Nişanlim çok güzel birisi evleneceğiz ama?

Nişanlım ile ben ikimizde din kültürü öğretmeniyiz atandık ve atandığımiz okulda tanıştık ona aşık oldum oda bana aşık oldu. Ama nişanlım o kadar güzel birisi ki okulda herkes dönüp ona bakıyor ve dona kalıyor tesettürlü birisi olmasına rağmen sarışın (teninden ve kaş renginden anlaşılıyor) beyaz tenli ay gibi adeta manken gibi yüz hatları var mavi gözlü simetrik bir yüze ve çok güzel bir vücuda sahip diğer bayan öğretmen arkadaşımdan duyduğuma göre aynı okulda okumuşlar ve asla erkeklerle haşır neşir birisi değilmiş zaten okulda da fazla erkek yokmuş ben ise normal bir türk erkeği tipsizde değilim ama aşırı bir şey yok yani beni çok beğenmiş nişanlim kızlarla arama mesafe koymam felan çok hoşuna gitmiş. Bu kız beni nasıl sevdi diyorum felan neden böyle düşüncelere girdim anlamış değilim evlenicez ama bende hala bu düşünceler var.
Güncellemeler
1 yıl
Aslında küçüklügumden beri dış görünüşümden zorbalık yaşadım ve hep insanlar beni tipime göre ayırdı hatta ortaokulda ben şu kızı sevmiyorum demiştim birisi bana nasıl lan sen tipsizsin sevemezsin olmaz felan demişti. Ondan dolayı da benim kafamda ben kızlarla konuşmaya hakkım yok gibi bir düşünce oldu. O yüzden de asla kızlarla konuşmadım benim hakkım değil gibisinden. Ama nişanlımı çok sevdim aşık oldum. Belkide bu vesileyle nişanlıma kadar temiz kaldım
Nişanlim çok güzel birisi evleneceğiz ama?