ben 4 aylık evliyim annemle konuşurken sıkıldım babamın evinde daha rahattım dedim oda pişmansan git dedi sonra gidecektim yani gidicem ona dedim o da ne orada kalıcam mı falan dedi bende kalsam sürekli dedim yüzüğü verdim oda kolumdan tuttu beni kapıya koycaktı üzüm dile dedi bende diledim ama aklımda. cikmiyor beni sevmiyor herhalde bana kıyıyor hemen ben buna çocuk versem sonra birsey olsa çok kötü olur beni seviyormuşun diyorum evet işte ama bilmiyorum artık
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani sende neden abuk subuk konuşuyorsun ki adam haklı bence daha 4 aydır evlisiniz gururuna yedirememiştir tabiki anlaşamiyorsunuz birseyleri yoluna koymadan çocuk olmaz
oda öyle dedi ama zoruma gitti
kolumdan tutup kapıya götürüyor
bir ömür çıkmaz artık
evlilik kadını köleleştiren bir iştir.
Nickinden dolayı bu dediğini kaale almıyorum.
doğru söylüyor haklı gerçekten
erkeklere köle iste ama değerin yok bir sinirle kapı önü birde ben evimi eşimle beraber yaptın düşünün artık
yobaz olduğun için kaale almyorsun. çünkü sen gibilere köleleşmiş kadnlar lazm.
yerinde olsam asla çocuk yapmam gizli, zira daha bağmlı olursun, elin kolun bağlanr. bu hayatta en güzeli kendi paranı kazan hiçbir erkeğe köle olma
haklısın bacım
çalışıyorum eşimle ev aldık ödüyoruz iste
ayaklarım üstünde duruyordu çok şükür ama işte
ortak tapudur umarım. erkeklere güven olmaz, sana ödetir üstüne oturur.
Yobaz olduğuma nerden vardın? Millete yargı çekeceğine önce bir kendime bakmanı tavsiye ederim. Sen ne kadar aydınsında bana yobaz diyebiliyorsun. Bütün erkekler aynı değil dolayısıyla evlendiğin kişiye göre değişiyor bu mesele kimi erkekler evlenir prenses olursun kimisiye evlenir köle olursun. Nickinden dolayı kaale almıyorum dedim bu arada ortada yobazlıkla bir alakası yok eger yargı cekeceksek böyle nickine bakarak bende senin ne kadar gold digger olduğunu söyleyeyim o zaman?
benim nikimden sana ne allahın yobazı. nike takılman bile yobazlığının kanıtı. hem yobaz hem cahilsin. zira bu işin tabiatında var kadına evlenince binecek yük ama sende bu empatiyi kurabilecek algı yok. ana baba evinde rahat olduğun gibi rahat olmaya devam edersin evlenince bir erkek olarak ama eşin senden habersiz hiçbir yere gidemez, çalışan bir kadın bile olsa o evi temiz tutmak eşinin görevidir (hayır, erkek de yardım eder diyenin max yardımını hayal edecektir her kadın) ve daha beteri çocuk, evet çocuğu olan bir anne ve eşine kadınlık yapması gereken bir kadın otomatik köledir. onun eli kolu tamamen bağlıdır. asla bir erkek kadar rahat başını alıp gidemez. toplumda bunca erkek, babalık görevini neredeyse yapmıyorken toplumun eleştirisine pek az maruz kalırken bir kadın az aksatmayı görsün o görevi, topa tutulur.
ha bu arada Gold diggger senin anandır. para sever bir kadın görünce otomatik zengin erkek düşürme / erkeğe bağlama senin yobazlık seviyeni gösterir. senin gibi yaratıkların canından daha değerli görürüm üretilmiş her kuruşu mesela, böyle bakman varken illa bir erkeğe niye bağladın? kendinizi ne halt sanıyorsunuz, olmazsa olmaz mı... kendi hemcinsime yorum yaparken araya maydanoz gibi girmen de ayrı mide bulandıracı bir eylem. son olarak nikime bu kadar kudurduğuna göre fakirsin ve fakir olduğun için de seni kaale alacak kadını anca fabrikada çalışanlar arasında bulursun. hem yobaz hem fakir hem cahil seni.
Dört ay cicim ayları hemde işin zor walla
onu sinirlendirdim
bana kolumdan tutup atmaya çalışması kalbim💔
sen yaparmıydin
😂😂😂Ben beni sorma kendi hayatımın içine ettim kimseyi kırmadım ama ben paramparça oldum şimdi sorsan pişmanmısın!
Hayır derim çünkü iyilik iyidir
Bedel ister ama iyidir bunu unutma insan eşine kıyamaz ama benimki bana kıydı o ayrı bir konu
esin seni aldattı mı yoksa 🥹
Yoo yanlış anlaşılma oldu bende çantamı aldım çıktım evden şimdi iş yerinde yatıp kalkıyorum
adam iste sende karini tut at
Yaw ne atıcam ben m*lmıyım gecenin Bi vakti saat 1'de bi kadın nereye gider ben başımın çaresine bakarım o bakamaz!
Şeref onur denen bi gerçek var yapana adam demem ben
Kendin kaşınmışsın
Adam haklı
ginede öyle yapması ilgi istedim hani gitme dur sarılma falan
çok kötü yaklaştı
Hakettin. Bi de annend diyorsun hadi eşine desen neyse daha Bismillah 4 ay olmuş. Annene deyip niye rezil ediyorsun kocanı. Sır tutmayı bil olur mu evin içindeki her şeyi herkese anlatma annen baban dahil
Baba evine dön de kurtulsun adam senden
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir sorunların
boşanın
Sıkıntı bir durum
Yaz konuşalım d
Ne diyorsun abla
Sen ne anlatıyon