Merhaba öncelikle 3 senedir evliyiz. Temmuz ayında bir çocuğum oldu. Az önce tesadüfen gördüm dmden birine alev emojisi atmış kadının profiline girdiğimde her gönderisini beğenmiş kadını takip etmiyor. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şoktayım. Akıl verin lütfen bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu yapan eski sevgilime sordum yok vs dedi. Ac dedim zorlattim. Acti ikimiz baktik. Bir daha olmayacak ozur vs. Instada bir erkek ayarlamistim yakisikli, kasli vs. Onun yaninda gozunun önünde bak su cocuk cok yakışıklı diyerek oglana alev attim bende. Sinirlendi tabi yanimdaki. Bir suru sey soyledi. E esit degil miyiz, benimle hormonlarim ve gozume iyi gelen seyler oluyor. Sen yapabiliyorsun, arzuluyorsun da bende olmuyor mu saniyorsun, delirdigin seyi baskasina yapma o zaman dedim.
Bir sure sonra ayrildik zaten. Erkeklerin bu isleri kendilerine normal gorup, kadinlar yapinca cildirmadi da enteresan gercekten.
O alev attigim çocukta geri dondu sonra bana. Bende boyle seyler yapacak degilim utanmistim aslinda ama durumu anlattim. Sevgilime ders vermek, empati kurmasini saglamak amaciyla yaptim, seninle ilgisi yok, biraz seni araya sokmus oldum kusura bakma vs yazdim. O da önemli degil, iyi yapmissin vs diye hic yürümeden olgun duzgun cevaplar verdi. Takiplestik. Bir sure konusmadik.
Sonra adim ondan geldi, konustuk. Şu an da onunla sevgiliyim. Yani bazi seyleri nereden bulacaginiz belli olmuyor. Erkek beyni icinde kisasa kisas gerekiyor. Ama tabi bunu yaparken dikkatli olmak lazim. Kendileri yaparken canindan olmuyorlar ama siz kadin olarak kendinizi aksam haberlerinde bulma ihtimaliniz de var.
Bu alev attigim kisinin profili vs acikti, baya da fotosu vardi. Kendisinden rica ettim sosyal medya hesabini kapatir misin, bu konuda aldatma cok oluyor yasadigimi da biliyorsun. Ikimizde kapatalim eger kabul edersen dedim. Olur dedi ikimkzde sosyal medya kullanmiyoruz bir suredir. Bana ilk basta bosluk hissettim ama iyi oldu, vaktim ne kadar cokmus vs dedi.
Bu tipleri cekmek zorunda degilsiniz. Evet evli ve cocuklu olmak daha zor ama idrak edemeyen erkekler hicbir seyi idrak edemez. Evli oldugunu da, bosansan bunh anlamsiz bile bulabilir, ne yaptim da bosaniyoruz bir diyebilir. Bunlara ne yapsan bir half olmayacak zaten. Evli kalsan da aynen devam, bosansan da cokta umrunda olmayacak.
Kadinlar olarak bensiz perisan olur, vicdan azabi ceker, beni ailesini kaybettigine uzulur vs diyorsunuz ama gercek pekte oyle degil. Bu erkek milleti gamsiz bir kere. Vicdan azabi cekecek olsa, ailesini kaybetmeyi dusunecek olsalar evlilikte boyle yapmazlar zaten. Ayriliktan korkan ve biraz uzulen de kadinin gidecek, yuvasinin dagilacak oldugundan degil elinin altindaki bedava hizmetciden olacagina uzuluyor bir kismi.
Oyle ayrilirsam vicdan azabi ceker, uzulur diye dusunmeyin kadin milleti olarak. Erkek hayatina bakar. Bekarken de, evliykende, bosaninca da hayatina bakar, erkegin kendi hayatinda cok bir degisiklik olmaz. Bekarken calisir eve gelir. Evliyken calisir eve gelir. Bosanir calisir eve gelir. Her asamada kadinlara gozu kayma olasiligi cok yuksek. Kadin kadar degisiklik yasamiyorlar evlilikte. burada kadina olan olur. Kadin olarak evlilik devam ederse aldatilmayi cekersiniz, bosanirsaniz tek basiniza hayat mucadelesi verirsiniz. Erkek hangi konumda olursa olsun cokta bir sey olmaz. Evlilikte de para verip kenara cekiliyorlar. Bosaninca da para verip kenara cekiliyorlar. Bir cogu vicdan azabi bile cekmez. burada kadin onemli. Ben bu vicdan azabiyla, kullanilmislikla, boynuzlanmakla devam mi edecegim, yoksa kendime bir iyilik mi yapacagim, yapabilir miyim, gucum var mi buna bakacaksiniz. Evlenmek, bosanmak, erkegi bunlarla tehdit etmek, yapmasin diye konusmak vs cokta işe yarar sebepler degil.
Erkek dedigimiz varlik oyle rahat bir konumdaki ne yaparsa kabul ediliyor. Bosansa da bekar erkek oluveriyor. Her alanda, her statude erkek olmak rahat bir sey. Bekar da olsa, bosansa da, aldatsa da, cocugu olsa da, olmasa da her alanda ozgur ve rahat.
Ne yaparsaniz yapin cokta canlari yanmayacak, duzelmeyecek, cicdan azabi cekmeyeceklerde. Ayni tavri siz gosterseniz, empati kurmasini saglasaniz bile kendi suclarini gormeyen varliklar. Kendi sucunu kenara atar, sizinkini duvarla civiye asar, bir anda hakliyken haksiz konuma bile dusebilirsiniz bu erkeklerin karsisinda. Öyle degisik, rahat varliklar.
1510 Yorumla- 1 yıl
Her cümlenizi okudum, aklınız ve duygularınız bir noktaya odaklı ve takılı kalmış gibi geldi. Ayrıldığınız erkek anlamında haklısınız ancak bu sizi diğerlerine karşı haklı yapmaz. Öfkenizi hissediyorum ancak kadınlar kendisini bu duruma sokuyor gibi, paralı bir insanın her türlü kadına ulaşması kadınların güç istemesinden kaynaklanıyor. Ulaşmadığı bir noktaya başkası ile ulaşmak. Bir diğer nokta yani alev atmış, öpücük atmış. Eğer reelde bu durum yaşanmayacaksa gayet normal bir şey.
Cevap sahibi1 yıl@regolit hayatinizdaki kadin ya da kariniz. Sosyal medyada erkeklere alev atsa, sohbet baslatsa normal mi karsilarsiniz yani? Karim reelde yasamadigi surece istedigi erkege alev atabilir, istedigi erkekle sohbet edebilir, bu sohbet belki sanal cinsellige de kayabilir belki. Bu sorun degil yani sizin icin? Sonucta reel hayat degil oyle mi?
- 1 yıl
Bu yazının her cümlesi için size bir plaket verilmeli. Yiğidin hakkını verilsin. Yiğitlik budur işte, dan dan dan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 1 yıl
Sizin dediğiniz gerçekleşirse evliliklerin ve sevgililerin %99 ayrılık ve boşanma ile biter. Bu düşünceye göre eşiniz prno izledi diyelim tepkiniz ne olacak? Öpücük atmıyor, alev atmıyor, onlarla bir ilişki yaşamıyor ve sadece izliyor. Erkek veya kadın sosyal medya kullanıyor ve ilişkilerini buraya taşıyorsa bazı şeyleri kabul etmesi gerekir. Reelde bir ilişki yaşanmadığı sürece gayet normal bir durum.
Cevap sahibi1 yıl@regolit peki. Sizin icin normal. Esiniz yapsa da normal ama ben bu kadar genis degilim. Kendime bunu yapilmasini da yakıştıran biri degilim.
Bu ulkede iradesine sahip cikabilen, gunah sevabi bilen insanlar olarak az kaldi sayimiz. Bunlar bana gore aldatmadir. Bitecekse de bitmeli. Kimse kimsenin nefsi ya da iradesizligi yüzünden bu igrenc duygulari hissetmek zorunda degil. %99 u biter demek yerine evet kadininda, erkeginde boyle seyler yapmamasi daha uygundur, bunun iradesinin saglanmasi gerekebilir diyebilseydiniz keske. Cunku sizin dediginizin bir sonu yok.
Hepimizden daha iyi, guzel yakisikli, ustun insanlar var ve olacak. Bunlari kisi bile isteye takip edip peşinden gitmesi sıkıntı. Allah bosuna ilk gordugun, gozune takilan haram ya da gunah degil ama bakmayi tercih eder ve bu davranisi surdurursen gunah demis. Allah bosuna bakislara kadar sınır koymamis.
Gozler fildir fildir olursa kimse yanındakini begenmez zaten. Erkekler olarak bile isteye o kadınları vs acip acip bakarsaniz bu durum kacinilmaz zaten. Guzellik alginiz yukselir, evdeki kadini sorgularsiniz, evliliginizi ve esinizle iletisiminizi tehlikeye atarsiniz.
Bunun bir sonraki adimi eyleme dokmek zaten. Bu sizin dediginiz ve normal gordugunuz sey eyleme dokmeye zemin hazirlayan bir sey. Cunku insan nefsine dur demezsen duramaz. Zamanla o alevler, sohbetler, fotolar yetmez. Gercegini ister ve uygular olursunuz. Insan mekanizmasi boyle calisir.
Nasil olsa ben sadece bakiyorum ve eyleme gecmiyorum diye bir sey soz konusu olamaz. Bakmakta, israrla bakmak, bunun icin uygulamalari kullanmak haram oldugu kadar, evliligi vs de tehlikeye atan bir şey. Sizin baska kadini sanalda arzulamaniz ya da karinizin baska bir erkegi arzulamasi, onunla surekli konuşmak, ona bakmak vs istemesi size normal gelebilir ama benim inancima da, kendime ters bir sey.
Cevap sahibi1 yıl@regolit
Kisi kendine sahip çıkıp bakmazsa, arzulayacagi bir sey de olmaz zaten. Ama kadinlarin profilinde gezip gezip, kendinizi sehvetlendirirseniz orada sıkıntı var.
Bunun sonucunda da alev de atarsiniz, sanal sekste yaparsiniz, yeri gelince gercege de dokersiniz bunun sonu yok.
Bu davranislari bile isteye yapmazsaniz arzulayacaginiz alani daraltmis olursunuz. Her sey kisinin elinde yani. Bunu da normallestirmeyi dogru bulmuyorum.
Sosyal mecrayi ticaret gibi kazanc alaninda, motivasyon gibi alanlarda kullanmak varken, faydali alanlarda kullanmak varken, daha pislik bir sekilde kullanmayi, aileyi kadini ya da erkegi ezip gececek, kisinin duygularina, kurulan aileye ihanet edecek sekilde kullanmayi dogru bulmuyorum.
Kisiler bile isteye o profillere giriyor. Siz girmeseniz nereden karsiniza cikacak? Belirli reelsleri izlemeseniz, begeni atmasaniz algoritma karsiniza cikarmaz zaten. Ama bu islemleri yapa yapa onunuze sonsuzca secenek cikarmis oluyorsunuz.
Reelde en fazla 10 kisiye ulasacaginiz kadin sayisi, sanalda yuzlerce binlerce oluveriyor. Erkekler olarakta surekli aranıyor modunda takiliyorsunuz ve bu daha da sıkıntı.
Size yapildiginda kendi gururunuza, duygulariniza, karakterinize boyle bir seyi yakistirmanizda enteresan. Sizin gibi dusunen erkeklerin yaninda da boyle düşünen kadinlar oluyor zaten. Iki tarafta farketmeden acik iliski gibi bir iliski yasiyor.
Insallah bu normal dusunceniz sadece erkek icin degil, kadin icinde gecerlidir. Ben bu kadar genis degilim. Ah ahir zaman ne kadar zorsun...- 1 yıl
Bu kadar mı güzel anlatılırdı her kelimesine katılıyorum okurken yaşadım resmen 👌🌸
- 1 yıl
eee peki eski eşinin gözüne soksaydın o erkeği.. Senin de sanki için de varmış bazen öyle olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılbu durum aldatmadır ama kadınlar aldatılınca boşanmaz. çünkü kadınların doğasında c*ckquean fantezisi var. bu erkeklerde yok. emin ol senin bi erkekle alev emojisi olmayan bi konuşmanı bile görse eşin senden soğur orrrr der boşanır. ama kadınlar soğumaz, kıskanır, erkeği nasıl tamamen kaybetmem diyerek rekabet ortamında bi eyleme geçmek isterler. kadının aldatılma hadiseleri hoşuna bile gidiyor bu dediğimin kanıtı da aldatıldığını öğrenince ayrılma isteğinin değil, sahiplenme isteğinin ağır basmasıdır. kadın erkek farkı. kadın aldatınca itici, erkek aldatınca çekici olur karşı cins gözünde
03 Yorumla- 1 yıl
Kendi adına konuş sevimsiz şey? Kıskanma duygun da mı yok oorspu. Böyle bir şeyi kabul eden kadın da o’orspunun tekidir namuslu bir kadın eşini çocuklarının babasının namussuzluğunu kabul edemez. Aldatılacak birileri varsa o da senin gibi mide bulandırıcı şahıslar olur. Aldatmaya güzelleme yapma senin profili hatta telefonuna kadar bulur bir ton erkek salarım üstüne.
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılP'için teki belli ki yol yakınken dön. kim bilir daha görmediğin ne haltları var.. Aklı başında evli çocuklu bir adam seninde ulaşabileceğin bir yerden böyle yapıyorsa evlilik umrunda değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadının üşüdüğünü düşünmüş olabilir kadın soğukta kalmıştır üşümüştür yazık Zavallı ısınsın diye ona bir alev emojisi göndermiştir Bu gayet normal ve ince bir davranış zorda kalana yardım etmek güzel bir şey bunun altında kötü bir niyet aramaya gerek yok
04 Yorumla- 1 yıl
Sen genissen biz napalim sen arama ama kadın aramak zorunda
Cevap sahibi1 yılSana cevap vermek istedim ama ironi yi anlamayan cevabı nasıl anlasin
- 1 yıl
Hava soğuk değil ki kadın üşüsün Sen bir şeyleri anla da ben anlamayayım kalsın
Cevap sahibi1 yılKalmış zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Öncelikle hislerini anlıyorum, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten zor 💔. İlk olarak panik yapmamak ve sakin kalmak çok önemli. Eşinle bu konuda açıkça konuşmaya çalışabilirsin. Ne hissettiğini, bu durumun seni nasıl etkilediğini net bir şekilde ifade et. Bazen bu tür jestler masum niyetlerle olabilir, ancak senin huzursuz olman da önemli. Empati kurarak durumu çözmeye çalışın. İletişim her zaman anahtar, unutma 🌟.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman boşan ondan.. aldatmış
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabırlı olmalısınız, alev veya öpücük atmış hemen kadınlık onurun depreşmesin. Boşan git diyen insanlara da itibar etme. Akılsızın aklı başka yerdedir. Eşinizde bir aldatma gördünüz mü? Fiziksel veya duygusal olarak aldatıyor mu? Beğendiği veya hoşuna giden bir kadını beğenebilir, ateş gönderebilir veya öpücük attı diyelim. Yani sonuç boşanma ve aldatma mı olacak? Sizi seviyor ve beraber oluyor, yanınızda, aklınızda, içinizde, kalbinizde var ve duruyor. Eeee bu panik ne acaba? Şüphe gibi bir hissiniz var ise, az takip et. Gerçekten seni aldattığını ve ayrılmayı kafasına koyduysa açık ve net olarak ifade etmelisin. En küçük bir şeyden kendine fayda çıkar, belki alev attığı kadın kaşar veya kendini satan bir tip. Bu durumda senin üzülmen sana kayıp ettirir. Önce aklınız ve bilginiz, sonra duygularınız ve kalbiniz gelsin.
012 Yorumla- 1 yıl
Ben de o zaman gideyim evliyken erkeklerle flörtleşeyim olur mu?
- 1 yıl
Kusura bakma da öyle 1 insana sabırlı değil tenkitle yaklaşılması taraftarıyım aldatan insan bizden değildir. 1 insan kendi eşinden başkasına sanal bile olsa beğeni atmamalı ve atmayı düşünmemelidir. Bunlara sabır diyen sizden cidden 1 halt olmaz her türlü boku yersiniz ondan sonra özürde özür diyerek kadının yamacına dayanırsınız... Ya da dımdızlak ortada kalırsınız...
" Eşinizde bir aldatma gördünüz mü? Fiziksel veya duygusal olarak aldatıyor mu? Beğendiği veya hoşuna giden bir kadını beğenebilir, ateş gönderebilir veya öpücük attı diyelim. Yani sonuç boşanma ve aldatma mı olacak? Sizi seviyor ve beraber oluyor, yanınızda, aklınızda, içinizde, kalbinizde var ve duruyor." Demişsiniz. Tek tek yazayım., Bu aldatma örneğidir. Fiziksel olarak da duygusal olarakta aldatıyor. Beğenemez, ateş gönderemez ve öpücük yollayamaz. Bu durum kişinin niyetine göre kesinlikle boşanma sebebidir. Karşısındakini seviyorsa böyle kusura bakmayın ama öküzlükler sergilemeyecek.
Yani bunu hangi erkek ya da kadın yapıyorsa yapsın öküzlüktür ihanettir aldatmadır. Böyle insanlar toplumdan uzak tutulması şarttır. Yok aklınızdaymışda yok içinizdeymişde yok bilmem başka şeyler bunları yaparken 10 kere tartacak 1 kere biçecek. Bu dedikleriniz aldatma gibi ihtimali bile olmasa eşinin huzuruna çıkacak ve ondan af dilenmesi şart. Senin başka insanları beğenmekle ne işin var diyecek kadın ya da erkek. regolit aklın yerinde mi? alev attığı kadın kaşarsa daha beter... Eşine değmeyecek kişi için üzmeye hiç 1 kimsenin hakkı yok. Zinadan uzak duracaksın ne tamam evlendi o zaman başkasını beğenecekse evliyken? Aklı olan insan böyle öküzlük yapmaz yaptırtmaz. Kıskanmayan eşten 1 halt olmaz... Allah ıslah etsin sizi - 1 yıl
@Krypto61 çok haklısınız 👏🏻
- 1 yıl
@gulsuberenkolsuz flörtleşmek nedir? Evli bir insanın normal bir konuşma yapması flört mü oluyor? Sınırı kim çiziyor? Senin mantığına göre iş yerinde evli bir kadın veya erkek iş görüşmesi yapmaması gerekir.
- 1 yıl
@Krypto61 zaman her şeyin olabileceğini sana da öğretecek. Öğrenmek istemiyor musunuz? Çok basit, o zaman mücadale etmenin boş olduğunu anlayacaksınız. Uzaktan böyle pof pof konuşmak kolay. Bir çok arkadaşım hiç bir şey olmadığı halde boşandı. Ne bir ihanet ne bir sevgisizlik. Olay basit ve net. İki insandan birisi seni kabul etmiyorsa, karınca bile büyük görünür.
- 1 yıl
@Busekorlu önce bir erkeğin sevgisini derinden hisset, o zaman kadın olduğunu anlayacaksın. Seni seviyorum ifadesinin ağrılığını tartmaya bak. Şiddetli aşk ve sevgi atom bombası etkisi yapar. Azıcık büyü, karısı-annesi-kızı-eşine yapsalar ilkel düşünceyi geride bırak.
- 1 yıl
Takip vs ne zartlamışsın kadının kendi yaşayacağı hayat varken şüphe yükünü niye sırtlanıyormuşuz. Hayatına çile eklemek yerine karşındakinin duygularını hesaba katıp üzülebilir diye bunu düşünmesi gerekir bu arkadaş davranışıdır. Arkadaşlığı geçtim bu hayat arkadaşlığı bir de üzülmesini düşünmeye kalmadan öpücüğü zaten hayat arkadaşına atman gerekiyor. Demek ki sizin için boş sıfatlar bunlar boş olduğunuz için hayatınızdaki insanlara koyduğunuz yerler de sizin gibi vasıfsız insanın nasıl sevildiği çok önemli gerçekten sizin gibi insanlara dikkat etmek gerekiyor o yüzden duygulara kapılmadan önce karşıdakini iyi analiz etmek çok önemli.
- 1 yıl
@GırıkAyna güzel konuşmasını öğren, sonra düşünceni kelimelerle ve sanatla ifade et. Ahiret senin yurdun mu yoksa Allah’ın mı? Bu dünyada mutlu olamayacaklar sen kimsin? Zavallılarım ifadesinde ya sen ahiretini kaybetmiş bir kafirsen ne olacak? Ya da mutsuz ve kaybetmiş zavallı bir tipsen ne olacak? Allah önce 1.5 kg beynini kullanmayı, sonra ilerlemeyi, sonra mağarandan çıkmayı nasip etsin. Pç ifadesini ağzınızın bozukluğa veriyorum, biraz daha güzel cümleler ile belleğini genişletebilirsiniz.
- 1 yıl
Zavallısın 1 şeyi karşılık beklemeden yapacaksın sevgi kesinlikle karşılıklı olursa ona ticaret denir orada geçici 1 huzurdan bahsederiz. Şayet ortak paydanız karşılıksız 1 ilişkiyse böyle sorunlar asla olmayacaktır. Ne erkek tarafında ne de kadın tarafında... 1 insan kalpten Allah'a iman etmiyorsa ondan her halt beklenir. Başkalarını da beğenir ateş emojisi de atar gider eşinden habersiz kadınlarla kızlarla dolaşır. Artık her türlü şeyi yapar...
1 yılöncelikle buradan sana yardım etmeye çalışacak evli hanımefendilerin yüksek bir çoğunluğu bu durumun muhattabı fakat bunu bilmiyorlar sana gelecek olursak bu ne senin ilgi durumun ile nede güzelliğinle alakalı bu tamamen eşinin karakteri ile alakalı bu durumu eşini karşına alıp ciddi bir dil ile konuşmalısın ama bunu bir çıgırtkanlık gösterisi haline dönüştürmeden yapmalısın sen ne kadar ciddi ve kısa cümleler kurarsan o kadar etkili olacaktır bu sana sana saçma gelebilir ama ona kendini ifade etme fırsatı vermelisin ve sabırla dinlemelisin
10 Yorumla
1 yılBen olsam emojiyi attığı kadının yanına yollarım...
Benden soğumuş başka kadınlarda ısınmak istiyor..
Ben böyle durumlarda ne ilişki uzatırım ne evlilik..
Herkes edebiyle oturacak, oturmayanlar mazi olur..
Bu benim fikrim... Sen bunu yap demiyorum...
Sonuçta ben Türkiyede yaşamıyorum...10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılvalla aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz, sinek küçüktür ama mide bulandırır. bunu görmen bile bir lütuf. emin ol bunu tesadüfen görmedin, bu karşına bilerek çıkarıldı. eğer bunu daha yolun başındayken bunu fırsata çevirmek yerine sineye çekersen başın çok ağırır. yılanın başını küçükken ezeceksin.
40 YorumlaMuhtemelen evin içinde de onun fiziğini hayal ediyor akıl ne vereyim bilemedim. Seninle her türlü bağı iyiyse bunu sorun etme herkesin begendıgı bi fizik olabilr dışarda evli biride bi insanı begenebilir begenmeden kastım güzel kadınmış vs diye arzuladığında sıkıntı fakat seninki biraz arzulamış gibi sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler zaten oezeven k olddugunuzu biliyoruz da bari göz göre göre yapmayın hani biraz önlem alın ortaya çıkmasın. Beğendiysen niye alev atiyorsun bar. zo sanki konusacaksiniz? beyinlerinizin yetersiz oldugunu duusnmeye başlıyorum bazen yanıtlarda linclemeyin go tumde degilsiniz o yuzden dikkat edin de karinizin kizinizin ahina girmeyin andavsllar hadi hayırlı günler
00 YorumlaBu durumda aynı şeyi bende yapardım bu benim şahsi fikrim aynı şekil konuşurum biriyle rica ederim fotoma alev emojisi at diye altınada öpücük emojisi koyarım görmesini saglarım. Sen yaparsan bende yaparım kısasa kısas hadi bakalım
10 Yorumla
1 yılKarşına alıp konuşman en doğrusu biliyorum çok zor ama sakin kalmaya çalış. Genelleme yapmıyorum fakat erkeklerin bir çogu bunu yapıyor sadece yakalanmıyor. Yapacağı açıklama komik olabilir ama durumu hissettiklerini doğru ifade etmeye çalış. Bunu yaşayan tek kadın sen değilsin bunu da unutma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılyav yakıyorsun diyor. kadınların temel durumu bu zaten ama her kadının değil tabii kadın gibi kadın olanlar ömürünün yarsını ceyiz sandığına hazırlıyor diyer yarısını adam sandıklarına bu işler maalesef böyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. "alev" emojisi kadına "yanıyorum gel söndür" demek. (türkçe meali bu) peki olur mu olmaz mı? olabilir ama bu kadar neden etkilendin anlamadım. evli kadınların bile var yedekte artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılO sular hiç dökülmesin aramıza hosgeldın. Boşarsın yakında ben boşadım bitti
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşte bu yüzden evliliğe hayır, 5 yıldan önce çocuğa kökten hayır, her erkek aldatma potansiyeline sahip, şimdi bunu yapan diğer sefere neler yapmaz birde aklını kullanıyor takip etmiyor ki evdeki kadın uyanmasın 🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGördüğünü çaktırma ve daha fazla bilgi topla. İnkar edilemez miktarda kanıt bulduğunda git yüzleş. İstersen sahte/arkadaşının hesabıyla da yoklayabilirsin öncesinde. Sonra duruma bakarsın.
00 Yorumla Sosyal medya hesaplarınızı silin. Sosyal medya yuva yıkar.
37 Yorumla- 1 yıl
Maalesef o takip uygulamalarında hilesi var kendini başka yerde gösterebiliyorsun
- 1 yıl
@yyaseminncee o zaman hiç dışarı da çıkmasınlar. İnsanlar kendi yuvalarını kendileri yıkıyor, sosyal medyaya suç atmayın 😄
- 1 yıl
Demek istiyorum ki aldatmak isteyen her şekilde aldatır her uygulamanın bir açığı ya da hilesi var kadınlar aldatıldıklarından eminseler bu tarz şeylerle elde tutmak yerin yani sırf yuvam bozulmasın diye şüphe içerisinde yaşayamazsın diyorum boşansınlar
- 1 yıl
@yyaseminncee bence de
1 yılYuzles ama ters tepebilir ve seni suclayabilir aldatan erkek. Ya affedeceksin ya da bosanacaksin. Ben bosanirdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKocanı ateşe ver "alev öyle atılmaz böyle atılır" de.
21 Yorumla- 1 yıl
E Bu ben
Gizli Üye(25-29)1 yılBasit bu sende erkeklere alev atarsin eklersin konuşursun beyler unutuyolar galiba bebekle de olsa kadinlara bakanlar var kendileri ortada kalır alev attığı ona gelip bakmaz
217 Yorumla- 1 yıl
Hahahaha kadınlar gerçekten alev ya da emoji atan erkekleri pek ciddi bulmuyor. Bir diğeri diyoruz 🤣
Cevap sahibi1 yıl@Blanke yapmayın yapmasınlar kuralına göre oynarsin sen baskalarinin pesinde kosarken evdekinin peşinden kosanda olur esitlik var dimi dikkat et kafasini kirdigin kisi yemegine fare zehri koymasin :)
Cevap sahibi1 yıl@Blanke babam senin gibi onun bunun karisina kizina sarkanlardan değil anneme de yavsayan ondan yok herkesi kendi ailen gibi bilmen ne acı
Cevap sahibi1 yıl@Blanke sen aldatan erkekleri savunup kadın yapamaz diyosun hem aldatanlari savun ben normal demiş miyim yorumda evdekinin kıymetini bilsinler kendilerini kabul eden olmaz ama kadını olur dedim mügede çıktı örnekleri erkekler yalvariyo önce aldatip kadın evden gidincede dön diye
Ne yapman gerektiğini sen bizden daha çok iyi biliyorsun. Kıskançlığının hakkını ver. Böyle 1 şey yapmaya o kişinin hiç 1 hakkı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAkıllı insanlara akıl verilir.
Ben sana akıl veririm ama sen anlamaz, burada sana akıl veren ergen zekalı feminist hemcinslerini dinlersin.
En iyisi sen hemen davanı açıp boşan, sen de kocan da rahat edin.
00 Yorumla
1 yılBizim töremizde onun ölüm hakkı gelmiş demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyani verse almam demez bunu sende biliyorsun şartları uygun bir kız yakalarsa direkt yatağa atar kocan kadını buna meilli senden korktuğu için açıklamıyor dışarıya kaybetme korkusu var
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılaklını kullan onu tuzağa düşürmek çok kolay basit
1 yılkendini açıkla böyle böyle de gördüm her şeyi bu ne anlama geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte erkeklere güvenmeyin bol bol sizde aldatin kızlar kimseye sadık kalmaya değmiyorrrrrrrrrr bunu soruya gelen erkeklerin yorumlarından da çok net anlayabilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yanıyorum sondur diyor sen söndür fırsat verme
00 YorumlaSen de eşini alevlere ateşlere at canım benim 😊🔥😇
00 YorumlaSende eşine yangın söndürme tüpü emojisi at 😂
00 Yorumla
1 yılÜzücü bir durum geçmiş olsun, ya seni aldatıyor fiilen aldatmasa bile gözü dışarı kaymış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılAklı başına gelinceye kadar süründür ne işi varmış elin kadınının profilinde
00 Yorumla O alev atan parmakları kızgın yağa sok bi daha alev atabilecek mı 🥺👉🏻👈🏻🎀
00 Yorumla
1 yılSen yapsan kıyâme kopar ama kendi yapnca ne var bunda der Allah'ın okzu ya
00 Yorumlaböyle çok soru oluyor. karakterli adamlar bunu yapmazlardı belki de...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemek ki o kadını seksi buluyor ve onu şaapmak istiyor. Ne var bunda ya, insanın içinden geçenlere mani olamazsın. Sonuçta onun yanına gitmiyor, uzaktan alev emojisi atmış sadece. Abartmamak lazım bunları. Erkek sonuçta
013 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ebsru
Ben fazla abartmamak lazım diyorum.
Ayrıca erkeğe bir şey olmaz, olan kadına olur bunu unutma- 1 yıl
İnsan kendi iradesini koruyamıyorsa neden başkalarının başını yakıyor içinden geçti diyelim alev emojisi atmak ne ya iğrenç rezil bir durum hiç mi düşünmemiş eşim görür gururu incinir diye böyle olan erkekler evlenmesin bir zahmet bir insanın hayatını mahvetmesenin vebali üzerinde olur umarım ömrü boyunca
Cevap sahibi1 yıl@peopleyouknow_
Üzgünüm ama, hani diyorsun ya böyle erkekler evlenmesin diye, inan bana o durumda evleneceğiniz erkek kalmaz.
Çünkü hemen hemen hepsi aynıdır
Cevap sahibi1 yıl@Busekorlu
Eğer yanımdaysa, evden çıkmıyorsa, kimseyle buluşmuyorsa, sadece internet üzerindense ve benden gizli değilse olabilir.
Cevap sahibi1 yıl@Slimgirly
Sizler bu sanalı çok fazla abartıyorsunuz farkındamısınız?
Sanalla reeliniz birbirine karışmış ya
Ben kimseyi kandırmıyorum, saygılı konuş ve laflarına dikkat et lütfen.
Ben sanalı fazla büyütmeyin, sanalla reel ayırımını kesin çizgilerle belirleyin diyorum.
Son yıllardda bu ülkede reeli bile sanaldaki troller belirler oldu farkındamısın arkadaşım?
"artık insanlar sehirden sehre gidiyor tanısıyor bulusuyor" diyorsun ya, işte ben bunlara karşıyım.
Sanal olan sanalda kalmalı, reel olanda reelde.
İnsanların en büyük sorunu sanalla reeli karıştırmak
Ağzına sicsan iyi edersin en b0ktan hareklerinden biri olsa gerek
00 Yorumla
1 yılErkek milleti işte hep pislikler. Bence bunum hesabını sor bakalım ne diyecek
00 Yorumla
1 yılNe gerek var kıskanmaya? Demek kadın senden güzelmiş.
00 Yorumla3 gey arkadaş bul kocanı s’kmelerini iste
O’ospu00 Yorumla
1 yılBence sen nasıl davranmak olduğunu biliyorsun, teselli arıyorsun şu an ama bil ki bunun tesellisi yok. Herşeyin farkındasın çocuğunda var duruma göre karar ver. Ben terk dersem terk edecekmisin? Kendine ait düşüncen olsun öyle daha iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKim yapmıyor ki sanki. İnsanlar tek kişiye bağlı yaşamaz bu dünyada. Alev atamayan insnalarda kimbilir kimleri içinde barındırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerseyin fotoğrafıni cek sende kalsın sonra eşyalarıni topla gerçeği suratına vur git mahkemeye basvur
00 Yorumlaabla ben evli değilim valla ama bir sevgilim var aynısını yaptığını yakalasam üstüne bir de çocuğum olsa o ev kıyametin başlangıç yeri olur bence sende kıyameti kopart yol yakınken daha yapmaya da yemez öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞaşırmadım valla günümüz evliliklerinin özeti. Fırsatı bulsa rahat aldatır. İğrenç.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiraz izle bence daha başka neler yaptığına bak hemen tepki verme biriktir öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşından aşağıya kaynar sular dökülmesine gerek yok. Normal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGördüğün her şeyi ss al. Buna devam ederse ileride sana lazım olur. Kanıt
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvli biri olarak söylüyorum böyle acemice hareketler hepimiz yapabiliyoruz
013 Yorumla- 1 yıl
Hayır siz köpekten farksızsınız iradeni koruyamıyorsan bir zahmet yaşama
Cevap sahibi1 yıl@peopleyouknow_ ateşini başka tarafa püskürt lütfen
- 1 yıl
😂 😂 Sen zaten i'pnenin önde gidenisin elbet ettiğin ayağına dolaşır. Hakikat gizli kalmaz
- 1 yıl
@Bay_Nutella bu tolere edilemez bir davranış o zaman bende acemiyim evliyken başka bir adamdan daha çocuk yapayım ya bunu kadınlar yapabilir acemiler sonuçta olur öyle demi 😆😆
Cevap sahibi1 yıl@peopleyouknow_👌👌👌
- 1 yıl
Arsız bu adam cevap vermeye değmez
Cevap sahibi1 yıl@Bedenimsağ_amaruhum senin durumun çok vahim Allah sana şifa versin
- 1 yıl
Niye namuslu şerefli olmak vahim mi? Herkes senin gibi şerefsiz oşmauı olmayınca vahim geliyor heralde
Cevap sahibi1 yılSeni avukata vereyimde gör. O kelimeyi sana nası yedirecem göreceksin
- 1 yıl
😂 😂 😂 😂 Ulan önce kendini ver alenen karını boynuzluyorsun
Cevap sahibi1 yılÖyle bir şey ın olduğunu sen uydurdun ben öyle bir şey dedim mi? Söylediğin tüm sözlerin fotosu alındı.
- 1 yıl
Aaa öyle burdan dava edebiliyor muyuz fake kişileri söylede bende edeyim çok var manyak karısını aldatan, hakaret küfür 🤔
- 1 yıl
😂 😂 Yorumun ortada be, evli biri olarak söylüyorum hepimiz yapıyoruz neeee beee
1 yılBence mesajı ve begınelerı ss al ve bunu ona esıne göster ne sor bu nedır dıye emınım dıyecegım şey telefonumu arkadaşım almıştı bı ara o yapmıştır der inanma gözüne sok mesajı
00 Yorumla
1 yılOlmasa iyi ama oluyor böyle şeyler çok büyütüp olay haline getirme
00 Yorumla
1 yılBen olsam boşanırım. Ya da dur vazgeçtim. En baştan adam olan biriyle evleneceğim için başıma böyle olaylar gelmezdi.
00 Yorumla
1 yılİlk önce emojiyle başlar zaten. gerekeni yap ben yapmadım sonuç ne mi oldu aldatıldım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSende onun göreceği şekilde birine at bir şey derse o zaman sende ona gereken cevabı verirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbosarim ben, hak ediyor bu davranis ne
10 Yorumla
1 yılBir yuva daha yıkıldı geçmiş olsun :) sen bir bardak su iç
00 Yorumla
1 yılDelil olarak kaydet mahkemede donuna kadar al sürünsün kopek
00 Yorumla
1 yılDertleşmek akil almak istersen yazabilirsin bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Max TC erkeği işte
20 Yorumla
1 yılSende ateş et 🤭 şaka tabiki sende su at.
22 Yorumla- 1 yıl
😄🤭
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle bu kadın ilk alev emojisi attığı kişi değildir. DM kutusuna, keşfetine ve beğendiği şeylere gir bak sonra karar verirsin
00 Yorumla
1 yılAnasını mikerdim
10 Yorumla
1 yılSıradan bir kadın mı ünlü falan mı
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!