Güncellemeler
1 yıl
Ben 30 adam 40 yaşında. 1 çocuğu var. Biz aynı işte çalışırken araları kötüydü. Boşandılar sonra biz sevgili olduk ama dışardan herkes önyargılı ve ben onlar birlikteyken ilişkim başlamış gibi davranıyor
Erkek arkadaşım evliydi biz tanışirken araları kötüydü. Ayrıldılar ve biz evlenmeye karar verdik şu an evlenicez. Küçük yerde yaşıyoruz ben adamla iş arkadaşı olduğum için adım çıktı ama hic bir suçum yoktu. Ailem benimle iletişimi kesti ne yapmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu kadınlar neden yanlış seçeneği seçmede bu kadar iyi? Lütfen iyi düşün kendi karısını bir başkası için bırakan adamdan olur mu sence?
Benim için bırakmadı zaten kötülerdu
Peki neden kötüydü? şu an aranız nasıl?
Güncellemeni okudum ama adam yeni boşanmış sence de bir soğuma zamanı gerekli değilmiydi? Hemen evlenmesi garip yani
Kavga ediyorlardi adam eve gitmiyordu 3 4 paket sigara içiyordu kadın da ondan zaten sıkılmıştı
Eğer sizin aranız iyi , ilişkiniz iyi gidiyorsa aileniz birgün illaki barışır sadece bekleyin
Aramız iyi ve aşığım ama herkes senin yüzünden diyor benim alakam yoktu
S. et boşverrr aranız iyi ise ilişkine odaklan
İyi çok aşığım ilk defa hayatımda böyle mutlu oluyorum
Eğer mutluysan ailenin bile değeri yok. Ben ailemleyim de noldu beni ancak üzdüler. Anladın mı mutluluk daha önemli. S. Et illaki sana dönecekler
Mesele o değil adım çıkmış oldu hemde evli birini boşatti diye öyle olmadı
S. Et boşverrr çıksın nolcak sadece arkadan konuşup duracaklar.
Yanlış bişey yoksa doğru bildiğini yapmaya devam et
Teşekkür ederim
Rica ederim
Haklilar bugun onu birakan yarin da sana tekmeyi basar emin ol 2 yila esra erola malzemesin
Ama çok aşığım ayrı kalsam da bu sefer intihar edecektm
Sen hic evlendin mi
Hayır
Kendine saygin yok bence hic evlenmemissin ama daha once evlenmis biriyle olmak istiyorsun prensiplerin olsun standartlarin olsun bu kadar ucuz gorme kendini
Aşk nedir biliyor musun sen
Biliyorum da yani bak ciddi ciddi otur dusun boyle olmaz ilk defa seninle evlilik deneyimj tadacak birini bul o adam istese de istemese de kiyaslama yapacak eskisi aklina gelecek beyin bu yonetrmiyorsun
Aşıkken bırakayım mi
Birak
Öteki kadın olmayı kabul eden her Kadın ötekileştirilmeye mahkumdur bi gün umarım öteki kadın mağduru olursun
Benimle alakası yoktu zaten ayrılıyorlardi ayrıldılar sonra biz sevgili olduk
Ailen doğru yapmış. Ne lafı dolandırıyosun evli adamla takılmışsın işte
Değil
öyle biriyle evlenilmez ailen haklı o kıza yapan aynısını sanada yapar öyle güvenim deme
Ama çok seviyorum ve zaten ayrilcaklardi benlik durum yok tesadüf oldu
Birlikte ol ama evlenme bak..
Neden evlenmim
Adam olsa bosanmaz sana bakmazdi.. sen herkes senin kötülüğünü istiyon saniyon.. o imza onun sana nasıl biri olduğunu gostericek
Boşanmak kötü bişey mi anlaşamıyorlardi
Sinir ettin beni.. yazma boş insan
umurunda olmasın. ileride gelirler
Bende çok aşığım ilk defa böyle hissediyorum
önemli olan sensin salla
Öyle yapıcam vicdanım rahat ben bişi yapmadım kendielri ayrıldı
tammadır :) mutluluklar
Ben abin baban olsam aynını yapardim
Umarım cocugu yoktu adamın?
Sende erkek arkadaşını reddetmelisin
Seviyorum
Ailenin yanina dön
Ama çok seviyorum
Ailenin yanina dön
Ne kadar tanıyorsunuz
1 yıl
Birlikte oldunuz mu
Hayır
Adın neden çıktı
Çünkü aynı işte çalışıyorduk onlar ayrıldı bı sevgili olduk herkes öncesinde ilişkimiz var gibi davranıyor
Rahat vermezler
Evet ama boşanmış ben bekar bu kadar aşıkken ne yapalim
Bilemedim
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
İstanbul küçük mü abla
Çevremiz geniş