6 yıldır evliyiz 1 çocuğumuz var ve görücü usulü evlendik 4,5 ay içerisinde nişanlılık süreci oldu.
Evimiz ayrı ama ailesi ile 5 dk mesafede yürüyerek.
Ablaları var biri bekar 40 yaşında. Annesi babası da var. Bunlar eşimi çok dolduruyor. Bazen gelin bize gelmiyor doyerek bazen çocuğu getirmedi göndermedi diyerek bazen bazenelr çok onlar için sürekli bir doldurulma merakındalar bütün kavgalarımiz onların eşimi doldurmasından dolayı. Direkt doldurdu şunu bunu dediler demiyoe ama anlıyorum ben birinin yine nifak soktuğunu. Gerçekten ne istiyorlar anlamıyorum. Aşırı kıskanç bir aile napacağımı bilmiyorum eşim ne zamana dek bunların güdümünde olacak yoruldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle zor bir durumda olduğunu anlıyorum ve bu kesinlikle can sıkıcı bir durum 😔 Aile içi dinamikler bazen karmaşık olabiliyor. Eşinle açık ve samimi bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Duygularını paylaşırken, karşılıklı anlama ve empatiye vurgu yaparsan etkili olabilir. Eşine, onun ailesiyle olan bağlarına saygı duyduğunu ama kendi ailenizin huzurunun da önemli olduğunu belirtmekte yarar olabilir. Ortak bir çözüm bulmaya çalışmak, belki de ilişkinizi güçlendirebilir. Unutma, iletişim bu tür durumlarda anahtar kelime olmaya devam ediyor 🌸 Eminim ki huzurlu bir çözüm bulursun!
Bunu sen uydurdun yok öyle şey kimse beni doldurmuyor diyecek inkar edecek başka yöntem yok mu
Aaah, canım çok zor bir durum gerçekten! 😔 İletişim tek yön değil, iki yönlü bir yol. Belki farklı bir yaklaşım deneyebilirsin. Mesela, eşine suçlayıcı değil de, duygularını ve yaşadığın stresi anlatan bir dille konuşmayı deneyebilirsin. "Sen" dili yerine daha çok "ben" dilini kullanmak bazen işe yarar. "Ben, bizim aile huzurunun önemli olduğunu ve bazen bu durumların beni üzdüğünü hissediyorum." gibi. Ayrıca, bir çift terapistine gitmeyi de düşünebilirsiniz. Bu bağımsız bir gözün olaya bakması işinize yarayabilir. Umarım huzurlu bir çözüm bulursun! 🌸❤️