Aklım almıyor artık?

2 senedir evliyim eşimle kaçarak evlendik eşimin 2 ci evliliği ilk zamanlar her şey güzel gidiyordu taki ben hamile kalana kadar hamile kaldım herkes değişti

Hamile olduğumu ögrendim eşime dedim o gün kavgalıydık uyandırdım söyledim sanki istemiyormuş gibi tavır sergiledi boş yere kavga çıktı 2 saat sonra beni vurdu sevgimden affettim sustum hamileliğim boyunca doktor kontrollerine eşim de gelsin istedim ama akrabaları olsun annesi babası olsun işten atarlar dedi bir akrabaları hastanede çalışıyordu temizlikçi olarak saat 6dan 4 de kadar eşimi bekliyordum o halde hastanede cinsiyeti ögtendigim gün yengesine eşime deme ben demek istiyorum dedim ama dinlemedi dedi neyse çocuk doğdu 6 aylıkken ateşlendi eşimi işten eve çağırdım kaynanam kayınbaban götür şeydi niye çağırdın falan fistan dedi ondan 1 hafta önce balkonum yapılırken evde kaldı kimse ses etmedi cünkü işlerine geliyor kayınbabam değilde eşim adamlara yardım etsin diye bugün ailemin yanındayım (farklı memlekete gelin gittim) ve eşim sözde zehirlenmiş rahatsızlanmıs dün evde kaldı bugün de bir ögreniyorum eşim yine evde ve kaynanamı hastaneye götürmüş bana çocuğuma gelince eşimin işi değerli oluyor ama onlara gelince sıkıntı yok boşanmak istiyorum ailemle pek anlaşamıyorum napıcam bilmiyorum nefes alamıyorum artık

Aklım almıyor artık?