşünüyoruz
@Zambak123 bende kendimi kaybettimde zarar vermek istemedim ona zarar vermem onun için kurtuluş yaşasın ki her gün yavaş yavaş ölsün
Stalk yapmıyorum. Üzülecek bçr şeyin yok. Doğru tanımışsınız. En azından öyle sanmaya devam edin.
İlginç bir strateji...
Hiç sanmam. Kendini beğenilmek ve hizmet edilmek için yaratılmış olarak gören mahlukattan bu beklenmez
her ne kadar araştırmak istemesem de önüme geliyor, bende hatırlayınca engel olamıyor neler yapıyor diye ayrıntılı araştırıyorum
Ben yapmamda yapan vardir hatta var yapiyorlar sahte hespa acip beni takip edip nerelerde gezdigime ne icip ne giydigime kadar arastiran vardi
İlişkiye başlamadan önce stalklamaya başlıyoruz zaten kalbi kırılmış bir ablamızın postu bu sanırım :D
Yapmam. Düşerse haberi olmadan kaldıracak eli ona uzatırım o kadar. Ne de olsa bir yaşanmışlık var değil mi? Aşık olduğum kadın çok şansı... Ve bundan sonra asla birlikte olamayacağımızı düşlemek zorundayım😒😒
Sürekli #ayı erkek şeklinde etiketlemen hoş değil. Onu görüpte hâlâ yazan erkeklere şaşırıyorum doğrusu..
stalk tabiri son ilişkimden sonra çıktığı için tekniken yapmamış bulunuyorum 😌
Uzulmeyecek kadar sevdirmemissiniz o halde kendinizi. Erkeklerinde kalbi war ve onlarda cok aci cekerler ve aglarlarda.
Yapar niye yapmasin ya kutuk muyiz uzulmuyorlar yaziyor bir de.
Egerki harbiden sevdiysem hesabını hacklemeye kadar giderim stalkta
Hackleyebiliyor musun 🙆
İster yapsin ister yapmasin ayrildiktan sonra onemi yokkk.. Gerekde yok..
Cinsiyeti yok bunun. Sevmiş olan insan üzülür de stalk da yapar her şeyi yapar. Ama sevmiş olan.
Bu sözü kim demişse çok doğru demiş.. ama tabi biz kadınlar hayal dünyasında yaşadığımız için 🙄
Bilmiyorum ben ayrildiysam önemli bir sebep vardır stalk falan ugrasmam
Bitmiş pili ısırmak, bitmiş şampuanın içine su koymak vs. bittiğini kabul etmemek genlerimizde var ve bu sebeple ablama katılmıyorum.
Yapmaz erkekler odun erkekler umursamaz arada nadir dıygusallar var tabi
Fırsat verme sende stalklamasına
bir süre kapa sosyal medyayı herşeyi iyice çıldırsın 😂😂😂
Kötüde ayrılsak merak bu bakarız biz ama erkekler bakmaz😒çünkü bazıları ciddi anlamda duygusuz!!!
Gözü kalan her insan yapar erkek kadın fark etmiyor
Bu kafayı anlayamıyorum ben. Ayrılmış seni yarı yolda bırakmış birinin mutluluğunu istermisin. Ben istemem mesela. Şerefsizlik yapmış sevgimi hiçe saymış birinin mutluluğunu istemem. Kusura bakmayın yani doğrusu bu
Ben gerçek sevgimi çoktan bulmuşum da Allah senin karşına helal süt emmiş birini çıkarır İnşallah. Böyle anlamsız insanlar icin üzülmeyin bırakırsın o zaman. Dönüp ne salakmişim diyor insan kendine vallaha aynısını yasamistim eskiden. O yüzden çok takma bence. Hakk ettiysen gercek ask gelir seni bulur
Çok azı var dünyada ama çok az. Hakedenleri buluyor hep. Haketmeye bak bence
İlla ki ama özlemden değil insan bu illa merak eder yani
Hemde nasıl bizzat itiraf etti saat başı stolk yapıyorum galiba kafayı yedim 🤣
Bu konu da çok katıyım ayrıldıktan Sonra haklıysam eğer hayatta işim olmaz yolda görsem takmam
Yapmaz olurmu ya stalklarken fotomu begenmisti 😂😂
:) cevaplanmamasi gereken sorulardan akliniz varsa cevaplamayin
ayrıldığım kisiyi birak sltk yapmasını artik önünden bile geçmem
Hic ihtiyac duymadim cunku o kisi siradan bir insan bile olmaz bir degeri kalmamıştır
Hadi erkekler cevaplasın!
Onlara açsaydın soruyu sadece keşke
Bence yapmazlar belki 1/2 tane çıkmışsa oda duygusal bir karakter oluşlarından yoksa yok.
Yapıyorlar.. Ben yapıyorum.. sırasıyla ayrıldığım tüm sevgililerimi stalkluyorum..
Vallah hiç stalk yapmama gerek kalmadı. Kahpe herşeyi gözüme sokarak yaptı.
Ben yapmam bir sigara yakar bitene kadar herşey bitmiş olur
Yalan yok yapıyoruz hemse ölümüne hesabı bulamadığım zamanda sinirlenirim
Hakkaten çok doğru yapmıyolar ama istemedıklerımız amele sümüğü gibi yapısıyor bu ıste bı yanlışlık var
ben esimle. ayrilma noktasina gelmisdim beni fake hesapla takip etti konusmaya falan calismisdi
@deniz34 tabi konusuyoruz ya burdan
@deniz34d anlat anlat
@deniz34d off anlatma tm
Ekrana nispet paylaşımlar düşürerek yormuyor hemcinslerim
Seviyorsam ağlarim bile ama lakin stalk yapmakla hiç uraşamam😀
evet bir çoğu kesinlikle yapıyor
Yapıyorlar hem abim hem de yakın arkadaşım benden çok yapıyor
Seviyorsa yapmıştır
Stalk konusunda bir Dünya Markasıyım :D
Nadir yaparım kimi bulmuş diye 😄
yapmışlığım var sonra yakalandım sjhshgsa
Atiyoruz tabi ki biz de insaniz la
Yapıyordur.
Erkekler bence sizden çok daha fazlasını yapıyor.
Yapar senelerce yapanlara şahit oldum
Kralını yaparız. Net inkar ederiz 😁
Sadece çok sevmişse /seviyorsa hala.. yaparlar.
Yapmıyorum. neden bitmiş bir şeye vakit ayırayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar