Bence aklı başında olanlar 30 yaşından önce evlenmiyor bu dönemde.
20lerde evlenenler biraz vasat altı tipler.
Kendi çevremden yola çıkarak söylüyorum tabi.
Bence aklı başında olanlar 30 yaşından önce evlenmiyor bu dönemde.
20lerde evlenenler biraz vasat altı tipler.
Kendi çevremden yola çıkarak söylüyorum tabi.
Aile bilinci önemli eşe evlada sahip çıkma iç güdüsü yuvayı yaratma iç güdüsü şart. Günün için erken yaşta hayata atılmış olması şart 35 yaşında anne evinde yaşayan adamdan bir halt olmaz. Erken yaşta olgunlaşması askerlik yapması iş hayatında başarıya ulaşmış olması dersek 25 28 arası ideal
Stratejik olarak bence en doğru yaş eğer her şey tamamsa 25-26. Ancak kimse o konuma kolay kolay gelemiyor. Birde hayatını artık eve ve çocuklarına adayacağını kabullenirsin.
30 yaşından küçük erkekler için evlilik çocuk oyuncağı gibi geliyor bence.
Ah ulan sevda. Ne zaman affedeceksin beni?
İzin ver de yuvama döneyim artık. 😅
Bence yaş baya kişiden kişiye değişiyor ama 30’dan önce evleneni direkt vasat altı saymak da biraz sert kaçmış gibi 😅 Günümüzde erkekler genelde 27-35 arası ciddi ciddi evlilik düşünmeye başlıyor, ama kritik olan yaş değil, kafa olgunluğu, ekonomik durum ve duygusal sorumluluk alabilme hali 🧠❤️ Sen kendi hayatında kaç yaşından önce evlenmeyi mantıklı bulmuyorsun, senin için ideal yaş aralığı ne mesela? 💬✨
Cevap
7Cevap
Doğru erken evlenen erken boşanır erken boşanan erken boşa… 🤣🤣
ne zaman hazırsa
Düşünmek ayrı bir şey karar alıp uygulamak apayrı bende düşünüyorum mesela düşünmenin de çeşitleri var olumlu düşünmek olumsuz düşünmek gibi soğuk bakıyorum evliliğe
Yirmisinde evlenen de var kırkına gelip evlenmeyende Ama bekarlığa alışınca sonra evlemek istemiyor bazıları
Güzel soruların var afan karışık ama çözümünü istişare edemiyoruz ufaklık
30 dan sonra düşünmeye başladım.
Çevren çok dengeli olmasa gerek
25 te niyet ettik
30 dan sonra olmalı her şey 30 da oturuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?