Aradığınızı buldunuz mu?
Hiçbir “veda” tek yaşamaz! Mutlaka bi merhaba vardır yakınlarında..

Aradığınızı buldunuz mu?
Hiçbir “veda” tek yaşamaz! Mutlaka bi merhaba vardır yakınlarında..

Merhaba,
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır!
Helal aşkı arıyorum!
Allah helalinden versin.
Amin inşaAllah cümlemize🌸
Sanırım ben bir ruh arıyorum. İnsanın dünyadaki anlam arayışı, anlama hizmet ettiğinde maksuda erer ya. Ruhunu ruhum gibi görebileceğim bir anlam arayışı içindeyim belki de. Sadık olan gönüllerin hüznü ç'oktur, lakin dermanı her daim hazırdır. Yeter ki gönül nazargâhını; imandan, sevgiden, merhametten , şefkatten ve ihlasdan (samimiyetten) yana nasipsiz bırakmasınlar. Gayrete koşmadan nasip yetişmez! Nasipsiz kişi, kalbinde şu saydığım hasletlerden mahrumiyet içinde olandır.
Bunların gerçekleşebileceği birine rastlamazsanız peki. İnsan illa dengini bulur mu?
Arayışlar bitmez
Biri biter biri başlar
Aşk ararsn bulursn ve sonu hayal kırıklığı
Arayışın kabusa dönüşür
Her arayan bulmaz ama bulanlar arayanlardır
Mevlana
Bu söz ne demektir
Neyi arıyorsan sen o sun
Sahte bir ilgi mı istedigin sen de sahtesn
Gerçek bir sevgi mi aradığın sen zaten sevginin ta kendisisin
En iyisi hiç bir şey beklememek. Beklentiler finish..
Aşkı aramıyorum aşk'ın birgün beni bulacağına inanıyorum. Güzel şeyler, aniden gelir, beklenmedik şekilde. Böyle güzelliklere ihtiyaç var, tabi doğru kişi ve doğru zamanda. Öte yandan rüzgar nereden eserse oraya savrulan insanları sevemedim kararlı olmak benim için önemli oldu her zaman.
Cevap
5Cevap
Ben çocukluğumu arıyorum sonraya sakladığım hayallerimi bir umuda boyadığım ve toprağa ekip yeşermesini beklediğim yaralarımı ama inanıyorum ektiğim yerden çok büyük bir ağaç çıkacak ve ben oraya gidip o hep aradığım çocuk olacağım dalına bir salıncak kurup sallanacağım ve ilk kez orada öğreneceğim ağaca tırmanmayı
Ben, aşkın ötesinde, ruhsal ve duygusal derinlikte bir bağlantı arıyorum. Sadece fiziksel çekim değil, karşılıklı anlayış, destek ve gerçek bir bağ arıyorum. Hayatımda, bana gerçek anlamda ilham verecek, birlikte gelişebileceğim ve her anında beni anlayacak birini arıyorum. Kısacası, yüzeysel değil, köklü ve derin bir bağlantı istiyorum.
İsteklerimin gerçekleşemeyecek kadar muazzam bir güzelliğe sahip olduğunu anladığımdan beri, geri kalan hiçbir varlık ve kavram herhangi bir değere sahip olamadılar. Bir arayış değil de, bu değersizlik arasında en azından ufak bir tutku veya heves duyabileceğim herhangi bir şey olabilirdi.
Aşkı da, cinselliği de, evliliği de aramıyorum çünkü kimseye güvenmiyorum ve tüm canlılardan beklentiyi kestim.
:)) hayalkırıklıkların sonu bu demek.
Belamı arıyorum.
Yakındır.
Sanmıyorum, bela konusunda da seçiciyim :D
Bela da seçicidir:)
Tabii önce bela seçecek sonra ben istiyor muyum, istemiyor muyum ona bakacam. Yine seçme hakkı bana doğuyor 🤪
Belanında çeşitleri var. Kara belaysa o hakkı elinden alır. Seçilmiş kişilerden olursun. Bak bu iyi bir özellik.
😌👌
belamı arıyorum yıllardır olduğu gibi bugünde bulduk cok sükür 😀
Ömürlük bir hayat arkadaşı arıyan insanım kötü günde iyi günde hayatı birleştirip Bir yol gitmek yolumuza çıkan engeli beraber aşarak
Ne aradığımı bende bimiyorum. Hoş bir şey de bulamadım.
Artık bir şey beklemiyorumda atamıyorum da
Ben hep belamı aradım artık huzur istiyorum sadece çok şükür ona da az kaldı
Aslında bi şey aramıyorum vazgeçtim çünkü. Kariyer daha önemli şu an için
Hiçbir şey aramıyorum artık mümkünse kimse de beni bulmasın
Karanlıkta üzüm tanelerini arıyorum. Kasem derin Tv de Emre dorman aklımdaki sorular sjsjhahaha
Ben aradığım şeyi çoktan buldum ki
Ben hiç bilmiyorum ne aradığımı gerçekten
Aradığımı henüz bulamadım. Umarım bulurum 🌸🌸
Kimseyi aramıyorum ben
Bende bilmiyorum ki ne aradığımı
Sıfır beklenti. Bir şey aramıyorum
Sevdigim adamın beni sevmesini bekliyorum
Arasaydım bulurdum, ben mevcutlarla mutluyum
Ruh eşimi😂 ama deli dolu 😂
Beni sahiplenecek dominant hanımefendi yi
Hiç bişe
Parayı