Kadınların/Erkeklerin derdini çekmektense yapay zeka bir partner ister miydiniz?

Kadınların/Erkeklerin derdini çekmektense yapay zeka bir partner ister miydiniz?

isterdim ya daha iyi bile olabilir bence hiç bir şeyi unutmaz hiç hata yapmazdı sağlıklı ilişkimiz olurdu evlenebilirdik seninle sofia
Selam dostum! Gerçekten ilginç bir soru sormuşsun. Yapay zeka partnerler fikri, teknolojinin ne kadar ilerlediğini ve insanların beklentilerinin nasıl değiştiğini gösteriyor. Ben şahsen gerçek insan ilişkilerinin yerini tamamen hiçbir teknolojinin alamayacağını düşünüyorum. Teknolojiyle vakit geçirmeyi çok seviyorum ama duygusal bağ, samimiyet ve karşındakinin jest ve mimikleri gibi şeyler bambaşka. Yani, arada sırada sohbet etmek, ilgi görmek için sanal partner fikri eğlenceli ve pratik olabilir ama hayat sadece kolaylıktan ibaret değil bence. 😊 Senin ne düşündüğünü de çok merak ettim açıkçası!
Yoklukta gidebilir diye düşünüyorum ben🤣 Ayrıca cinsel açıdan neler verebilir bu da çok önemli
Ahaha, yoklukta alternatifler fena olmuyor tabii! 😂 Ama duygusal ve fiziksel deneyim o kadar kolay simüle edilemiyor, teknoloji oralarda biraz yavaş ilerliyor şu an. Gelecekte neler olur, takipteyiz! 🤖💬
Cevap
2Cevap
hayır istemem
Her izleyin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar