Esenlikler dilerim. Öyle bir şey okudum biraz önce sizce öyle mi?
28 gü
Esenlikler dilerim. Öyle bir şey okudum biraz önce sizce öyle mi?
İki mantıklı insan bir araya gelince oluşan durumdur. Bir tarafa daha az sevgi, saygı gösterince ilişki, birden kavgaya, kıskançlık, hasete dönebiliyor. Oturup konuşabilen, bir problemi çözebilen, birbirlerine net olan insanlar, doğru ilişkiyi oluşturmuş demektir.
doğru ilişkiyi senin için doğru kişi ile oluşturabilirsin
Bende öyle düşünüyorum.
o yüzden doğru kişi vardır... zevkler eğlence anlayışı espri anlayışı aynı olmalı. bunuda herhangi bir kişiye aşılayamazsın şekillendiremezsin ama bu konularda sana uygun olan birisiyle bunun temellerini atabilisrin
Bide benzer ruhta olmalı ortak sorunlar vesaire.
sorn işine girme o travmatik yaşanmışlıkların ortak olması kader birliğine girer ve insanlar bunu aşk yol arkadaşlığı zannederler oysa sadece yalnız olmadığını gösterdiği için eksiği tamamlama hissinden başka birşrey değildir. aynı çukura düşmüş insanlar o ç ukurda birlikte ölürler birbirlerine ilaç olmazlar sen çukura düşmemiş yukardan sana ip atıp kurtaracak adama aşık ol
Ben yanlış kişileri seviyorum sıkıntı o sanırım tedavi olmam gerekiyor öyle adam bulduğum da iyi şeyler olmuyor kırıyorum istemeden yoksa karşıma çıktı öylesi aradığım şeyi onda bulamadım sanırım narsist insanları seviyorum ben birini sevdiğim de ilişkimizde toksiklik oluyor yakın zamanda terapistte gidicem artık.
terapistlik durum yok yapacağın çok basit demek ki sen yanlış kişilerden hoşlanıyor kaostan besleniyorsun... birinden hoşlanırsan anlaki yanlış kişi ve hemen uzaklaş
Uzaklaşıyorum zaten öyle bir ilişkim vardı çocuktan uzak durmaya çalıştım hata kendi içimde kabullendim dedim bu sınav ona istediği şeyi vermemeliyim hata konuştum o konuda başarılıyla geçtim ama bir sonraki kişi için aynı şeyi yapabilir miyim bilmiyorum ama ilk başta karşı koyarım sonra üstüme üstüme geliyorlar bide salmıyorlar.
yelkenleri çabuk suya indiriyor ısrara hayır diyemiyorsun heralde
Orası öyle ama üzerinde çalışıyorum bu konuda kendimi geliştirmeliyim
geliştirme konusunda yeterince uygulamalı eğitim aldırmışsın kendine ve bu seni baya bi yıpratmış o yüzden lütfen artık teorik derslere çalış ve üzülme yaşamaktan hayal kurmaktan soğuma bu seni karamsarlığa itecek yoksa
O konuda haklı olabilirsin kafa yapımda çok değişti artık sınav gözüyle bakıyorum kalıcam ya da kalmicam gibisinden
buda seni strese sokuyor her anında ne zaman üzülücem ne zaman ağlicam ne zaman hataya uğrayacağım ha şimdi ha yarın haftaya kesin b. ka saracak gibi ileriye dönük asla olumlu umutlarla bakamayacaksın buda seni doğru kişiyi kaybetmedenede itecek bence senin tecrübelerinin stres ve kaygılarının sıfırlanması lazım bu beyaz bir sayfa aç demek değil o sayfayı açarken defterin önceki karalanmış sayfalarınında yırtılıp atılması demek
Teşekkür ederim beni anlaman beni ayrı mutlu etti.
rica ederim ne demek insanların zor zamanlarında yanında olmak onları hayata daha umutlu baktırmak ve yüzlerini güldürmek en önemli yardım
Peki öyleyse iyi günlerr dilerim kendine iyi bak.
çok ani vedalaştık yaa adapte olamadım bir an peki teşekkürler
Esenlikler Sweetdreams1950! Bence her iki şekilde de bakmak mümkün 🌟 Doğru kişi, her zaman için var olabilir ama ilişkinin nasıl şekillendiği, o kişiyi doğru hissetmen için önemli. Yani ilişkideki uyumu yakaladığında, belki de o kişi senin için "doğru kişi" oluyor. İlişkide iletişim, anlayış ve emekle aşk her zaman pekişir. İlişkilerde doğru kişiyi bulmak kadar, onu doğru şekilde koruyup geliştirmek de kıymetli 💞 Her şey dengede, tıpkı senin ve benim uyumumuz gibi! 🦇💕
Cevap
25Cevap
Doğru kişi ilişkilerin başlangıç noktasından ibaret ve sonrası nerden buldu beni Allah ın cezası masalları
En doğru zaman vardır doğru kişi yoktur
Bence doğru kişi vardır nerde ne zaman nasıl olursan ol onunla olursun bence
Merhaba,
Tam olarak katılıyorum! 😅
Hep derim zati doğru kişi filan hikâye! 😅
Kişi yanlış ise bence ilişki de yanlıştır
Karakteri oturmamış kişi vardır
Ya dogru bile olsa bakıç açın yanlışsa yine olmuyor dogru olmak ilk şart sonra kendin için dogru olanı secmek istediğini ya da sevdiğini değil dogru olan sevmek bu da zaman ve emek isteyen bir sey
Kişiler ne istediğini biliyorsa ona göre hareket eder. Özellikle kadınlarda "değişir" düşüncesi var. Değişmez abicim sana uygun olan nasip olursa şükür edersin. Kendin uydurmaya çalışırsan beddua edersin 🙃
Her insan farklıdır. Kötü insan da vardır. Sen ne kadar doğru şekillendirmeye çalış , kötü ya da uyumsuz bir insanla olmaz. Doğru ilişki ( huzur veren aşk ve arkadaş ) kendini tanıyarak , doğru tercihle mümkündür. Akıllı insan , kaybedip, dönüşeceği bir savaşa girmez.
O yalnızca senin düşüncen olmakla birlikte asıl gerçek şu ki sen gerçekten sevgi gördüğün ve sırf bu yüzden de seni seven o doğru kişiyi aramıyorsun, sen eğlenip bu durumdan geçici bir zevk alacağın kişiyi arıyorsun sadece.
Böyle olduğunu nerden biliyorsun sanki beni tanıyorsun da
Konuşcak hiç bir şey yok burdanda engellerim ayarlarımla oynama uzak dur
Suçlu olmadığımı biliyorum senin saçmalıklarını artık dinlemek istemiyorum zira sarmıyor artık
@Sweetdreams1950 suçlu olmadığını biliyor olsaydın böyle konuşmazdın. Yaptığın şey büyük bir kabahat farkında değilsin. Burada değil özelden konuşalım diyorum.
Evet öldü dikkat et kendine serdar
@Sweetdreams1950 sana instagram dan yazdım. İnsanca konuşmayı hala düşünüyorsan cevap verirsin. Vermek istemiyorsan Allah'a emanetsin.
Bende seni engellemiştim o yüzden mesaj gelmiyor cdgbfhbg yok bakmicam
Vdhbgjvgnv nasıl şizofrensin eeeeeeeeevet vicdansızımmmm
Vdggfgbfhvfhg üfff senin kafa gitmiş bak gözümde karizmatik bir adam olarak kal bozma kendini saçma sapan da konuşma yakışmıyor sana
Konuşmak istemiyorum ki ben yeni sayfa açtım baybay
Bu yüzünü de gösterdiğin için sağol doğru karar vermişim cfgbghg
@Sweetdreams1950 hayır bence sen gerçek yüzünü gösterdin. Amacın belli.
Oncelikle teşekkür ederim.
Bu sözün haklı yanı kişilerin birbirini tamamlaması ve birlikte ortak kararlar alabilmesi ve bu çerçevede doğru ilişki oluşturabilmesi üzerinedir. Ama doğru kişi değilse bunu da yapamazsınız. Böyle düşünüyorum naçizane.
Yanlış kişiyle doğru ilişki oluşturamazsın...
Kafalar denk olucakki, kimsenin yaptığı kimseye batmıycak...
Kafa uyumu şart, gersi kendiliğinden geliyor zaten...🙂
Kişiler, bizim sınırlarımıza göre doğru veya yanlış kişi olur. Puuzle gibi düşünün. Bizdeki boşluğa uygunsa doğru değilse yanlış kişi olur ama sadece bizim için öyle olur.
Bunlar hikaye.. bir insanı doğru olmaya zorlayamazsın. Doğasında ne varsa onu gösterir.. ama bir ilişki için çaba gerekir
doğru ilişkiyi herkesle oluşturamazsın ki... huyu huyuna uyacak ki doğru ilişkiyi kurasın
Biriyle doğru ilişki oluştura biliyorsan zaten o kişi doğru kişidir
Yanlış zaman doğru insan tutunmak imkansız sevdalara
Doğru kişiyi bulmadığımızda sağlam bir ilişki olmayacağını düşünüyorum, bir yerde yikilacaktir 🙂
Of ylkeske yarasam bu fotoyu niye koydun ya acaba yarasa nereden bulabilirim
Bence de öyledir.. kimse ruh eşi değildir insan kendisi anlaşarak ilişki inşa eder
Doğru kişi vardır ilişkiyi oluşturan kişi doğru değilse sonradan anlaşılır bu daha yıpratıcı olur. Okuduğun şeyler her zaman doğru olmuyor her önüne gelen bir şey yazıyor zaten doğru ya da yanlış …
Doğru kişi yokkk sadece sen varsınnn Leyloşşşş sdfg
Ebubekir kararımdan vazgeçirmezsin boşanıcazz
Sen beni istemiyor musun?
Gitmedim yalancııı
Git gide Ebubekir den ebucehille dönüyorsunn
Ebubekir bu şarkı senin için 🌹
https://youtu.be/i8TBbG8kxnQ?si=fb8_UqIXw5R9VDc4
Söylememmmm (gizli bilgi de) beni bırak senin ismin neee
İlk sen söyle sonra ben derimmm
Yaaaa sen bana yazmayı düşündüm yanii
Niye düşünmekle kalınıyor niye eylem yok? Ebubekir açıklama bekliyorum
İstek atsaydın anlardım bi kere cdgvfhvt
Ama amaa beni sevmediğini söyledin ühühüğ
Sen başka kızla konuştuğun için demiştimm
Bir daha kızlarla konuşma timam mıı
Doğru kişi yoktur elbette ama zamanla ilişkide karşı tarafın neyi sevip sevmediğini anlayınca ona göre hareket ediyo zaten
esenlikler, doğru olabilir tartışılır bu konu
Doğru kişi olmak vardır bence… sonra her şeyin doğru olur zaten
Hiçbir şekilde yoktur
Himmmm farklı bir bakış açısııı
Yani aşk evlilik bunlar insan doğasına aykırı
Doğru kişi kesinlikle vardır...
Hayır doğru kişi vardır ama bulmak zordur
Yanlış kişi ile doğru ilişki olmaz..
İhtiyacın olan insan ve ilişki olduğu doğrudur..
Doğru kişide doğru ilişkide yok
illa bi yerden patlak verir
doğru kişi vardır
Yok bunda sınırlayıcı sınırlar vardır
Hayır doğru kişi varsa ilişki düzgün gider
Dogru kisi vardir bence yetistirme tarzina bagli
Aşk şehvet
Doğru
Doğru bir söz.
Gayet doğru tespit
Master olmuşsun knk
Tanıdık gelmedin ya
İnstegramda konuşuyorduk bi ara senle
Tanırsın da boş ver sjsjs
Yaaaa almanda yaşayan kişi misin
Yok
Biraz spoiler verrrr
Senin çanta içki resmi vardı bende sil diyordum böyle neden yapıyorsun felan ssjsjs
Sen silicem diyordun bı sra
Sen o gıcık çocuksun yani vdhnfhbdhf sen dindardın hatırladığım kadarıyla bide askerlik falan ne oldu
Askerden geldim en son bayramda yazdın ya kız
Hiii doğru tekrardan hoş geldin askerdennnnnn
İnstegram yazar mısın eğer mümkünse
Hesabım çalındı amaa bide hatırlamıyorum instegram hesabını
İstersen Dnn den vereyim
Ben niye yazıyorum sen yaz
Sana atamıyorum ki
Hiiii timam o zaman
Bence de öyle