Yapay zeka bile seni seçerdi...😐
Düşünsenize bir sürü aday var, ve yapay zeka sizin için en idealini seçiyor, nasıl?
Düşünsenize bir sürü aday var, ve yapay zeka sizin için en idealini seçiyor, nasıl?

Merhaba,
Hayır istemem ama yapay zekalı robot isterdim, insanlardan daha gerçekçi olurdu!
Asko kuşko herkesten mantıklı şeyler yazıyor! 😅
2×2=4
9÷3?
3 tür 😅
Aferim
EyvAllah 😅
Seçmesi mantıklı olabilirdi aslında...
Çünkü biz duygusal düşünüyoruz çoğu zaman, belki de bazı zamanlarda mantıksal düşünsek kötü tercihler yapmamış oluruz. Yanlış insan olduğunu bazen görmezden gelebiliyoruz... Yapay zeka tercih etse bunun önüne geçilebilirdi sanırım...
Katılıyorum.
İşte nickinin hakkını veren üye gibi üye :D
Beğendin mi soruyu 😂 teşekkür ederimm😂
Yani kedi hayatta mı ölü mü gibi bir şey bu :D O seçiyor ama onun seçtiği beni ister mi ki :D
Yapay zeka seçmişse sevecek! Yok öyle 😂 kıracak dizini oturacak yanında, hem senden iyisini mi bulacak o kadın 🤣
Puahahaha ne kadar da haklısın :D
Valla denemek isterdim açıkçası
Bilimi ve teknolojiyi seviyorsun sanırım
Teknoloji ile aram çok yok ama bilimi seviyorum
Nickin çok güzel ondan söyleme ihtiyacı hissettim 😂 bilim seven bir kıza hergün rastlamak mümkün değil de
Bi ara bu hesabı kapatmak istemiştim. Nicke kıyamayınca vazgeçtim 😂
Bırak her günü, 19 yıllık hayatımda ben bile nadiren ortak şeyler konuşabileceğim bir kız arkadaş bulabiliyorum 😬
Doğru yoldasın böyle devam 👌 bilimi seven, öğrenmek isteği ve merakı hiç bitmeyen gençlerin sayısı umarım artar
Kimya bölümü okuyorum zaten, meraktan da fazlası oldu benim için, hayatımı adayacağım😇
Çok iyi ve güzel 👌 umarım çok başarılı bir bilim insanı olursun ve bizi gururlandırırsın
Umarım 😇
Cevap
4Cevap
Güzel olurdu da aslında işte djdjdj
ayyy evet hatta bununla ilgili harika bir skeç var
https://youtu. be/5mH0JJ1FmqA? si=AQrJQ3PtgNG11ff_
Kendi zêkamın seçimlerini tercih ederdim.
Zeka daki e de şapka mı var, yoksa ben yanlış mı yazıyordum bu zamana kadar 😵
Haa, anladım teşekkür ederim.
Yok kendim seçerim
Hayatım kötü yönde etkilenirse yapay zekayı sever
Hayır tabi ki bu çok korkutucu bir şey
Olmas beaa
seçsin nasıl oluyor o
Seciyor işte adayları giriyorsun en iyi olanını seciyor
Zannetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?