21 yaşındayım sevgilim benden 1 yaş küçük. Çok iyi, merhametli, eli açık, sinirlendiği zaman kırıcı şeyler söylüyor sonra gönlümü alıyor, ters bir şey söylediğim zaman watsaptan engelliyor aradan birkaç saat geçince kaldırıyor. Darlamaya gelmiyor. Arada küçük de olsa yalan konuşuyor ama üstüme çok düşüyor. Beni çok seviyor. Arada başka kızlara kafayı takıyor. Ama hâlâ beni seviyor. Sizce bu kişi doğru kişi mi? Evlenebilir miyim? İleride sorun çıkarır mı? Daha çok üstüme düşer mi? Şu an askerde ve sürekli beni arıyor sadece beni ciddi düşünüyor zamanla değişir mi? Yaşı arttıkça olgunlaşır mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sanmam ama karari ben vermeyecek tabi o yuzden yine sen bilirsin. Simdi daha baslangici her sey guzel hos gelebilir gozune manita buldum vs ama dusun bu bir omur boyle gecicek, bana sorsan cekilmez ama sen bilecen tabi, sonra ilerde bilmiyormus gibi bu nedenlerden sikayet edip bosanmaya kalkma da..
Neden ki seviyor benj üstüme düşüyor ama
Evlen o zaman
Bende onu diyorum işte
Tamam
Yol yakınken dön. Ileride çok ağlarsın seçimlerin yüzünden.
Neden
olgun birini tercih etmelisin erkekler geç olgunlaşıyor.
Sonradan olgunlaşır mı aynı kalır mı
olgunlaşır ama seni de yıpratır
Nasıl yani
hayır evlenme. zamanla daha kötü olur o.
Neden
Seviyor beni ama
öyle seven çok bulursun :) evlenince döver o seni. üstelik sadıkta değil.
Dövmez o hiç el kaldırmadı. Benden başkasını sevmemiş en çok beni sevmiş öyle söylüyor ve cidden çok ciddi düşünüyor evlenmek falan istiyor
:) öyle derler zaten. başkaları ile sevişir en tatlı seninki derler :) senin gibi saflar olunca kolay bu işler
sende biraz kendini sev olur mu
Yalan mı söylüyor yani bana sen eşim oldun artık falan diyor sevgiliiz aramızda cinsellik de olmadı
off niye kanıyorsunuz böyle şeylere. karım , eşim gibi kelimeler neden aklınızı başınızdan alıyor. sen daha önemli ve özelsin. kim oluyormuşta seni eşi yapıyormuş hemen. neden kendini değersizleştiriyorsun böyle.
askerde abazalıktan sana ilgi gösteriyor diye ideal erkek mi oldu gözünde?
Bilmiyorum sizce köprüyü geçene kadar mı böyle başka insanlara karşı da böyle davranır mı yani ne bileyim benden başkasını da sever mi
sever tabi, seni de evlenecek kadar sevdiğini düşünmüyorum. sen poliyannasın biraz
Yok gerçekten beni seviyor önceden beraberdik 3 ay olmuştu ciddi düşünüyordu bazı sebeplerden ayrıldık hayatına birileri girdi bana geri döndü şu an baya ciddi düşünüyor ben benj sevdiğini düşünüyorum çünkü benden sonra 2 kızla sevgili oldu ama bana döndü sence seviyor mu sevmiyor mu
:) 3 ayda ciddi mi düşünülüyor muş. hadi düşündü niye başka kızlara gitti :)
sen yokluktan varsın onun için. kandırma kendini
Sanmıyorum demekki onları sevmemiş. Bana dönmeden önce birlikte olduğu kız hâlâ onu seviyor hatta peşinde bile koşuyor ama o Benimle birlikte ve beni seviyor yoklukta değil yani
:) seni sevseydi gitmezdi. koca meraklısı gibisin. üstelik iyi biri de değil.
Sence diğer kızları sevmiş mıdır?
onları da senin kadar sevmiştir. kimbilir kaç kıza sana yazdıklarını yazıyor
Bence her insan hata yapar bana döndüğünde şey dedi baya ay geçtikten sonra senden sonra onlara gittiğime pişman oldum dedi saçmalık dedi keşke böyle bişey yapmasaydim dedi yani onları sevmemiş bence beni de unutamamis
Belkide onlar bunu sevmedi :)
Diyorum ya kız peşinden koşuyor hemde güzel birisi ama sevgilim yüz vermiyor bence benj seviyor diye düşünüyorum
sen genede temkinli ol. öyle evleniyoruz kocam olacak diye kaptırma kendini. er söylediğine inanma. asabi sinirli birinden uzak durmak lazım. askerde iken söylediği hiçbişeye inanma
Neden ki askerde ciddi düşünen her erkek ilerde çok mutlu ilişkiler kuruyor neden inanmim sözüne
askerde kısıtlı bir hayat yaşıyor. kaptırma kendini.
Her insan aynı değildir
sen dediklerimi aklının bir köşesine yaz olur mu
Çok yanlış düşünüyorsun
tamam ben yanlış düşüneyim. sende yaşayıp göreceksin.
Evlendikten sonra daha çok bağlarım kendime
:) ozor canım benim. evlendikten sonra asıl daha uzaklaşır. o asabilikler şiddete dönüşür. cinsellik sonrası daha bağ kopar. fıtrat böyle
İnsanlar cinsellikte bağlanıyor ama diyorlar
kadınlar bağlanır erkekler soğur
Neden soğur
hevesi geçer. erkekte durum farklı. altına alıp eze eze yaptığı biri özel olmaktan çıkar sanki
Niyeki karısı olucam daha çok titrer üstüme ailesine çok değer veriyor bana da verir
21 yaş bence erken aynı yaştayız
İlerde ikimiz de pişman olur muyuz
Bu süreçte hormonların dengesizliğiyle önemli bir karar vermek istemezdim ben
Ama seviyor üstüme çok düşüyor
"ama" değil işte erkek için değil ama kadın tarafının bu konuda pek yanlış yapma lüksü yok, sonrasını düşünerek yazarsan ne demek istediğimi iyi anlarsın
Daha açık konuşur musun
Dışarıda pek böyle değil ama boşanan kadınlar için toplumun bakış açısı burada çok farklı, evliliği kaldırabilecek kadar yaşam deneyiminin olduğu düşünmüyorum, şu anki kararı evliliği özgürlük olarak düşündüğün için de veriyor olabilirsin, gerçekten özgür oldun, özgür müsün, kendi ayaklarının üzerinde durdun mu mesela
Hayır yani kendi ayaklarımın üstünde durdum ama seviyorum onu bu yüzden istiyorum
Sen bilirsin derim ben
Peki
Olabilir