AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşayan yaşıyor herkes yaşayamaz yürek lazım
Sen öyle bi ilişki yaşadın mı hiç karşıdakine güvenmek zor olmuyor mu istediğinde görememek
Üniversitede yaşamadım.. güven mevzusu kişinin karakterine bağlı, burnunun dibindekine çok mu güveneceksin? İnsanlar aynı evde yaşadığı eşini aldatıyor. Karakteri sağlam olsun yeter ki uzak ya da yakın olması sorun olmaz bu konuda. İsteyip de görememek zordur tabi
cok iyi bi kız sürekli arıyor gittiğinden beri hep yazıyor ama bir sürü insanla tanışacak oralarda bilemem ki benden soğur mu sevgisi azalır mı kendin de diyosun aynı evdekini bişe aldatıyolar diye
Aynı evdekini aldatıyor derken uzağa giden de aldatır anlamında demedim. Uzakta olduğundan dolayı güvenilirliğini sorguladığın için önemli olan mesafe değil karakterdir demek istedim. Karakteri bozuk olan yanındayken de aldatır, karakteri düzgün olan ne kadar uzağa gitse de aldatmaz.. siz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz ve ne kadarlık bir ilişki bu. Sonuçta sana olan sevgisini bağlılığını bilirsin oturmuş bir ilişki ise
2 ay oldu cok olmadı ama 2 ayda gerçekten aşırı fazla sevdim güveniyorum da ona baya ama insanın içinde ister istemez sıkıntı oluşuyor derde giriyorum durup dururken
Kaybetme korkusu yaşaman normal.. sen yine de çok fazla sevip bağlanma derim insanoğluna güven olmuyor
onuda yapamıyorum ki direk her şey gidiyo konusmaya başlayınca napıcam bilmiyorum ya
Okyanusta hapis olmuş gibi olursun
karşıdakine güvenilir mi sence etrafında bir sürü erkek olacak
Onu bilemem ama yazık edersin üni hayatına bakalım kimler ne fırsatlar çıkacak sen birini bekleyeceksin ben bir kardeşim 2 sene ilişki yürüttüm üni hayatımda kimsenin teklifine dönmedim çok güzel bir kızım ama gel gör ki fırsatlar gitti o mal da gitti
uzak mesafe miydi sizin de
Yaşanır
Sen güvenebilir miydin karşındakine
Ztn güvendiğim biri ile sevgili olurum
orası öyle de ne bileyim her şey olabilir böyle şeylerde
Tavırlarından belli olur ztn
tavırlardan olur zaten ben onu kaybetmekten korkuyorum cok seviyorum cünkü öyle bişeyin olma ihtimali cok moralimi bozuyo
Yaşanır
çok zor olmaz mı ama istediğinde görüşememek
Aynı şeyi yaşıyorum uzak mesafe yani çok kez ayrilmalar oluyor anlasmamalar oluyor ama bir şekilde yine birbirimizi buluyoruz
Ya bizde bu sene üni kazandık ayrı yerlerde o dün gitti yurda sabaha kadar telefonda konustuk ama dersler felan başlayınca çok zaman ayıramayız konusamayız cok kavgalar felan olur diye bi tedirginlik var içimde cok seviyorum onu kaybetmek istemem
Benim de eğitimimden dolayı ayrı yerlerdeyiz öyle oluyor gerçekten ama isteyince her anını ona anlatıyorsun her şeyi paylaşıyorsun iletişimi asla koparmamaya çalışın belli seviyorsunda
cok seviyorum onun benden 1 hafta önce açılıyo dün gitti yurda sabaha kadar telefonda konustuk ama nolursa olsun ben yanında olamıcam bir sürü erkek tanıyacak oralarda benle yapmadıgı her şeyi onlarla yapabilecek bide bu yaşlarda cok belli olmuyo bi işler bi anda başkasına aşık olunabiliyor
Kesinlikle öyle ama güven ve karaktere bakıyor artık sen elinden geleni yap karşı taraf değişirse falan kendine yazık etme
Ben cok bağlandım bu kıza galiba baya seviyorum öyle bişey yaparsa da cok fena dağılırım ondan korkuyorum kıza da güveniyorum ama insanın içinde Bi sıkıntı oluyo
Bence de öyle yani Allah korusun her türlü ayrılık olabilir dünya hali bağlanma bu kadar senin adına iyi olmaz
öyle valla ama elimde değil pek ne olacak sonumuz bilmiyorum
Hakkınızda enn hayırlısı olur inşAllah
inşallah şu an aradı konusuyoruz
Ya ne güzel
güzel de inşallah korktuğum şeyler olmaz
Hayır bence