AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Sadakatsizliğini yüzüne vurmalısın.
Günümüzde erkekler ayni
boşan
aldatmanın affı olmaz
Sende KS de takılıyorsun.
Ağzını burnunu kır sürüm süründür
sende onu alevlendir o anlar.
Bunda bir yok sakin lütfen.
Boşanmaya gider. Aynı şeyi kadın yaparsa sende sakın ol
Ya şeftalı atsaydı
daha kötü
@Ezgi2306 Erkeğin kadına şeftali imocisi atması mı daha tehlikeli yoksa alev imocisi mi? ↗
Soru yaptim bende
O uyurken yatağı ateşe ver. Alevlendir kısacası.
Pipisine çakmak tut
Konuşmalısın onunla bir daha olmamais icin
sslerini al ve boşanma davasını aç
Al bıçağı sapla sol böbreğine
Aldatmış sonuçta. Ahlaksızlığın cezası ölümdür.
Birsey olmaz kadin üşüyordur dert etme
Eşine avukat emojesi at sorun çözülür bence😬
İtfaiye emojisi atsın 🤣
Sakin ol hatun. Evvela sakin ol bir
Sende eşinin yorumuna Alev emoji si at
Yandın sen oğlum demiş olursun
Üzgünüm ama seni aldatıyor. Aklı başka kadınlarda.
Hayırlı işler ekmeğinde abimiz
Boşan ugrasmaya grek yok
@Nehir006 bu işler o kadar kolay değil
Biliyorum kolay degil ama omur boyu sadik olmayan gozu disarda olmayan bir koca katlanilamaz
Olan*
Bırak biraz çapkınlık yapsın
Seni bıraktılar herhalde
Sssstt karım duymasın
Adamla konuş sorunu öğren
demek ki onu heyecanlandıramıyorsun artık.
Ne diyorsun a*k kadının 2 aylık bebeği var bebekle mi uğraşsın kocaman hayvanla mı uğraşsın ne heyecanı bu aldatmaktır demek ki o yazdığı kadın buna yüz verse gider yatar bile aldatmanın sebebi nedeni olmaz ! Küçücük bebeği için bile bu yapılmaz
@GırıkAyna salmış şişmiştir adamda çekici kadınlara akıyordur normal bir durum.
Sen hayatında hiç doğum yaptın mı? Ha merak ettim senin “Annen” Doğumdan sonra Angelina jolie mi dönüşüyordu?😂 kadın zor bir süreç atlatıyor vücutu zor bir dönemden geçiyor ağrıları iyileşme süreci üstelik el kadar bebek kendine zaman bile ayıramıyordur O’ospu çocuğu eşi kadınına yardım edip destek olacağına aldatıyor eline biri geçse %100 yatar cidden geberin mk midesizleri
@GırıkAyna boşa kuduruyorsun gerçekler bunlar. dişiliğini kaybedersen erkeğin akar başka tarafa.
Pardon? Erkekler henry cavill mi? Madem bu kadar aç k@peksiniz sadık kalmayı beceremiyorsunuz o zaman evlenmeyin ortalık malı gibi her gün biriyle sabahlayın tabi tipsiz yüzünüze bakacak kişileri bulursanız onlarda ancak senin gibilerin kadın versiyonu olan escrtlar olur. İğrenç midesizler tek baktıkları tip sanırsın kendileri bred pit sevmek sevilmek nedir hiçbir zaman bilemeyecek senin gibi mahluklar. Duygusuz kalpsiz yaratık
@GırıkAyna belli ki çok boynuzlanmışsın travmam geçmemiş :D sana lustral 100 lük yazıyorum geceleri al. Bunun dışında nasıl dişi olunur erkek nasıl doyurulur bu tarz videolar izle biraz geliştir kendini :D
Yaw g@tüne çaktırma strapon surat karaktersizliğe midemin bulanması geniş bir insan olmamam beni travma geçirmiş biri yapmaz caahil. Sanırsın kraliyet ailesinden bir üye havalara bak bir yumrukluk bir mahluksun acıyorum senin gibilere max 60 yıllık hayatta kalple, zekayla değilde o altındaki sarkmış bamyanla düşünüyorsun. Ahhh zavallımmmmm
burada asıl gelişmesi gereken kim, bariz belli. “gerçeklerini” ve gereksiz tavsiyelerini kendine sakla. inan kimsenin s*kinde değil. arkadaş da fazla ciddiye almış senin gibi bir eziği. biraz daha konuşursan batacak yerin kalmayacak.
@durubirsugibi boynuzlanmış kadınlar derneğine dönmüş cevabımın altı :D kadın olmayı öğrenin biraz yoksa sağa sola böyle havlayarak salya akıtarak aldatılmaktan kurtulamazsınız :D
Sence yeni bir çocuk dünyaya gelmişken diyelim ki evet kadınlığını yapamıyorsun kadın haketmiş mi oluyor tüm bunları aldatılmayı? Reva mı
şimdi soran kardeş yeni doğum yapan biton kadın var hem aşırı kilo almadan bunu yapıyor hemde dişiliğinden bir şey kaybetmiyor. adamı eleştireceğine kendine bak ve dişi ol onu tahrik et ve doyur. zaten daha bir şey yapmamış sadece açlığı var senin işinde o açlığı gidermek adamına sahip çıkmak ve kendine bakmak.
aslında kendisine yapılmasını istediği şeyleri anlatıyor da farkında değil 😄 yazık o kadar aç ki, kendince diğer hemcinslerini doyurmaya çalışıyor, ben yandım başkaları yanmasın hesabı hahahaha
Yahu “kadınlığını yapamıyor” ne demek bu cinsiyetçi sözler harbi artık sıktı kadın bir cinsel obje değil, evlilik sadece seks üzerine yapılmıyor lütfen evliliğin anlamını bilmeyen insanlar evlenmesin. Bebek olmasa bile istediğin zaman yaparsın zorla bir şey olamaz. Sorancığım eşin zaten karaktersizmiş senin psikolojin şimdi ne durumdadır tahmin bile edemiyorum Allah yardımcın olsun umarım tez vakitte ondan ayrılmayı başarabilirsin çünkü emin ol ki reelde de aldatabilir, aldatmanın küçüğü büyüğü sebebi nedeni olmaz olamaz.
sen bu kafayı yemiş tipleri dinlersen evliliğinden olursun dediğimi yaparsan rahat edersin kocanda sana sadık kalır.
ulan cahil sen ilişki koçu falan mı sanıyorsun kendini? gereksiz tavsiyelerini al, kaynağına, yani k*çına sok. seni temin ederim hiçbirimiz bunları oturup ciddi ciddi okumuyoruz. yani boşuna ellerini en önemlisi kafanı yorma. gerçi yoracak bir kafa var mı orası meçhul. 😁
@durubirsugibi o zaman çektir git yorumdan. soran arkadaş bana cevap veriyor size vermiyor bende ona mantıklı olanı anlatıyorum.
mantığını seveyim senin ben. azıcık kitap kapağı aç da biraz kendini geliştir. allahın cahili.
@durubirsugibi çoluk çocukla uğraşamam soranda zaten bana cevap veriyor. 18 yaşında veletten evlilik yorumu dinleyecek hali yok kimsenin. Kadın dediklerimi yaparsa evliliği düzelecek.
keşke 18 yaşındaki bir velet kadar aydın ve kültür, vizyon sahibi olabilsen. emin ol sana kulak asan da yok. haysiyetsiz herif seni.
@durubirsugibi cevabımdan git yavrucuğum.
Ulan şu cevabı ve yorumlarını okuyunca hemcinsim olmandan utandım be. Kadına doğumda salmıştir yazan gizlinin de g*tüyle göbeği bağımsız hareket ediyordur ha, hiç şaşmaz.
Kadının doğum kiloları da izleri de serefidir l*n bir adamın. Her erkek adam olamaz o ayrı tabii. Sonuçta o çocuk senin de çocuğun, kadın o kadar emek harcamış, acı çekmiş , doğum yapmış bir de üstüne erkek böyle mi baksın olaya?
Eğer gerçekten böyle bakıyorsanız haysiyetsizsiniz.
Cevap sahibi arkadaş yorumlarda çok boş yapmış. Çok yanlış bir düşünceye sahip maalesef ki. Kendi zihniyetini tamamen açığa vurmuş lakin bu durum her erkeğe mâl edilemez. Bende bu kişinin hemcinsim olmasından utandım resmen. Eşi doğum yapan bir ADAM elbette eşine yardım etmelidir !
Yorumu yapan kişi umarım aynısı başına gelir karın seni aldatır
soran beni dinliyor ve doğru olanı yapacak boşa kafa ütülemeyin beğenmeyen çektirsin gitsin yorumumdan.
O zaman kadınlarda göbeği çıkan kelleşen erilliğini kaybeden kocalarını aldatsin suç erkekte
Mesela bu adamın karısı çekici erkek aradığı zaman bu saygı duyacak demek ki
kizlar harikasınız 😘
:D darbeli gebeşler doluşmuş ama sizin kafanızla koca elde tutulmaz. Soran beni dinleyecek ve kocasıyla arasını güzelleştirecek :D
Boşuna uğraşma kadın bunu 3 güne boşar vurur tekmeyi 🤣 senin gibi yetersiz sadakatsiz erkeklerin sonu yalnızlık nafaka
Kocasıyla düzeltecek bir şey kalmamış sorun kocada duzeltmesi gereken koca ama yapmıyor soran boşanmaya karar verir senin gibiler tıkır tıkır nafaka ödüyor 😅😅
güzel reyting alış cevabım :D bütün darbeli karılar doluşmuş. Bekara karı koca boşamak kolay ama gerçekler öyle değil. Bu soran arkadaşta dediğimi yapacak ve evliliği güzelleşecek boşa kendinizi yırtmayın.
Evliliğin güzel bir yani kalmamış erkek bk etmiş batirmis yorumlara bakarsan soran boşar bu abazayi
Sana karın bir darbe atacak ama goreceksin
soran eğer seni dinliyorsa veya dinleyecekse zaten kendisine saygısı yoktur 🙏
Soran sadece tavsiye istemiş bana verdiği cevapta koca boşayacak kadın cevabı değil ayrıca ortada boşanmayı gerektirecek birşeyde yok. Kadın doğum sonrası salmış ve dağılmış adam da o sırada beyni sulanıp fit kadınlara birşeyler yazmış. Kadın kendine bakıp adamla ilgilenirse o konu kapanır bir şey olmaz. Hem yeni doğmuş çocukları da varmış öyle saçma bir şey için boşanan biri hiçbir zaman dikiş tutturamaz.
Tamam dayı senin saçlar dökülüp göbeği salınca karın sosyal medyada fit erkeklere yazarsa boşama guzelleştir evliliğini ok
@_Breeze_ :D zavallısın yavrucuğum. Ben sporcuyum her gün ağırlık çalışırım beraber olduğum kadınlar vücuduma bayılır. Kendine bakmak başkası için olmaz kendine olan saygından bunu yapmalısın. Ayrıca partnerini tatmin edemezsen ayrılmalısın kimseyi boşa işgal etmemelisin. Soranın durumu biraz karışık bu kadar net değil kadın kendine bakıp kocasıyla ilgilenecek sorun çözülecek. çocukları da varmış böyle dandik bir şey için boşanması doğru olmaz.
Tamam dayı sana diyorum ki karina yetemezde karın seni aldatırsa aynı olgunluğu göster. Boşama kendini sorgula düzelt guzelleştir evliliği
Yaw moruk sarkmış bülükün ve bamyanla düşünmeyi bırakmak senin imkansızın o yüzden daha fazla bir şey söylemek sadece duvara laf anlatmak gibi olur. Karakterin belli ne olduğunu yorumlarda ispat ettin ne düşünüyorsan düşün ne de olsa moruksun caahilsin.
@GırıkAyna boynuzlanmış feministlerin acılarını anlıyorum :D belki bir gün dişi ve güzel olmayı başarır ve bu acılardan kurtulursunuz :D
Dayı cevap veremediğine göre karısı boynuzlarsa boşar 😅😅😅 kendi yapmayacağin şeyi başkalarına öğütleme. Boynuzlaninca buraya gelir soru açarsın 🤣🤣
Wah wah çok üzüldüm gözümün önü karardı moruk dayının bana dediklerine bak çok alındım çok gücendim şimdi kendimi bıçaklamaya gidiyorum çünkü çok üsüldüm 😿
@_Breeze_ olmayacak şeyin hesabını niye yapayım :D 50 tane ilişki yaşamışım aşk bitince ayrılmışım. Kadın erkek gibi değildir siz yırtınsanızda bu böyledir. O kadın ve bu konuyu dediğimi yaparak çözecek :D
Bu soruyu açtığına göre boşanma için temenni destek bekliyor olmalı muhtemelen boşanır nafakayida alır 😉 asla yaşamam deme senin gibilerin başına daha çok geliyor. Seni aldatinca sende böyle duyarlı ol boşanma karından tamam mı dayı kendine daha çok bakarak çöz sorununu 😂
@_Breeze_ daha önce dediğim gibi erkek kadın farklı yavrucuğum o çocuklu bir kadın ve bu da büyütülecek bir şey değil ve dediğimi yapıp evliliğini kurtaracak. Erkek kadın gibi değildir biz öyle şey kabul etmeyiz.
İşte kadında bu yorumu okuyup boşanacaktir 😉 beklediğim yorumu yaptın şimdi. Erkekte kadında birdir. Özellikle bu devirde kadınların mesleğide varken alır çocuğu gider ise girer kreşe verir. Kadın büyütür elbet ama tek başına ve kendi hanesinde babadan bağımsız 🙂 kadınlarda böyle birşeyi kabul etmez tıkır tıkır boşanıyor kadınlar senin o dediğin geçmişte kaldı. Çokta büyük bir şey değil abim kabul edin sizde ne olacak sadece bir yazmışma olur karınla 😉
@_Breeze_ o ev kadını çalışmıyor o yüzden dediğim gibi olacak. keskin sirke küpüne zarar bu kafayla 10 koca değişsede sonuç değişmez yavrucuğum. Erkek bu yapar yani çok eşlilik bizim genlerimizde var. dünyada yine eskiye dönüyor bu modern martavallar bitmek üzere.
Çok zor be abim artık boşanmalar arttı sende biliyorsun sadece kuru temenni seninkisi sürekli dediğimi yapacak diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun ama sonu boşanmaya gider. Çünkü evlilikte erkeğin sadakatsizligini hicbirşey toparlamaz erkekte çok esliyse evlenmesin şeriat devrinde mi yaşıyorsun
@_Breeze_ sitedeki soruları okursan eğer hemcinslerin evli erkeklerle takılıyor ve hergün böyle dolu soru açılıyor bende görüyorum bunları etrafımda. Şeriat olmasa ne yazar vaka ortada canım.
Evli erkeklerle takılan kızlar o evli erkeklere sadık kaliyor mu sanıyorsun genç erkekleri vardır onların 😂😂 ayrıca erkek yapıyor kadında gayet aldatır karakter meselesi bu
@_Breeze_ evet sitede yığınla evli kadın var çoğu sanaldan azımsanmayacak bir kısmı da reelde aldatıyor konuşuyorum her gün denk geliyor. Ben prensip olarak evli kadınla yatmam o yüzden kabul etmiyorum ok desem her gün biriyle yapardım.
O kadar da kötü değil durum sadece beğenmiştir
Hikayesine alev emojisi atmış ve mini etekli hikayesine kalp atmış
He a*k annen gitsin başkalarına patlıcan, alev emojisi atsın bak bakalım baban napıyor
Nesi kötü değil? Asabımı bozma buradan bi uçarım
Gençlere ergenlere özenmiş 😀😀
Sende o kadının kocasına at 😂 😂
Konuş yaptığı pisliği anlat vur yüzüne
Sende başkasına at ona göster
Bize mi soruyorsun
evi yak görsün alevi
Kaydını alıp avukata danışabilirsiniz
sende bir erkeğe alev imojisi atmalısın
Kadin nasil biri
Açık saçık esmer dolgulu bir tip
Cocuk olduktan sonra hic birlikte oldunuzmu eşinle
Bebeğimiz 2 aylık zor bir doğum geçirdim 2 kez birlikte olduk fakat ben henüz iyileşemediğim için eskisi gibi olamadı tabiki
Ozele gelebilirmisin bende de ayni durum var gibi
Bana bak sapık mkodumun kadına sapıklık yapma uçarım sana buradan pis abazan
canım sapiklik nie yapim kadinin derdi var ben yardim etmek istedim sadece cinsmisin baci
Aynen knk özelini sorduktan sonra dm ye çağırman falan hiç belli olmuyo olm bak sapıklık yapma az ağır ol
Ben orada ne yazmisim iyi oku cigerim bende de benzer bir durum var demisim dimi
fark edermi
Yoo farketmez karekter meselesi
Ayrıl abla arkandayım
Bu konuyu tartışın sebebini öğrenin
Sende erkeklere at
Sende erkeklere at
Aldatma sayılır
Geçmiş olsun
Boşa
Azgınlıktandır o
Su emojisi at sen de
Yanıyorum demek istedi
Sen hiç konuşmadın mı
Boşan hemen
Seni aldatıyor sanırım
Yaniyorum sana demis
O Alevi söndür bence
@HeavyRain77
Gözü dışarda olabilir
Atsın
Geçmiş olsun aldatılıyorsun
Nereden atmış peki?
Aldatmanın başlangıç temellerini atmış
Boşa o p! sliği.
Ufak bir pürüz için için evlilik hemen yıkılmaz
🤣🤣🤣🤣🤣
Aldatmak da ufak bir pürüz olmuş.
Beynini s! keyim senin.
Nasıl yapacaksın ol işiki
Benim ağzımı bozdurma. 😡😡😡
Boşasın gitsin. Yıksın aileyi boş ver gitsin. Başkasını bulur
Adamın gözü dışarda ya resmen aldatmış aldatmak sadece fiziksel bir şey değil beyniyle aldatmış.
"Ufak bir pürüz için için evlilik hemen yıkılmaz" diyen sen değil miydin şimdide boşasın diyon.
Tamam tamam senin dediğin doğru
Doğru tabi
Düşünde yorum paylaş
Sence öylemi diyorum orada mecazlama olmasin
Sinir ettin beni ya😡😡😡😡
Dediğin hiç mecaz durmuyor.
Severim sinir etmeyi
İyi oku gizli
Eğer mecaz kullanmak istiyorsan (!) bunu koymalısın.
Tamam birdaki sefere
Senin beyninden geçeni ben bilemem eğer bu kadar yanlış anlaşılma olasılığı fazla olan bir yorum yapıyorsan (!) bunu koymalısın.
Okeyyyyy
Tamam senimin kiracam
👍👍👍👍👍‼️
Bu tarz insanlar üst üste koyup dövecen
Yangın ÇIKMIŞ...🧐
hemen ondan boşan
Konuş. Yüzüne vur
Ayrıl kanka
Aldatıyor