Ben artık kafayı yicem hepsi mi böyle bunların?

Elbette anne olmak hiç kolay değil, hem ev işleri, çocuk, yemek, eşiniz hepsiyle ilgilenmek seni oldukça yormuş üstüne de sınava çalışınca. Kendine zarar verme emin ol bugünler çok hızlı geçecek ve oğlun bir daha o yaşlarda olmayacak. Anınızın tadını çıkarmaya odaklan, varsın bi gün ev kirli dursun, yemeği de bi gün dışardan söyle ama mutluluğuna zarar verecek kadar kendini yıpratma. Unutma ki bi yuvanın yönetiminde en büyük pay senin sen anlayışlı oldukça mutlu olmaya baktıkça gittikçe her şey yoluna girecek
pehh, atalarından ninelerinden utan be, bu zamana kadar kimler kimler doğurdu, biz geldik meydana, sabır diye bir şey var. Helalinden evlenmek, Allah rızası için yaşamak gibi kavramlar var. Ben çok isterdim temizinden evlenip temizinden yaşamak
kısmet olunca evlenecem, korkum yok, bedenimiz ruhumuz zaten Allah'a ait, yıllardır bekar yaşadım huzurum yoktu, huzursuzluğun evlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Senden negatif enerji alırsa daha çok ağlar sakin olmaya çalış biliyorum bana demesi kolay ama yapacak bir şey yok
Hep böyle gitmez ama şimdi en huysuz zamanları büyüyünce rahatlarsın da allah aşkına okumus kadınsın nasıl o sorumsuzlukta biriyle evlendin sende
işte bu yüzden çocuk sevmem
Çünkü aklınız sadece evlenmeye çalışıyor. Sonrada böyle ağlaşıyorsunuz
Çok alakası var. B. k var evlilikte ufacık yaşta evleniyorsunuz. Bütün mantığınızda kocamla gezeyim kocamla yatayım bu yani. Ama evlilik bu değil işte. Birde çocuk yapmışsın. Madem bakamıyorsun ne çocuk yapıyorsun. Ufacık insana yazık
Anne olmak cok yorucu bir is
Öyle deme kız can o can 😊
Psikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında sakın yanlış düşüncelere kapılma
Seks hayatın bile yoktur ki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş