Kişilik & Karakter Erkeklerle olmuyor bütün erkekleri görmezden gelsem sadece kadınlarla muhattap olsam nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bir erkeği görmezden geldim diye sinirlendi bunlar niye böyle Erkeklerle olmuyor bütün erkekleri görmezden gelsem sadece kadınlarla muhattap olsam nasıl sizce? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. senin kararındır olur 0 0 Yorumla
Alphaboy18 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Bu soruyu o zaman kadınlara özel açsaydın seni akıllı 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Hayat bu karşı cins elbet hayatında olacak hedefin imkansız 0 0 Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. kimse seni anlamadığını söyleyemez kadınlara bile temkinli yaklaş 0 0 Yorumla
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bence iyi fikir denemekten zarar gelmez belki böyle daha mutlu olursunuz 0 0 Yorumla
Libidoo98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Sen kimsin lan prenses elizabeth mi sana sümük atmam 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Asıl ben sana sümüğümü atmam zargana Yorumla Arda6705 1 yıl Hahhahaaj gizli üye lafı yspıştırmış benim sence bu sana laf atan adama göre vücudum nasıl iyi mi 😇 Yorumla Soran 1 yıl @Arda6705 vücudunu görmedim ama her vücut şekli zarganalıktan iyidir Yorumla Arda6705 1 yıl Kollarım falan iyi mi onu diyorum buna göre yapılıyım bence 🤣 Yorumla Fatij7909 1 yıl sen ciddi misin kolların balon gibi şişmiş kaslısın kütle sağlam gizli üye ne der bimem Yorumla
venessa8729 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Zor ya tabiki imkansız değil ama kiz ortaminda erkek bulmamak zor heleki o kiz grubu bu kız grubuysa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
senin kararındır olur
Bu soruyu o zaman kadınlara özel açsaydın seni akıllı
Hayat bu karşı cins elbet hayatında olacak hedefin imkansız
kimse seni anlamadığını söyleyemez kadınlara bile temkinli yaklaş
Bence iyi fikir denemekten zarar gelmez belki böyle daha mutlu olursunuz
Sen kimsin lan prenses elizabeth mi sana sümük atmam
Asıl ben sana sümüğümü atmam zargana
Hahhahaaj gizli üye lafı yspıştırmış benim sence bu sana laf atan adama göre vücudum nasıl iyi mi 😇
@Arda6705 vücudunu görmedim ama her vücut şekli zarganalıktan iyidir
Kollarım falan iyi mi onu diyorum buna göre yapılıyım bence 🤣
sen ciddi misin kolların balon gibi şişmiş kaslısın kütle sağlam gizli üye ne der bimem
Zor ya tabiki imkansız değil ama kiz ortaminda erkek bulmamak zor heleki o kiz grubu bu kız grubuysa
Neee
Mükemmel
Neden olmasın
lez ol en iyisi