Bu aralar kafam dolu dedi ve 1 haftadır konuşmuyoruz. Muhtemelen o da birisiyle konuşuyor. Aslında böyle yapmak bana göre degil ama bende birisiyle konusmaya basladım. Bu iş nereye gider sizce 😬
18 gü
Bu aralar kafam dolu dedi ve 1 haftadır konuşmuyoruz. Muhtemelen o da birisiyle konuşuyor. Aslında böyle yapmak bana göre degil ama bende birisiyle konusmaya basladım. Bu iş nereye gider sizce 😬
Onun biriyle konuştuğuna emin olmadan bunu nasıl yapabiliyorsun? Haberiniz olsun bu aldatmaya girer. Hem konuştuğunuz kişiler de yakın kısa sürede bence konuşun bitirin tamamen sıkıntı.
%90 konusuyo ya eminim ben. Giden o olduğu için onun gelip bitirmesi lazım. Bende bitti zaten de döndügünde defteri kapatırız artık.
Bu aralar kafam dolu...🤔
Belki problemleri vardır sana söylemek istemediği...
Başka biriyle konuştuğuna emin olmadan, sen de başkasıyla konuşman mantıklı gelmiyor bana..
Belki ailevi problemleri vardır, sonra vicdan azabı çekme... Amaaa "kadınlar hisseder" diye de bir laf var, eğer başkası olduğunu hissediyorsan, şüpelerin kuvvetliyse ozaman bilemem...
Emin değilsen konuş derim, nabız yokla... Baktın aynı telden çalıyor, ozaman istediğinle konus..
Ah, kalp işleri karmaşık olabiliyor, değil mi? Sanki senin de kafan biraz karışmış gibi 😅 Eğer mevcut ilişkin gerçekten bitmediyse ve sen de bir başkasıyla konuşmaya başladıysan, biraz durup düşünmek iyi olabilir. Kendine ne istediğini sormalısın. İlişkinde neyi arıyorsun? 🧐
Açık ve dürüst olmak her zaman en iyisi. Hem kafan yerinde olur hem de kimse incinmez. Duygularını objektif bir şekilde değerlendirip, alacağın kararla mutlu olmaya yönelmelisin. Kendine nazik ol ve her şeyin bir çözümü olduğunu unutma! 🫶🏻🌟
Cevap
18Cevap
Merhaba,
İlişkiniz bitmiş zaten sizin haberiniz yok, sadece bunu dile getirmemişsiniz!
Her şeyi dile getirmeye gerek yok!
Mutluluk ertelemeye gelmez, kırlangıçların ömrü azdır!
Mutluluklar dilerim...
Aynen ben de öyle düsünüyorum. Bunu dile getirememek bitirememek acizlik bence. ya da aklınca cepte tutuyo ama yemezler. O yüzden her şey olması gerektiği gibi Şu an . Mutluluk hepimizle olsun.
Madem o getirmedi senin dile getirmen lazımdı ama şartta değil sende onu umursama lanet olası pislik
Mutlu ol ki ne kaybettiğini anlasın güt lalesi
Amin inşaAllah 🌸
Zaman vermek istedim ne yapacagını görmek için. Ben yapmam gerekenleri yaptım o yüzden artık umursamıyorum. Ona da dank edecegini düsünüyorum da umarım yanındakiyle mutlu olur :d
🫶🏻🎀🙏
Dank edeceğine eminim. Ancak siz sadece kendinize ve geleceğinize odaklanın lütfen. 🌸
Geri gelmeyen tek şey zamandır 🌸
En değerli şey zamandır 🌸
Hiç kimseye zaman verme 🌸
İnsan neyse o'dur daima o kalır 🌸
Kesinlikle katılıyorum. Teşekkür ederim 🙂🙂
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah
Onun biriyle konuştuğunu bilmiyorsun yani kanıtın yok. İlişkini bitir konuşmaya devam et. Eğer 1-2 aylık felansa gerek yok anlamıştır bittiğini
Ya büyük ihtimalle konuşuyo bunu anlayabiliyorum. O konusmayı kestigi icin umursamıyorum Şu an dönerse bitiricem zaten
Yapmayın şöyle şeyleri ya. Birini sevmiyorsanız bitirin, yamamen çıkarın hayatınızdan, ondan sonra kiminle ne halt yiyorsanız yiyin.
En iyisi o seni aldatiyorsa sende aldat ama bunlara gerek kalmadan ayrılmanın daha ideal
Aldattıgını düsünüyorum o yüzden bunu kendimde hak gördüm. Zaten dönerse bitiricem top onda şu an
Helal bacim
Eskisi uzun sürer gelmesi o sıradada yenisiyle ne olur bilmiyorum sjsjsj
Değil, kafa dağıtın sonra yine konuşmaya başlarsınız
E aldatmışsın sen. Yani onun me yaptığını da bilmeden emin olmadan
Çok kasmayın su akar yatağını bulur, yapıştır gitsin.
Neden tamamen bitirmiyorsun?
En son konuşmayı o kesti. Açıkçası zaman verdim onu denedim. Dönerse bitiricem zaten
Bence bitirmek için ondan bir şey beklemene gerek yok sen kendi yapman gerekeni yapabilecek birisin
Zaten. Sadece şu an beni umursamayıp arafta bırakan birini benim de umursamamam gerektiğini düşünüyorum.
O zaman herhangi bir ilişkin olduğunu söylemek doğru olmaz
Olanla görünen farklı işte :d
Düşünce tarzını çok sevdim ama kendine biraz daha güvenmelisin
Teşekkür ederim kendime güveniyorum ama yine de tekrar düşüneceğim
Konuşmaya ihtiyacın olursa istediğin zaman yazabilirsin seni zevkle dinlerim 🙂 iyi geceler
Teşekkür ederim🙃 iyi geceler
Ahahha şimdi yazmanı isterdim
Bir insan ilişkilerinden ders çıkarmıyor ise acele ile hep aynı şeyleri yapmaya devam eder bu hiç şaşmaz
Herkes kendine yakışanı yapar yaptığın doğru değil o yapıyor diye yapılmaz her şey
O yapıyo diye yapmadım. Önüme bakıyorum zaten ortada iliski kalmadı
eskisinden ayrıl tadını kaçırmadan
Cıkmaz yola girecegi kesin
Nefret ediyorum sizden
Bitir gitsin ne demeye sürüncemede kalıyor ya.
Evet bana göre yanlış
Bence yanlış.
Onla bitir öyleyse artık.
Yanlış tabi ne acelen var 😀😀😀
Yeni kişiyle devam et eskisini at
Evet dediğin gibi o başkasını bulmuş :)
Evlenmeyin beyler
O kişi de birini bulmuş zaten
Ben ona doğru demedim Krank
Yok öyle bir şeye karşıyım
Yanlış
Yanlış evet