Sevgilimin arkadaşları ve ailesi?

Merhaba. 1 yıllık ilişkim var ve ilişkimiz ciddi boyuta doğru ilerliyor ama sorun olarak gördüğüm 2 problem var: tavsiye verirseniz çok sevinirim
- Kız arkadaşımın 3 yakın kız arkadaşı var ve evliler, onlarla arkadaş olmamı istiyor. Eşleriyle arkadaş olmamı ve toplu etkinlikler yapmak istiyor. 1 yılda 2,3 kere zorla çıktım ama uyum sağlayamadım. Kafam pek uyuşmadı. Ben daha sakin yalnızlığı seven biriyim. Evlenincede evlere muhabbete ayda 2,3 kere olur ya da arada kalma durumlarından bahsediyor. Bu duruma uyum sağlayamacağımı, evlilikte problem olabileceğini belirttim. fakat benim için uyum sağla, fedakarlık yapmamı istiyor. Ben yapamıyorum oda zorluyor bu durum için.
- Kız arkadaşımın annesi ve babası ayrı, erkek kardeşi 15 yaşında. Evlendiğimizde annesi memleketine gitme durumu var ve erkek kardeşine evli ablası ve bizim aramızda dönüşümlü bakacağımızdan bahsediyor. Bundan rahatsız durumdayım açıkçası bizde kalmasını istemiyorum. Bu durumdada ısrarcı ve başka seçeneği olmadığını söylüyor.
Bu iki durum için ne önerirsiniz, evlilik için bunların problem olabileceğini düşünüyorum.
Sevgilimin arkadaşları ve ailesi?