Ailem beni reddetti ne yapmalıyım?

Arkadaşlar anadolu teknik lisesine babamın zoruyla gittim hiç sevmiyordum derslerimde kötüydü iyi kötü 2 yıl götürdüm ama artık katlanamıyordum bende dün bıraktım okulu artık gitmiyorum ailemede söyledim annem nedenini bilmediğim şekilde küçüklüğümden beri bana düşman gibi babamla gülüp eğlensek hemen sen şımartıyorsun bunu der aramızı açmaya çalışır.
Ben bayan kuaförü olmak istiyorum 2 gün öncede sormuştum ve o zaman karar verdim okulu bırakmayı.
Bu gün geldirler zorla o okula gideceksin yoksa bizimle kalamazsın istanbula gönderirim dediler
gitmeyeceğimi söyledim bana sadece düşmanlık beslediklerini beni her şeyden soğuttuklarını söyledim.
Yol paranı vericem ve gideceksin o zaman dedi bir daha da bu eve asla girmeyeceksin dedi babam.
Kabul ettim bende.
Annem bir sürü beddua etti yüzün gülmesin yerin dibine gir falan filan iyice bıktım yemin ediyorum bence bu evden gitmek en hayırlısı olacak benim için ya sizce doğrumu yapıyorum evden gitmekle?
Kalsam bile okul okuyamam ben düşman gibiler her gün okula aptal gibi gidiyorum.
Ailem beni reddetti ne yapmalıyım?