Kadınların hepsi kılsız erkek istiyor. Peki kıllı erkeklerin günahı ne bizim suçumuz ne bize niye kimse bakmıyor. Ben şimdi kılıyım diye evde mi kaldım. Yakışıklı ve kıllı olmak suç mu arkadaşlar siz söyleyin. #çarliabinizsoruyor
Kadınlar neden kılsız erkek sever, kıllı olarak ben evde mi kaldım?
Kılsız değil aşırı böyle kıllı mesela senin profil fotoğrafındaki maymun kadar her yerinde kız olursa yani maymundan sanki 5 dakika önce ya da sonra doğmuş kadar kıllı olursa evet yani benim gözümde ister istemez değer biraz düşer ama biz manken değiliz yani kapak çekimi yapmayacağız değil mi tertemiz olmasına gerek yok bazı yerlerde olmalı ama bölgesi sırt bölgesinde özellikle söylüyorum olmaması gerçekten çok kötü görünüyor. #reda
Bu durum degisiyor kardes. Bizim bir abi vardi. O kadar kıllıy'dıkı siyah tiftik yün kazak giymis gibi gorunurdu. Sirf killari yuzunden denizde bogulma tehlikesi atlatmis.
@çarliabiniz lazere gitsin zor değil, kadınlardan pürüzsüz cilt bekleyen her erkek kendisine bakmak zorunda he sallamayan cinsler var onlarda birbirini bulsun artık yapcek bişey yok
@вιтєχєи orman derecesinde olduğu halde umursamaz olanlar için bakımsız diyebiliriz ki bunun koltuk altını falan almayan kişileri düşünürsek bu derece olanlara bakımsız denilebilir.
Ayrıca kadınlar bacaklarını kollarını almadığında bakımsız görülüyor bu düşüncede olan erkeklerde bi zahmet almalı
Aşırı ormanlaşma yoksa erkeğin alması lüzumsuz. Fakat kadınlar her halükarda almalı. Koltuk altı gibi yerler özellikle hijyen anlamında kesinlikle alınmalı. Olay budur niye memleket meselesi haline getiriyonuz 😃