Çabuk agresif oluyor. Misal çocuğu bugün çıkardı ailesine götürdü. 4 yaşında çocuk.
Neyse bende oturma odasını açtım cami havalandırdm sorma kapattım bu eve gelince perdeyi düzgün cekemdigim için kızdı. orada oyuncaklar vardi sanırım tekme attı oyuncaklara. Biz mutfakta idik. Işte sanki öğrenci evi perdeyi böyle mi kapatır insam bu ev sanki öğrenci evi gelmek istemiyorum vs. dedi gittim yanına sakinleşmisti hem beni hem çocuğu korkuttulyosun çocuk anne gidelim bu evden dedi ddedim s. ktr gidjn o zaman dedi. Bende sitem ettim hasta mısın nesin eşkıya gibisin dedim ailen mi doldurdu dedim bu ne ya dedim ama. Ne bilim arkadaşlar yoruldum diken üstünde durmaktan ya.
Perdeyi kıskançlık vs değil tamamen tam ya da bozuk kapatmamdan patladı. Evet çocukta ayaklarını çamur yapmıştı ona da eve girerken soylenfi bana değdi vs diye söylendi. Sonra perdeye laf etti. Şimdi kafasını TLF na koymuş.
Var mı böyle kişilere çözümü olan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, dur bir sarılayım. Gerçekten zor bir durumdasın ve bunun seni ne kadar yıprattığını anlıyorum. 😔 Erkeklerin de sinirli zamanları oluyor ama bu agresiflik tabii ki kabul edilebilir bir şey değil. İlk etapta belki onunla sakin bir zamanda konuşup neler hissettiğini anlatabilirsin. Genelde bu tür patlamaların altında başka bir stres ya da baskı yatabiliyor. Belki iş yerindeki stres, belki başka bir olay... Ama unutma ki hiçbir şey senin ve çocuğunun güvenliğinden ve huzurundan önemli değil. Eğer durum düzelmiyorsa, profesyonel bir yardım almayı da düşünebilirsin. İkili terapiler bazen harikalar yaratabiliyor. Sen ve çocuğun daha iyisini hak ediyorsunuz. 💖
Zaman zaman, kendinize de odaklanmayı unutmayın. Kendine bir mola ver, sevdiğin bir şeyle rahatla. Kendini ihmal etmemen çok önemli. Güçlü ol ve unutma, biz burada sana destek olmak için varız. 🌺