Çok aklıma takıldı?

Merhaba benim bir kız arkadaşım var benden 1 yaş küçük üni 3. Sınıf dayım ve kız arkadaşım 2. Sınıf biz geçen sene Ağustos gibi ayrıldık ve şubatta yeniden çıkmaya başladık bu süre zarfında kendisi İDDAA ettiğine göre beni hiç unutmamış ve başka Bir ilişkisi de olmamış ve kızı ne zaman görsem kampüste sadece çok depresif ve hüzünlü oturuyordu neyse ardından barıştık ve beni 1. Sınıf arkadaşları ile tanıştırdı aynı toplu taşıma aracına bindiği bir arkadaşı varmış 1. Sınıf bir erkek neyse bu çocuğun gerçekten abiliğini yaptım sorunlarını çözdüm yeri geldi destek oldum ama geçenlerde çocuk telefonunda aşağı doğru inerken instada sevgilim ile olan sohbetine rastladım ve ocak ayında yaklaşık Bi 50-60 msajlık bir mesajlaşma olmuş işte beni bekle çıkışta vesaire ve sevgilimin çocuğa hayatım kelimesi kullandığı bir mesaja rastladım ve gece 10 civarlarında napıyorsun gibi mesajlar kendisine sorduğumda abi ben hiç o gözle bakmadım ve düşünmedim de dedi ki mesajlara baktığımda haklı çocuk hiç bir şey dememiş sadece düz cevaplar vermiş. Fakat dediğim gibi sevgilim çocuğa hayatım yazmış bir cümlede ve bir kerede yavru fakat kız bana ss attı ve arkadaşına zaten çocuğa yanlışlıkla yavru dediğini yazmış neyse kız bana kısaca onu küçük kardeşi gibi gördüğü ve bu yüzden öyle yazdığını tavsiye verirken kullandığı bir kelime olduğunu söyledi fakat çok içime oturdu bilmiyorum n zaman kız arkadaşım bana hayatım yazsa içim burkuluyor ve bu olayı hatırlıyorum siz ne düşünüyorsunuz yinede bir kızın bir erkek arkadaşına yavru hayatım demesi normal bir şey mi. Not : telefon numaraları bile yok birbirlerinde

Çok aklıma takıldı?