Uzaktan eğitim gerçekten hiç faydalı değil ancak yaşanan felaketten dolayı depremzede insanlar için kalacak yer en uygun yurtlar olarak belirlendiği için mecburen eğitim feda ediliyor. Bu kararın değişebileceğine yönelik bazı söylentiler var ama şu an bu kararın değişmesinin de sırası değil depremzedeler yurtlara yerleşti ve öğrencilerin çoğu yurtlardan eştalarını alıp evlerine döndü. Çok saçma iş yapıyorlar çokk
böyle açılsın diye çırpınan kişilerin yüzde yüzü gercekten eğitim aşkıyla yanıp tutuşuyor mu acaba yoksa yaz gelecek gezeriz diye mi çırpınıyorlar? uygulamalı dersler hariç teorik derslerde kendini geliştiren dağda bile geliştirir. üstelik ders videoları kaydediliyor bu çok avantaj.
Çok yanlış. Öğrencilerin öğretmenlerle yanyana olması arkadaşlarıyla birlikte olması çok önemli. Bu şekilde stresini atabilirler. Diğer türlüsü çok zor. Acılar paylaşıldıkça biter. Bitmesi için de birliktelik gerekli. Evde eğitim kolay tamam oluru var ama uzaktan eğitim yerine normal eğitim olması daha uygun olur bence. Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bilemiyorum
Bu psikolojiyle ders işleyemezler zaten. Herşeyi geride bırakıp okula mı gidecekler? Evleri yıkıldı, kayıplar verdiler. Bunca şeyden sonra toparlanmak için zamanı hak ediyorlar.
Gayet doğru eger gerçekten egitim almak isteyen insanlar varsa uzaktanda egitim alınabilir millet aile evine geldikleri icin bi tarafalrini gezdiremedikleri için boyle tavir aliyor liseler ortaokullar kapatildiginda ses cikartmamislardı neden?
Hiç doğru bulmuyorum uzaktan eğitim alan ne kadar iyi Bir iş sahibi olur sanmıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru düzgün bisey anlayamiycaklar yav ne alkaki her yeri online yaptilar bir tıp okuyan att okuyan uygulamali dersler nolcak sonra yanlış tedavi hayat söndürdü derler