5 yaş küçük erkek evliliğe hazır hissetmediğini 4-5 sene sonra düşündüğünü diyorsa gerçekten evlilik düşünüyor mudur?

97-liyim ve erkek arkadaşım 2002-li yani 22 yaşında. Aramızda 5 yaş fark var. Çalışmıyor ve 1 ay sonra askere gidecek 1sene6 ay askerlik yapıcak ve bu süreçte görüşemeyeceğiz. Benimle ne kadar ciddi düşünüyorsun diye sorduğumda evliliğe hazır değilim 4-5 sene sonra 26-27 yaşında evliliği düşünürüm diye cevap verdi ama bana aşık olduğundan eminim. Benim yaşım 27 ve onunla sevdiğim adamla evlenmek aynı çatı altında yaşamak ve bebek sahibi olmak istiyorum. 4-5 sene bana çok uzun geliyor yaşımdan dolayı. Kafasında ne olup ne bittiğini düşünemiyorum çözemiyorum ve bu beni ciddi anlamda üzüyor. Ve çözemediğim için 1sene 6 ay onu bekleyip sonrasında ilişkiyi bitirmesinden korkuyorum. Aşırı duygusal insanım. Ayrılığı düşünemiyorum bile çünkü çok seviyorum. Yardımcı olur musunuz?

5 yaş küçük erkek evliliğe hazır hissetmediğini 4-5 sene sonra düşündüğünü diyorsa gerçekten evlilik düşünüyor mudur?