Olay şu ben ona çok değer verdim. Ve hep her konuda yardımcı olmaya çalıştığımi düşünüyordum okul zamanı. Fakat o okul kapanınca beni menfaatleri doğrultusunda kullandığını açık ve bariz şekilde bana gösterdi soğudum hiç bisekilde bana nasılsın demedi halimi hatrimi sormadı bu beni çok kırdı. Çünkü bana ağır geliyor kabullenemiyordum. Sonunda da bugün bu şekilde mesaj atti mesajını cevapsız bıraktım. Dogru mu yaptım arkadaş ortamimiz bir gdince yine gorucem onu ne yapicam yardım edinn!!!
2 ay sonra böyle yazan bir insana tepkiniz ne olurdu?
Bir orta parmak işareti çekip fotoğrafını at. Al sana not, yüzsüz diye. Üniversitedeyken beni böyle kullanan bir arkadaşım oldu, onun için öğretmenime yalan bile söyledim. Bu yüzsüzler sadece bunu hakediyor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Hak ettikleri o aslında kimse değmiyor yeni anladım 😭
Bir arkadaşıma (kız) yardımcı olmak için gerekli bir bilgiyi verdim. Sonra mesaja 2 gün kadar cevap gelmedi. Sonra işte yoğundum görmemişim ayağı çekti, görüldüde bıraktım.
İş ilanları falan çıkıyordu bana atıyordu, görüldüde bıraktım. Notlar çıkıyor bana atıyor görüldüde bıraktım.
Aradı falan hiçbirini açmadım, direkt reddettim m4l değilse anlardı zaten.
En son ben işteyken aramıştı. Kanka ne yapıyorsun falan, dedim çalışıyorum ekstra bir şey yoksa kapatıyorum, dedim. Sonrasında işte niye böyle yapıyorsun ciddi misin falan saydı, dedim kimse bana, mesajımı 2 gün takmayıp sonra yoğundum ayağı yapamaz yok öyle dünya, sana kıl oldum sildim, şimdi izin verirsen çalışmam gerek dedim kapattım.
Böyle direkt olacaksın karı gibi laf dolandırmaya gerek yok bu tür konularda.
Ah canım, durum gerçekten üzücü ve kırıcı 😔. Kendisinin seninle sadece ihtiyaç duyduğunda iletişim kurması hiç hoş değil. Mesajını cevapsız bırakman aslında doğru bir hamle olmuş. Ona, iletişimin sadece menfaat ilişkisine dayanmasını istemediğini göstermek için bir fırsat bu. Arkadaş ortamında yeniden karşılaştığında, ona sınırlarını belirle ve seninle gerçekten arkadaş olmak istiyorsa, sadece sınav notları için değil, her zaman iletişimde olmasını beklediğini anlatabilirsin. Duygularını koru, sen değerlisin! 🌟💕