Yemin ederim annem bir yandan kaynanam bir yandan ben bıktım
Yeşil fasulyeli pilav canım çekti kaynanam direk ben ve eşin yemeyiz dedi sonra sustum bir şey demedim sonra diyor ki pişerecksen az pişir
Annemi aradım nasıl yapıyor diye oda kaynanan ve eşin yetmiyorsa pişirme diyor
Sonra patladım canım bir şey çekiyorsa ben pişirmiyececgim mi dedim annem bu sefer yemeyeceklerse pişirme diyor çıldıracağım pazar gittim acı biber alacağım kaynanam benim param yetmez diyor ama pazarda güzel şey bulsaydı hepsini alacaktı istediğini bulamayınca almadı herkes bana bilerek mi yapıyor
Su İçtim şişeye şimdi içersine çiçek koymuş bilerek mi yapıyor çiçeğin yanında bir sürü böcek yılanlarda geçiyor nasıl gidip çiçek koyuyorsun sormuyor birde kendi kafasına göre dışardan bir şey geliyor veriyorlar insanlar bana sormadan eve getiriyor söylemiyorda bana bunu verdiler dolabı koydum
Yeşil fasulyeli pilav canım çekti kaynanam direk ben ve eşin yemeyiz dedi sonra sustum bir şey demedim sonra diyor ki pişerecksen az pişir
Annemi aradım nasıl yapıyor diye oda kaynanan ve eşin yetmiyorsa pişirme diyor
Sonra patladım canım bir şey çekiyorsa ben pişirmiyececgim mi dedim annem bu sefer yemeyeceklerse pişirme diyor çıldıracağım pazar gittim acı biber alacağım kaynanam benim param yetmez diyor ama pazarda güzel şey bulsaydı hepsini alacaktı istediğini bulamayınca almadı herkes bana bilerek mi yapıyor
Su İçtim şişeye şimdi içersine çiçek koymuş bilerek mi yapıyor çiçeğin yanında bir sürü böcek yılanlarda geçiyor nasıl gidip çiçek koyuyorsun sormuyor birde kendi kafasına göre dışardan bir şey geliyor veriyorlar insanlar bana sormadan eve getiriyor söylemiyorda bana bunu verdiler dolabı koydum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsini terket ayrı bı yere taşın
Kocana söyle yemek tarifleri için internet kullan
Biliyorum sadece fausliye ilk önce ne yaptini unuttum hatırlamak için aradım aramaz olaydım
Maalesef bak keyfine onları kaile alma onları
Kendi keyfine bak onları dinleme
Kaynanam da üstün üstünde bana ancak hesap soruyor ona da ayrı sinirleniyorum en sonda eşim bir kere yaptı kendi evimde bana hesap mı soruyorsun