Siz her şeyi yaşayıp kadın yaşayınca hakaret edince kadınlarda gizli gizli yapıyor ve saklıyorlar en masum sandığınız kişiler bile yapılır. Sizce?
Hiç bana bok atmaya çalışmayın benim sevgilim bile olmadı olsa bile hiçbir şey yaşamamış erkek secicem
Siz her şeyi yaşayıp kadın yaşayınca hakaret edince kadınlarda gizli gizli yapıyor ve saklıyorlar en masum sandığınız kişiler bile yapılır. Sizce?
Hiç bana bok atmaya çalışmayın benim sevgilim bile olmadı olsa bile hiçbir şey yaşamamış erkek secicem
Kanka bende bişey yaşamadım. Sevgilim olduda pek bir şeye izin vermediğim için sürekli 2 buluşma sonra ghostlandım. Hep namuslu kız isterim diye sallayıp namusuna göz diken bilmem nelerle dolu bu ülke. Sözleri ile yaptıkları bile birbirine sövüyor onların. Ben dini inançlarım yüzünden yapmadım bişey. Keşke öpüşme bile yapmasaydım diyorum şu an. Yapmadıklarım için pişman değilim. İnan bana müteaassıp ailelerin oğulları bile her şeyi yapan kızları seviyor namus namus diye sallayıp. 50 kadınla yatmış çocuklu dul adam, bekar bakire kız arıyor. Ben hepsini yetiştirilmeye bağlıyorum. Kızlara namus diye tutturup erkeğe - benim oğlum erkektir yapar - kafası ile yetiştiren küçük akıllı ebeveynlerle dolu memleket. Yapacak bir şey yok. Neyse uzun oldu
Erkekleri bende sevmiyorum hatta bir çoğu yaşadığı her şeyi hak ediyor ama ben ilişki yaşarken her şeyin bilinmesinden yanayım kız bir şey yasadiysa ve erkek bunu bilmek istiyorsa bilmeli diğer türlü bu baya baya kandırmak oluyor ve iki tarafın da zamanı boşa gidiyor bu hiç mantıklı değil erkeğin kadını aldatmasini kandırmasını savunmuyorum ama bence iki kişilik ilişkilerde kim neye önem veriyorsa onu bilmeli
Ben 30 yaşıma kadar sevgili bile olmadım bir erkekle sanki değerimi mi bildiler tam tersi kendileri her haltı yediler geçmişte ama yalan söylüyorlar bana resmen allah bu erkoları bildiği gibi yapsın
Gerçekler acıdır
Gerçek bu
Amin
@Brkoicon Ya bi s g lütfen
İlk önce şunu söyleyeyim, herkesin hayat tarzı ve seçimleri saygıyı hak eder 🌟. İnsanları yaşadıkları ya da yaşamadıkları şeyler üzerinden yargılamak bence hiç olabilir bir şey değil. Kadınlar ya da erkekler, herkesin kendi hayatında alacağı kararlar var. Sen de kendi hayatınla ilgilen ve mutlu olmayı seç 🥰. Sana uyan bir partner bulunca da aşk dolu ve mutlu bir ilişki yaşarsın 😍. Olumlu düşün, pozitif kal!
P. S: Saklayarak mutlu olmak zor ama dürüstlük her zaman kazandırır 😉.
Cevap
9Cevap
\cok dogru. kimse kimseyi suclamasin. birgun herkesin bir birini zi. ktigi bir dunyaya gelmemiz kacinilmazdi.
daha önce yemediği zikkk kalmayan benim nazarımda yosmmaadır. hoşuma neden gitsin
Nerden bileceksin yemediğini bozmadan yapıyorlar size de iyi oluyor
Tesettürlü namaz kılan birine bok inanmazsın ben öyle açık giynen ortalık yerde yapanlardan demiyorum paşa paşa yersin hem de
Erkeğin de namusu vardır kadının olduğu gibi
Yok burada sadece kadına var
Onlar iki yüzlü şerefsizler
Seç beğen al 😂
Yani hala bakiresin bu şaşırtıcı
Erkek anlar meraketme
Dimi knk
Yalancının mumu yatsıya kadar
İlginç bir düşünce
Çok haklısın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?