Arkadaşımın ailesi?

geçen hafta cumartesi günü arkadaşım beni ailesiyle ayvalığa gitmeye davet etti bende kabul ettim günübirlik olduğu için gece geç saatte dönmek zorunda kaldık biz bursada oturuyoruz arkadaşım küçüksanayi tarafında ben ise hacıvat tarafındayım evlerimizin arasında araba ile 25dk metro ile 50dklık mesafe var ve bursalı olanlar bilir hacivat tarafının tekin bir yer olmadığını. Bursaya gece 12 bucuk gibi döndüğümüzde bana kendi evlerinin ordayken eve nasıl gideceksin diye sordular bu sorunun üstüne siz bırakmayacakmısınız demeye çekindim metro ile giderim dedim ve beni o saatte ciddi ciddi kücüksanayi metro istasyonuna yani evlerinin oradaki istasyona bıraktılar eve gitmem için. Ben bu duruma o an gerçekten çok üzüldüm metrodan indiğim de ise alkol almış birisi laf atmaya başladı metrodan indikten sonrada eve yürüme mesafesi 15 dk felan ben o yolu koşa koşa gitmek zorunda kaldım bu olayın üstüne arkadaşımla arama mesafe koymaya karar verdim çünkü beni sen davet etmişsin ailem de beni sana emanet etmiş göndermiş o saate nasıl bırakabildiniz beni orada sizce ne yapmalıyım bu durum karşısında

Arkadaşımın ailesi?