1-) Güzellik 2-) Cinsel geçmişin yok veya az olması 3-) Kadınsı tavır hareketler 4-) Karakter 5-) Diğerleri hobiler ve benzeri
Kadınlar ise şöyle;
1-) Aura 2-) Tip özellikle boy pos 3-) Psikolojik güç (irade, duygusal dayanıklılık, liderlik) 4-) Karakter 4-) Para ve statü 5-) Diğerleri hobiler, entelektüel zeka
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama genel anlamda böyle diye düşünüyorum.
@Valera_ Nice erkekler tanıdım parası çok ama iki ve üçüncü madde yok, nice erkekler de tanıdımki ilk ikisi var parası normal veya yok erişemediği kadın yok
İki cinste de dış görünüş beğenisi ilk sırada.. daha öncesinde yüzünü görmeden bir süre sadece konuşarak fikirlerin uyuştuğunu, mizah seviyesinin eşit seviyede olduğunu, bir çok fikir ve ifadelerin benzeştiğini, zeka seviyesinin tercih edilen seviyede olduğunu hissederlerse dış görünüş biraz daha ikinci planda kalabilir.. yani bu şartlarda, beklentiler biraz daha vasata inebiliyor, şeffaf davranılabiliyor..
kadınlar genelde ilişkilerde her şeyi çok yoğun yaşayıp ilişkide her şeye genel olarak daha fazla özen gösterir. normal biri ile arkadaşlık içerisinde olmasa bile kadınlar erkeklere göre daha fazla dış görünüşüne özen gösterir saçları ya da makyajı nasıl olmuş makyaj yapmasa da dış görünüşüne daha fazla özenir bir ilişki içerisinde ise sevgiye sevilmeye çok özen gösterip duygularını çok yoğun yaşar yani genel itibari ile her şey için kadınlar diyorum