Sizce yanlış mı yaptım bana bir daha döner mi?

ben sanaldan bir çocukla tanıştım ve bu cocukla arada buluşuyorduk 8 aylık bir ilişkimiz oldu ama çok güzel bir ilişkiydi birbirimize baya bi sadıktık ileriye dönük hayallerimiz bile oldu sonrasında ne olduysa son 2 hafta bana soğuk yapmaya başladı neden bana böyle davranıyorsun dediğimde beni engelledi, wngelimi bir daha açtı son görülmesi yalnız bana açıkken onu da kapattı nedenini sorduğumda ise bana sövüp beni bir daha engelledi ve yine engelimi açtı bana eskisi kadar yazmama sebebi sınava hazırlanmasıymış. ben de enayi olduğum için inandım tabi ki. en sonunda illallah geldi bu davranışlarından ve ayrılmak istediğimi söyledim bana sadece "tamam" dedi sonra ise dayanamadım 5 gün sonra onunla konuşmak istediğimi söyledim görüntülü konuştuk ve her şey yerine oturdu, barıştık. sonra yine bana iyi davranmamaya başladı beni umursamıyordu. bana birden şu an birçok kişiyle konuşuyorum dedi. hayatında kadın olarak sadece ben ve annesiyle konuşan çocuk bana sınıfındaki kızlarla konuştuğunu söyledi. ben ise hayatında en çok konuştuğun hani ben vardım kadın olarak dediğimde bana artık başkaları da var dedi ben de "ben senin sevgilin miyim değil miyim?" dediğimde ise bana "bilmiyorum muhtemelen değilsin" dedi ayrılmak istiyorsan söyle ayrılalım dedim ve evet istiyorum dedi. niye bana hayal kurdurttun o zaman bana neden ümit verdin dedim bunu kendin düşün dedi ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum kalbim çok kırık kalbim acıyo dedim umursamadi ben çok ağladım onun için o gün. "inşallah mutlu olamaz beni kırdığı gibi kırılır" diye. ahımı aldı kısacası.

1.5 ay sonra ise bana geri döndü ve pişman olduğunu söyledi 4-5 gün konuştuk onla ve konuştuğumuz her gün de ben onu suçladım ben senin gibisini bulurum ama sen benim gibisini bulamazsın, ben seni asla affetmicem, hayatındaki en sadık insanı kaybettin, her üzüldüğünde aklına beni getir bundan sonra falan dedim. beni aldattın sen dediğimde ise hayır saçmalama derslerim yüzünden böyle yaptım dedi ve biz bunla telegramdan konuşuyorduk çıktığımız zamanlar bana "ben sana ne yaptım?" diye sordu ne yaptığını öğrenmek istiyosan telegrama bak dedim ve telegramdaki tüm mesajları kendisinden ve benden sildi. ben de "eğer gerçeklerle yüzleşmeye korkun olmasaydı mesajları silmezdin" dedim ve "bana bir daha yazma" diyip telegramdan engelledi. instagramdan ise çıkardı.

bana bir daha yazar mı? sizce yaptığım yanlış mıydı? içimdeki her şeyi döktüm açıkçası ve çok içim rahatladı.

Sizce yanlış mı yaptım bana bir daha döner mi?