Parmağıma iğne battı yanlışlıkla aşırı psikolojik olarak mahvoldum korkuyorum artı sevdiğim adam var bilmiyorum sonra ki zamanlarda da buna benzer olay olursa evliliğimize de sıkıntı olabilir Allah tan batan hasta küçük çocuktu da fazla şey yapmadım zaten etrafımda ki kişiler de diyor böyle pirpirikli olacaksan bu mesleği yapma diye mesela çalışan kişilere çokça batmış bir şey olmamış ama ben hayatı cehenneme çevirdim kendime çok kötü oldum hastanelik bile oldum aşırı stresten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özellikle devletteysen asla bırakma mesleği. Onlar senin iyiliğini düşünmüyor. Psikiyatrist e git. OKB var sende ilaçla geçer
Maalesef psikolojik olarak aşırı etkilendim Allah tan küçük çocuktu ama yine de korkuyor hiv den falan insan aşırı kötü oldum stresten zaten serum yedim bu yüzden daha yeni
Bence psikiyatrist e gitmeden asla cozemezsin devlette de özelde de var. Mesleği bırakma tedavi ol
Bilmiyorum ya aşırı kötü bir haldeydim kaç haftadır hasta bir de test falan da yaptırmamış bulaşıcı hastalıklar ile ilgili baktılar değerlerine normal dediler ama bilmiyorum
Ne demek bilmiyorum. Senin ihtiyacın olan şey psikiyatrist. Gitmek ayıp bir şey değil ki.
Gidersem sicilime işler devlette sıkıntı olur sonraki zamanlarda
Psikiyatriste gitmek sicile işlemez halk ne kadar ca hil ya. Suç değil ki gitmek. Niye sicile işlesin. Normal KBB ye gitmişsin gibi kaydolur
Siciline işlemez çünkü hastalık bu suç değil ki şizofreni de değilsin
Öyle olmuyor işte o psikoloji ile burun boğaz olayını bir mi tutuyorsun devlet bakıyor işte
Evet öyle oluyor. Bilmeden konuşmayin. Psikiyatri sicile işlemez. Devlet de ona bakmıyor. Atmayın bilmediğiniz şeyleri. Sicil falan yok deli etme beni. Normal doktor statüsündeler ve sende normal hasta tamam mı? Zaten bu ve ce haletle memur olma. Yardımcı olmaya çalışıyorum kadın sallıyor bir yerlerinden
Psikiyatriste ağır hastalığı olmayanlar sadece kendini kötü hissettiği için de gider normal bir şey yani
Ne sallaması biri gitti arkadaşın 2 ay sonra görevden aldılar sebebi de psikolojik muayene olması bu durumu yaşayan anlar sadece o cehennem hissi küçük bir belirti de bulaşıcı hastalık mı var acaba diye düşünmek
Alakası yok onla. Yalan atmıştır ya da şizofreni tarzı bir şeydir. Lütfen bilmeden konuşmayın cahil cahil moralimi bozuyorsunuz. Yardımcı olmaya çalışıyorum sen bilmeden atıyorsun. Herkes psikiyatriste gidiyor. Benim tanıdığım 2 öğretmen var devlette psikiyatriste gidiyor biri OKB hastası ama görevine devam ediyor çünkü normal bir şey bu
Memurlar da psikiyatriste gidiyor hatta en çok onlar gidiyor. Herkesin ihtiyacı var ve onlar bunu bildikleri için utanmıyorlar. Kimse de görevinden atılmaz
Giderim gitmesine de o olayı unutamam ki aklımda illa kalır büyük ihtimalle çok büyük travma kaldı kaç gündür ağlamaktan stresten elim ayağım titriyor ağzımın içi yara oldu hep
kız bir şey olmamış bu kadar kafaya takmak saçma seni ben duzeltemem doktor düzeltir
Sağlıklı bir psikolojide olan briide bunu yaşasa korkar haksız mıyım bulaşıcı hastalıklar ihtimali yüzünden
Hayır testte bulaşıcı hastalık yok diyorsa normal bir insan korkmaz
Hasta test yaptırmamış bulaşıcı hastalıklar ile ilgili hiç 3 bölümde muayene olmuş yaşı küçük ama. insan takıyor işte
Yine mi sen. Hala iğne olayı mı bırak artık şunu ya seninki takıntı vesvese. İzzet Güllü'yü izle takıntı videolarını kesin izle
Bıraktım ama sadece yapmayı düşünmüyorum o cehennem azabından sonra
Bu arada izlerim ama empati kursaniz anlarsınız
Bende yaşadım benzer şeyler ama artık takmıyorum
Biliyorum ama korku hissi geliyor düşündükçe elimde olmadan
Tamam işte izzet güllü yü izle seni takıntı değil takıntıya verdiğin tepki etkiliyor yani takıp takmamak senin elinde
Anladım siz battıginda ne yaptınız peki igne
Iğne falan batmadi farklı tarzda takıntılardan bahsettim
Zamanla aşamaz mısın
Aşacagimi düşünmüyorum o olay çok etkiledi küçük çocuk iğnesi de olsa HIV ihtimali özellikle kafayı yedirtti bana bir de test yaptırmamış hasta bu konuyla ilgili
O zaman farklı şeylere yönel veya idare ile konuş seni arka plana çeksin biraz
Bi psikiyatriden bu konuda ilaç alıp sonra bunu raporlandırıp idareye sun ve yer değişikliği işte iğne teması olmayacak şekilde devletteyen çıkma bence
Aşırı kararsızım o psikolojik döngüyu yaşamak istemiyorum ama konuşurum yine de bulaşıcı hastalık ihtimali çok kötü yaptı hepatit neyse de HIV çok kötü
Bence devlet kadrosu daysan herşeyin çözümü var insanlar hastanede masa başı çalıştırılabiliyor psikiyatrik bir rapor yeterli
Tabi orası öyle ama bilmiyorum dediğim gibi çok kötü travma kaldı kaç gündür ölü gibiyim küçük çocuktu ama insan korkuyor yine de