Bir erkek kaç yaşında evlilik düşünmeye başlar?
Niçin evlenmek istersiniz?
Şu an evlenmek istiyor musunuz?
Niçin evlenmek istersiniz?
Şu an evlenmek istiyor musunuz?
25 yaşımdan sonra çok istemeye başladım evlenmeyi .hayatımdan sıkıldım .anlamı yok yalnız kalmanın .evlenmek ,kendime yeni bir aile kurmak ,aşıkolduğum bayanla birlikte yaşamak en güzeli . keşke evlenebilsem .hayatım çok sıkıcı .bir çok zor zamandan hatta yıllardan sonra hayatım düzene girsin istiyorum .
ne güzel söylüyorsun :)
çok naziksin .teşekkür ederim : )))
ben evlenmeyı ısterdım cok hayalım vardı...ama hayalım umudum gıttı cunkı ne zman bırını gercekten sevsem hep ımkansızdı ve hep kaybedecegımı bılsem bıle konusmak sohbet etmek ıstedım sohbet dedıgımde gırgır samata cunkı hayatımda yalan söylemedım ama bu gercekten sevıpde baskası ıle mecburı gıtmesıne bıle bıle ızın verdım hatta benı bı gece yarısı aglayarak ben onunla evlenecegım ama senınle evlenmedıgım ıcın keske dıyecegımı bılıyorum benı anlıyomusun demesı yıktı...evlenmek aslında basıt ama ben bı omru gecırecegım ınsanla daha candan daha yakın olmam ıcın benı daha ıyı anlayabılmesı ıcın zaman gerek o da zor yanı bılmem anladınmı benı
erkelerin ideal olarak evlilik düşündüğü yaşlar 23 ile 30 dur.30 unu geçen erkeler zor kafese girer.çok seçici olurlar o yaştan sonra evlilikten hep kaçarlar
Cevap
25Cevap
İşini ele almış arabası ve evi olan erkeğin evlilik düşünme vakti gelmiştir
bak eksileyen olmuş seni :)
ben değilim o kişi :) haklısın hatta bak :)
cevap verıyorum İstanbul gıbı buyuk sehırlerde yasam sartları yuzunden evlılık yası erkekte 27-30 dur.kızlarda ıse 23-24-25 tir.bu durum maddı yonden ıyı olmayan yanı deden zengın sanslı kısılerı saymıyorum kısmında yer alır.
kaç yasında düşünür bilemem de, evlenmek istesede coğu sadece cinsellik için ister. ama sorumlulugu düşünemez. benim evlenmek istememin sebebi. zinadan uzak kalmak,neslimin devamı
ben 30 uma 35 ime kadar düşünmüyorum hatta evlenmeyi sebebide bir işte o zaman tamamen kalıcı yeriniz olur maddi gücünüz olur ev ala bilirim arabamı alabilirim o zamana kadar :)
Yaş 21
Henüz düşünmüyorum
Tahminim 25 yaşlarımda evlilik isteğim artar
Sanırım kalıcı bir ilgiye şefkate dosta ihtiyaç duyacağımdan isterdim..
Evlenmek için henüz erken 28 fena değil.İş güç oturduktan sonra gelen bir şey olduğu için galiba.
herkesın hayatı yasam kosulları standartları karıyer dusuncesı ısı gucu farklı oldugundan bunun bellı bır yası yoktur.su an degıl uzun bır zaman evlenmeyı dusunmuyorum
Bir ara bir video izlemiştim o geldi aklıma.Youtubeden bakabilirsin
watch?v=KKdEZgnlCWg
45-50 yas ıyıdır .bakacak kimse olmayacagı için bu yasta düşünür
baba olmayı düşünmüyorsunuz galiba :)
çocuk dede mi desin baba mı şaşırır artık yazık
25 ve ustu . Daha erken yasta evlenirse gozu baskalarina carpar.
hem istiyorum hem istemiyorum. çünkü mutlu olmak istiyorum, çünkü anlaşmak çok zor :D
adamına göre değişir ama ben üni yi bitirip işe başlıyınca uzun beklemem gibi..
Soru 1: Benimki ergenliğe girdiğimde başladı.
Soru 2: Sebebini anladın.
Soru 3: Evet.
Askerden gelince evlenmek ister mutlu olmak icin su an evlenmek isterim
erkeklik hormonlorı azalmaya yakın çocuk için evlenir
görende sanacak her gün başka bir kızla berabersiniz
senin Türkçe hocanı s*kmek gerek
26-27 yaşlarda düşünüyorum.
bilmiyorum isteyip istemediğimi
Şu an evlenmek istiyorum.Evlen benimle !
25 benm için ideal dir
öyle bir yaş mı var ya :)
Yaş 30 hala düşünmüyorum.
24-32 Arası ancak
Evde kaldim benimle evlenirmisin
26-29 ideal
Yetmiş altı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?