Aramazsan bulamazsın.
Öylesine çıkıp gelir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arandığı zaman asla bulunmayan şeydir. Misal çarşıya gidersiniz ayakkabı alacaksınız aradığınızı bulamazsınız. Alalade bir günde hatta yanınıızda yeterli parada yokken ansızın karşınıza çıkıverir o ayakkabı :) aşk da bunun gibi birşey :)
Bir gün bir çıkar karşına bakışı gülüşü yürüyüşü ses tonu herşeyi seni senden alır aşk ansızın gelir
Ne güzel anlattın be
@Abdullah6767. 😇😇😇😇
😊😊😊😊 mesaj atrmsn lütfen
@Abdullah6767 özele kimseyi almıyorum k. b. 😇😇😇
Ask aksirik gibidir nerede, ne zaman ve kimin onunde gelecegi belli olmaz. Bazen bir bakus yakar kavurur bazen bir soz.
Aşk arayarak bulunabilen bir şey değil ne yazık ki. Hayatta hiç beklemediğiniz zaman karşınıza çıkar.
Cevap
33Cevap
Beni hep ansızın buldu
#emre00
Aşk atamayla bulunamaz.
Ben aşık olucam deyince olunmuyor.
Ne zaman umudunu kesersen o zaman seni bulup umut veren bir şey. Aşk ne zaman veya nerde olursan ol ansızın gelip seni bulabilicek bir şey. Ararsan bulamazsın çünkü arayınca hep o yakıştıramayı yaparsın mantığınla karşındakilere ve asla mantığın seçtiği doğru aşk olmaz bence.
Aşk senin aradığın zaman karşına kesinlikle çıkmayan ve hiç istemediğin zaman karşına çıkan lanet bir şeydir.
ararsın bulamazsın aramazsın çıkar gelir ama bence insan içten istemeli o zaman daha çabuk gelir ve iyi bir çocuk olursan sen de şirinleri görebilirsin
Aşk ansızın buluyorsa seni o aşkı kazanamazsin ama arayip bulursan aşkı o aşk seni yakalar ve sımsıkı tutar
İstediğimiz kişiye aşık oluyoruz, istemsizce olan bir şey değil. Buradan da aranıp bulunduğunu söyleyebilirim.
Arayarak bulunmuyor ne zaman da geleceği belli değil.
ararsan bulamazsın vaktini harcarsın sadece oluruna bırak
Aslında aşk ne aranan ne de bulunan bir şeydir. Onu sen degil kalbin seçer!
Hiç beklemediğin bir zamanda pat diye geliyor sonra kurtulamıyorsun da
Hiç ummadığın anda çıkar karşına aramakla bulunmaz...
aramakla bulunmaz lakin bulanlarda arayanlardır derler
Ask hep aranan birseydir, aradikca gelmez tam vaz gectiginde gelir burnunun ustunde bitiverir.
Aniden çıkar gelir insan ne olduğunu anlamaz , aşk öyle bir şey
Kader gayrete aşıktır derler. Aşkı arayıp bulmak gerek diye düşünüyorum, emek verdiğin şeylerin değeri olur çünkü...
Sen bulamazsın. O seni bulacaktır... doğru zaman geldiğinde.
Bazen ilk görüşte anlarsın, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın bulamazsın.
Hiç beklemediğin anda geliyor. Aramakla bulunmayan bir şey.
Aşk ansızın kapına gelir hırsız gibi sonra gider zaten...
ask aranmaz hop diye karsina cikar hicbirsey anlamazsin
ne zamandır saklambaç oynuyorum kendisi ile.
arıyorum çıkmıyor aramıyorum beni sobeliyor
Bulanlar arayanlardır. Demişler ama aşk aramakla bulunacak bir şey değil. Nasip meselesi işte
valla hiç ummadıgın bır anda kapını çalar haymana beygiri gibi dolaştırır yeminle (=
Arayan her türlü bulur. Aramazsan onu seni bulur. Ararken buldugun çoğunlukla zaman kaybıdır, seni bulan ise hayatının tam anlamıdır.
bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. bazen bir ömür ararsın bulunmaz..( Aşk tesadüfleri sever )
Aşk demiyelimde fikir uyuşması buda karşındaki insanı tanıdıkca olur aşk denemez pek
Bir anda gelir bir anda koyar ve bir anda gider.
Ansızın kapıyı çalar.
Ask aranmaz ansızın gelir
Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır😊
Hala aşka inananlar varmış :D
Aranmazda bulunmazda aşk diye bişiy yok
Ansızın gelecek ben çok arıyorum ama yok
Çoğu arar bulamaz
Kimilerinin de en büyük belası
Arayınca olmuyor bence
bende adresi şaşırıyor hep
Kısmet bu nerden ne zaman geleceği bilinmez
ansızın ummadığın anda gelir
aşk diye bişey yok kendinizi kandırmayın derim:)
Ben çok bekledım gelmedı valla bekleme faydası Yok
Aşk seni bulur 💫
Aşk diye bir şey yoktur.
Çok hojdurr
aşk diye bir şey yok sadece filmlerde :)
Öylesine çıkıp gelir
Öylesine çıkıp gelir
Öpöcöökkk 😊
Gelir gider
Ansızın
Ansızın gelir.
Ansizin gelir..
Arayarak bulamazsın
Ansızın çıkar
kendimden biliyorum
Çat kapı gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?