Nerelerden ve nasıl yani
Lütfen aramıyorum vs diyenler yorum yapmasın
Nerelerden ve nasıl yani
Lütfen aramıyorum vs diyenler yorum yapmasın
En başta aşka inanıyorum. Aşk ile sevmek, aşık olmak ve aşık olunmak istiyorum. Bu sebeple de gözlerim çevreme, her yere, her şeye bakıyor ve zaten adım gibi bildiğim o sevgiliyi hiç bıkmadan usanmadan arıyorum. Buradayım mesela. İş yerimdeyim, müzisyenliğimde var, insanların, halkın arasındayım mesela. Ama bu yaşıma kadar hala bulamadım. Çünkü kadınlarımız çok değişti ve gerçek kadın bulmak nere de ise imkansız oldu. Aşka inanmıyorsunuz ve tek amacınız, para, mal, mülk, ihtişam, gez, toz, eğlen, nerede akşam orada sabah hayatlar. Ciddiye almıyorsunuz biz erkekleri ve duygusuz, düşüncesiz, zaptedilemez, sınırsız yaşayan darma dağınık hayatlarınız var.
Cevap
17Cevap
Aramıyorum maalesef aşka inancım kalmadı
Aramakla bulunmaz ama oturdugun yerde beklemekle de olmaz. Nerden cikacagini bilemezsin ama bu zamanda sosyal medyadan herkesle iletisime gecebiliyorsun.
Aşk mı ne aşkı 🤣🤣 ben aradığım aşkı blind sesli uygulamada bulmuştum 2 yıl önce hayatımın en güzel anısı olarak kaldı gerçekten yüreği güzel bir adamdı
Kız kız kızım aşk öyle aranıpta bulunacak bir şey mi.
Evet!
Aramadım hep bekledim çünkü
boşanınca işyerinden arkadaşımla sevgili olduk.. en beğendiğim kişiydi. o da beni beğeniyormuş.. sevgiyi yanımızda aramakta lazımmış
Aramıyorum gelecek olan gelir sevecek olan sever sevilir
Aşk hayatımın merkezinde olmadı hiç. Aramıyorum. Gelirde Aslanlar gibi burdayım zaten
Doğru insan ile doğru zamanda tanışmayı bekliyorum, ikisinden biri tutuyor diğeri tutmuyor genelde
Aşkı aramıyorum
Ben mutfakta arıyorum
Bazen burada bazen sosyal yaşantımda
Ksden arıyorum ddhbdnddjdjsjfhdhdbb
Awm awm dolaşıyorum, yok.
Tinder kızlar soruyor 😂😂
Sabır dua şükür.👍😀
Kaybolan eşya mı bu arayarak bulunsun
Google a yazıyoz😅🤷♀️
Aramazsan yalniz kalirsin
Biliyorum da , işte nasıl arayacağız?
Sen buldun mu
Yahu çıkıyorum, iş yerinde yok çünkü hemşireyim ve doktorların burnu havada, erkek hemşire de yok doğum hastanesi olduğu için bizim bölümde e dışarıdan da kimse yok , azar sohbeti indirdim o da boş, saçma sapan insanlar var orada da
Benim bir karakterim var çok şükür, lütfen daha fazla yorum yapmayın dediğiniz şey çok ağır
Aşk yok kanka ilk burada anlaşalım
yanlış kişilerle beraber olup aşka küsen bir kişi konuşuyor, sözünü dinlemelisin xd
@littlebutbig doğru kişi de yok asko
Samimiyeti kesersek sevinirim. Doğru kişi yok diye bir şey yok, doğru insanlarla aynı masaya oturamamışsın ve böyle konuşuyorsun az çok çevreni bile tahmin edebiliyorum.
@littlebutbig HAHAHA aynen asko xd kullanıp ciddiyeti bulan bir kişi hmm
Ağladın biraz
@littlebutbig aynn cok
Hahahaha tamam
@littlebutbig ne boşsun ya yanıt verme
konuyu kapatmışım sen yazmışsın ne diyon
Aramıyorum
KS den 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aramıyorum.
Çöpte ariyom
aramıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?