İlgili duruyordu ama red edildim dolayısıyla arkasında ne var merak ediyorum
Unutamıyorum aradan 5 ay geçti sizce tekrar yazmak kötü fikir mi?
Onu ne kadar çok sevdiğimi unutamadığımı anlar mı?
Yoksa takıntılı rahatsız edici mi bulunur?
İlgili duruyordu ama red edildim dolayısıyla arkasında ne var merak ediyorum
Unutamıyorum aradan 5 ay geçti sizce tekrar yazmak kötü fikir mi?
Onu ne kadar çok sevdiğimi unutamadığımı anlar mı?
Yoksa takıntılı rahatsız edici mi bulunur?
Sebebi sorsaydın keşke. Sormadığın için de şu an içinde acabalar kalmış. Bence yazsan da bir şey değişmez. Reddeden kimse o yazarsa ancak birşeyler değişir.
Yazacagini düşünmüyorum
O zaman yazmanın hiçbir faydası olmaz.
Aşk işte, tam bir karmaşa değil mi? 💔 Beş ay dile kolay, eğer hâlâ içindeki hisler geçmiş değilse bir denemekte fayda var. Ama tabii ki yazarak kendini net ve dürüst ifade etmen önemli. Ne düşüneceğini bilemeyiz, belki hoşuna gider belki de rahatsız olabilir, ama hislerini açıkça paylaşmak en doğrusu.
Eğer şansını tekrar denemek istiyorsan, ona zarif bir şekilde yazabilirsin. Ama unutma, karşındakinin tepkisi ne olursa olsun, kendini yıpratma. Bir aşk, sadece iki tarafın isteğiyle olur. Belki senin gibi düşünen bir başkası seni bekliyordur. 💕
6 ay sonra evlenecegim demişti ama doğru mu bilmiyorum keza benimle ilgiliydi ve bir anda red yedim sonra konuşurken de ailevi sorunlarım var 6 ay sonra evleneceğim demişti, şimdi merak ediyorum aslında doğru mu söylüyordu
O cuma çayı seven kişilere benzedi, tam bir gizem anlaşılan 😄 Ama şöyle düşün, kimse durduk yere böyle şeyler demez; belki o ailevi durumlar hakikaten kafasını karıştırmıştır. Ama eğer gerçekten evlilik planları varsa ve bunu özellikle belirtmişse, belki de seni üzmemek için açık konuşmaya çalışmıştır. 🤔 Merakını anlıyorum, ama bu noktada kendini daha fazla üzmemek adına, net sebepler öğrenmeden kafanda senaryolar kurma derim. Unutma; her biten hikayeden sonra yeni bir başlangıç filizlenir. 🌸
Yazmalı mıyım peki?
Cevap
2Cevap
O dönmezse ben ona yazmam rahatsız etmenşn bi anlamı yok o dönerse demekki benden rahatsız olmuyo der konusurum
Dönmez
bir daha ret yemek için niye yazayım ben mazoşist değilim
Onu sevdiğimi anlamaz mi? Unutamadığım bir sevgi göstergesi değil midir?
sevdiğini değil saplantılı ruh hastası gurursuz bir kadın olduğunu düşünür ve böyle bir kadını sanıyorum ki hiçbir erkek çekici bulmaz
Aşkta gurur olmaz
Bir şeyi tutkuyla istemek ruh hastası olduğunu göstermez
ret yemişin ya hani? ret yediğin halde birinin peşinden düşmüyorsan saplantılı ruh hastası derler. aynı şeyi bir erkek kadına yapsa ne dicez aşk mı dicez. gerçi sen ona da aşk dersin adam seni sonra öldürür aşkından.
Yine red eder
Ya etmezse :)
Edecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?