Aşkı aramak mi gerek yoksa beklemek mi? Bazen hiç ummadığı an da bir bakmışsın aşıksın bazense ararsın ararsın bulamazsın. Sizce hangisi aramak mi lazım beklemek mi?Aşk seni bulur diyorlar ya kaybettiyse...
Aşkı aradığında mı bulursun yoksa o sana gelir mi?
Aşk ne yazık ki arayıp bulunacak, kişinin kendinin karar verip seçeceği bir şey değil, eğer öyle olsaydı , kimse ayrılmazdı, boşanmalar olmazdı, tatsız biten hikayeler duymazdık. Aşk zamanı geldiği zaman gelip buluyor zaten, anlamıyorsun bile , bir bakmışın aşıksın...✌️
(Benim konuya dair şöyle bir çıkarımım var, senin öncene bakıyor biraz, kırdığın kalpler, mutsuz insanlar, vs bıraktıysan arkanda yaşayacağın aşktada yaşattıklarını yaşatıp öyle gidiyor 😏)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beklemek gerekli beklenen için, aşk tek kişilik cinayettir ve herkes kendine kıyar ilk önce insan gölgesinden bile yorulur bazen bir anda çıkıp gelir Birde çağırılmadan gelir tamda kaybettim diyorken insanlar boçalamayın onu geldiği gibi karşılayın hoş geldin diyin yabancılık çekmesin
Arayıp bulunmaz aşk eğer arayıp bulduğun aşkı bulduğun yerde kaybedersin aşk, kısmet nasıl bir şey biliyor musunuz? Ansızın gelip gönül kapinızı tıklatır ve içeri alırsınız zamanla anahtar iki kişi de olur. Ya biri hep kiltli tutar onu içeri de ya sadece kapali tutar ama kilitlemez
Valla şöyle diyim aşkı arayan taraf her zaman erkek kısmıdır, bekleyen tarafta bayan kısmıdır Neden öyle derseniz ilk adımı atan erkek olduğu için bayan kısmıda haliyle aşkı bekleyen taraf oluyor çünkü bayanlar adım atmazlar ve bekleyen olurlar 😊
Kendim arasam bulamıyorum, kimse beni bulmuyor. Destek de işe yaramıyor. Aşksız hayat sürdüreceğim belki. Ya da İzmir'e gideceğim. Eskişehir beni bitirdi.