Güncellemeler
1 yıl
Her kadın küfürü hak ediyor beyler içinizde tutmayın öfkeleniyor musunuz içinizden gelen gibi davranın meleği oynamayın
Canımı sıktığında düzgün konuşmak yerine direkt küfür ediyorum ve umursamıyorum boks ve koşu yaptığımdan beri neden böyle oldum anlamadım duygusuz bir kütük gibi oldum hiç merhametim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni çamaşır suyunda bir güzel yıkamak temizlemek lazim 😂😡
Ne alaka kokusu burnuma geldi öeeeeğğğ
😂😂😂
Sırf erkek kardeşim böyle olmasın diye şimdiden aşılıyorum ona her detayı
Aşılaman anlamsızki iki ablam var çok düzgün ve iyi bir erkektim kadınların dilinden düşürmediği efendi iyi erkektim.
Boksa başladıktan sonra hayvanlaştım koşuya sonra sardım boksu daha az yapıyorum bildiğin çok ayı oldum kibar feyzodan dağ ayısına dönüştüm
Benim kardeşim böyle dönüşse döverim onu
Farkındaysan kendine gel o zaman çeki düzen ver kendine
Nereyi döveceksin erkek o seni döver
Çeki düzen vermeme gerek yok böyle olduğumdan beri kadınlar beni daha seviyor ben sadece neden böyle hayvanlaştım onu sorguluyorum bu sporlar benim iç dünyamı çok farklılaştırdı
Yo döverim
Seni nasıl sevdikleriyle ilgilenmek yerine nasıl olduğunla mı ilgilensen
Umrumda değil memnunum aslında kadınlar bunu hak ediyor diye düşünmeye başladım
Kadınlar bunu hak etmiyor
Her kadın da aynı değil
Sen sığ düşünüyorsun şu an
Benimle bir masaya oturup kahve içsen senin gibi erkek Türkiye`de yok dersin karakterim için emin ol çok kız bunu dedi
Ama böyle bir adam bunu sana diyor çünkü çok kız tanıdı hepsi kötü davranılmayı hak ediyor
Demem erkolardan nefret ediyorum
Kime değersiz hissettirdim canımı sıktı umursamadım yazmadım veya hakaret ettim peşimden koştu
Kimi sevdim değer verdim beni umursamadı bende umursamadım bıraktım
Ben de tanıdığım insanlara karşı kötü davranılmayı hak ediyor diyorum ama kalkıpta bi başkasına kötü davranmıyorum
Evet evet zaten hep öyle oluyor ben de farkındayım ama sen kendini bozma
Olduğun gibi davran
Benim fikrimi 25 yaşına kadar değiştirebilen bir kız olmadı eğer olsaydı zaten böyle dağ adamına dönüşmezdim demekki kadınlar hayvan seviyor.
İyi olsun kibar olsun cart curt hikaye hayvanlaştığımdan beri kadınlar sevmeye başladı
Her kadın için aynı şeyi söyleme
Kibar görünen erkekler de dağ ayısı çıkıyor
Sırf onlar seni sevsin diye de hayvanlaşma yani
Kimsenin sevgisine muhtaç değilsin sonuçta
İşte bende sana diyorumki ben tabiri caizse aşırı duygusal belki şu yaşa kadar nadir görebileceğin bir erkektim sevgisizlik, ilgisizlik ve yalnızlık beni bu hale getirdi.
Daha 13 yaşlarındayken o kadar romantik ve iyi olmama rağmen hep kızlar beni reddetti kimlere aşık olduklarına baktım şu zamanki dönüştüğüm kişi ne eksik ne fazla
Demekki kadınlar duygusal erkek sevmiyor bunu anladık
Öyle deme kimsenin sevgisine ihtiyacın yok ayrıca senin için hayırlı değillerdir
Hem her nasip vaktine esir değil mi
Bekleseydin kendini bozmadan Allah gönlüne göre verirdi zaten
Benim kimseye yaranmaya ihtiyacım yok hele bir kadına
Bir cinsellik yüzünden böyle erkekler kopek oluyor ben ama cinselliğimide kontrol edebiliyorum eskiden hiç edemezdim o yüzden içimden böyle davranmak geliyor kibar olmak nazik olmak gelmiyor
Ama böyle yapmamalısın
Nasip kısmet diye insanlar kendini yalnızca avutuyor aynen kardeş o elin oevlatlarının nasibini Allah verdi her kız onlara yandı bitti yatakta yapmadığı şeyi onlarla bırakmadı ama ben böyle bir erkektim diye Allah beni nasipsiz yaşattı bırakın bu palavraları kendinizi kandırmaya ne kadar meraklısınız
Bak şu an yanlış düşünüyorsun o onların imtihanı olabilir ya da bu senin imtihanın olabilir
Herkes farklı şekilde sınanır bu hayatta farklı şekilde imtihan olur
Bak ben sana şunu söyleyeyim imtihan değil bu fıtratın duygusal doğan bir erkeksen sevilmiyorsun tercih edilmiyorsun tam tersi duygusuz doğan bir erkeksen seviliyorsun her kız kopegin oluyor çoğu hadi diyelim benim farkında olduklarımı sana anlatsam sende aaa dersin
Ama bu kadınlar için de aynı
Yani cinsiyet meselesi değil
Ben hep iyi düzgün beğendiğim bir kız hayatıma girsin istedim girmedi 25 yaşına geldim şimdi sapıtmakta haklı mıyım haklıyım
ilk elime fırsat geçsin kullanıp kızları çöp gibi atacağım evlilik falan kafamda yok
beni hayat böyle yaptı ben böyle olmak istemedim.
Haklı değilsin
Böyle durumlar yaşatanların ahını bi başkasından çıkaramazsın
Sen böyle olmaya meyilliymişsin
Olmak istemeseydin olmazdın
Bir kadının onayına ihtiyacım yok beni yalnızca erkekler anlar sen algılayamazsın
kadınlar sadece kendini anlar
Sığ düşüncelisin ya bir saattir aptal gibi anlatmaya çalışıyorum sana burada
Neyse hayırlı geceler
İnsanların ne yaşadığını bilmeden konuşmak*
Her kadın harbi aynı bu zamana kadar böyle erkekleri kınardım gerçekten doğru olan onlarmış oynayıp bırakan ben yanlışmışım eğer ben doğru olsaydım ben tercih edilirdim bu son mesajımdı yazma
Ne yaşadığını anlamaya çalışırken hemcinslerimi çöp gibi kullanmaktan bahsedersen seni tabi ki de dinlemem bu kafa yapısıyla da bir yere gelemezsin anca kendini avutur kendini kandırırsın
Bak erkek kardeşinde eğer çok duygusalsa aynı acıları çekecek benim gibi olmasada benzer olacak görürsün boşa uğraşma küçük kardeşini k@rı gibi yapmaktan vazgeç
Ablalarım beynimizi yıkadı onlar yüzünden böyle olduk babayla vakit geçirme hep işte ablalar ve anne kuzenler kız karı gibi zihniyeti bilinçaltı alınca böyle oluyorsun
Saçma sapak konuşma senin gibi olacağına öyle olsun daha iyi en azından insan olur insan gibi davranır siz insanlıktan nasibinizi almamışsınız
Aynı acıları çekse de kadınlara öyle davranmayacağını öğrendi çok şükür
İnşaAllah kardeşin senin beyin yıkamanı değilde gerçek adam gibi kişilerin fikirlerini benimser yoksa çok üzülecek
Adamlık senin gibi kabalıkla olmuyor sen kendini adam sanıyorsun sadece
Aynen oğlan gibi kibar ilgili ve sevgi dolu olunca adam olunuyor değil mi hade burada daha fazla kafamı bozma ağzımı çok bozdum bugün
Bir kadının onayına fikirlerine ihtiyacım yok gidin pasif gay karakterli adamlarla evlenin hanımcı erkeklerle olun
Kibar olsun yeterli sevgi dolu ilgili olmasına gerek yok senin kafan bozulmuş zaten
Kadınlar da sana bayılmıyor kendini nimetten saymayı kes
Bak anasını ziktiğimin evladı yarım saattir saygısızca konuşuyorsun bir şey demiyorum haddini bil
Sus diyorum yazma diyorum hala konuşuyor kopek gibi afkurma
İşte tam olarak senin gibilere benzemesin
Size düzgün olunca böyle şımarıyor saygısızlaşıyorsunuz bak her Kadın aynı değil diyen kız kendinde gördün her kadın aynı ve sende küfürü hak ettin.
Sen haddini bilmeden bildirmeye çalışıyorsun acınası
Ben küfürü hak etmedim sen sana ters gelen düşünceleri kabul etmiyorsun sadece
Onay bekliyorsun maalesef
Y@rram konuşma üslubuna bak karşında kim var küçük erkek kardeşin mi kes, saçma sapan konuşma falan çingene gibisin
Bu küfürlerinden sonra üsluptan bahsetmen ne komik ya seni ciddiye dahi almam ben
@nanın * kadar yolun var sen onay bekliyorsun son sözümdü hayde şimdi ziktir git
Seviyene düşmem asla zorlama
Soruyu güncellemiş birde
Annen de kadın ama hatırlatayım ablaların da kadın
Babasi sanirim annasina cok kufur etmis zamaninda..
31 yaşında evde kalınca neden kadınlar bu kadar saldırganlaşıyor çok saçma değil mi
Evlendim bosandim , evde kalmadim. Ama sen umarim evde kalirsin.
Kötü dilekler sahibine döner bunu öğrenememişsin enerji yasasına iyi çalış
Kime ne dediysen boşanmışsın zaten
Sen ne biliyosun benim hayatimla ilgilide yorum yapiyosun? Marifetmis gibi kadinlara rahat sovebiliyorum demene ayar oldum ki.. Seni doguranda bir kadin.. Anladin?
Sen nasıl benim hayatımı geçmişimi bilmeyip yorum yapıyorsun ama hanımefendi nerde eşitlik
Sen yap ama karşındaki sana bir şey deyince alınmaya başla
Ağlayacaksan oynamayalım
Yani? Sirf basina kotu birsey geldi diye , kadinlara sovme hakkinimi veriyor?
Hak isteyen mi oldu siz erkeğe istediğiniz gibi davranın saygısızlık edin ama haktan hukuktan bahsedin küfür kotamı doldurdum başka birisiyle tartış iyi
Haa genneleme var.. bir kisinin hatasi diyer kadinlarin cezasi oluyo. Okey , hayirli geceller 🫡
1 değil 3 değil tam 20 kavanoz kadından sonra cezalandırıyoruz işte yapacak bir şey yok
Şaka mı
neden küfrediyorsun mesela