Kocamın derdi ne benle?

Ayrılmak istediğimi söyleyince kolumdan tutup sürüklüyor. tehtit ediyor rezil ediyor yalvarıyor ağlıyor bırakmıyor beni. ama aldatiyorda. bende başkasıyla tanışıyoruz aramızı bozuyor engel oluyor arıyor hamile karımla ne konuşuyorsun evli o benle seni rezil ederim diye tehtit küfür ediyor milleti. gece sat 1 falan gelmiş evimin balkonun altına video çekiyormuş lambalar acikmi evdemiyim diye kontrol ediyor videoyu tiktoka atıyor izledinmi diyor sabah bakıyorum gece ordaymis, evde olmadığım zaman teyzemlere gidip beni soruyor kanlı eliyle kanınla adımı kapıya yazmış teyzem çok sinirlenmiş, aileme gelip beni çok sevdiğini söyleyip yalvarıyor , ama bir çaba sarf etmiyor sürekli aldatıyor. ne istiyor bu insan çözemiyorum, rahat bırak yoluma bakayım diyorum sen benimsin kimseye vermem öldürürüm seni diyor, evin içine girdi geçenlere yine küçük inşaat bıçağıyla beni tehtit ediyor zorla öpüyor boynumu curutup, kimseyle gorusemiyim diye, oysa benle birtane öyle resmi yok genç manken gibi gzuel bir kızla aldatmış beni ofiste birlikte olmuşlar resim çekmişler hata. daha benimle yok öyle resmi gözleriin içi bile gülüyor resimde çok mutlu kadına sarılmış iki gün ağladım görünce ,?
Kocamın derdi ne benle?